PARAF Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 Co prawda nie czytałem wszystkich 100 stron, ale smiało mogę powiedzieć, że... zostałem zainspirowany juz po pierszym poscie
Hawaj Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 nawet nie próbuj zmieniać tego dzwięku kolego !!!
moskal Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Nosb mozesz mi wrzucić fotki z bliska montażu wskaźników w kratkach ?? takie z góry i z boku , chciałbym zobaczyć jak to wykończyłeś.u siebie zastanawiam sie nad osadzeniem wskaźnika i zaszpachlowaniem na maxa kratki
Kierownik Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Daniel , jak tam robótki przy aucie ? coś ostatnio podrezałeś ... czy nadal seria ?
Nosb Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2010 Kurde brak czasu na rezanie Tajle leza , kasa jest na nowe a nawet nie ma kiedy kupic ze nie wspomne o zamontowaniu. Aktualnie zmagam sie z malym problemem z silnikiem mysle ze na dniach uda sie rozwiazac go, czekaja w garazu zaciski tylnie z S4 po lifcie + adaptery + tarcze 300 mm na montaz , lezy rowniez FMIC + kolanka i rura do rzezbienia , redukcje i laczniki silikonowe w drodze beda pewnie kolo srody. Do tego zaczal mi sie trzasc chyba wal mocno po meczeniu auta ... Wiec plan zaklada najpierw FMIC i wal , potem hamulce ... Jesli uda sie zamowic w tym tygodniu z jakims rabatem moze z ASO to dojda plastiki poliftowe podszybia nad akumulator + lewy prog z S4 ( prawy mam ) + plastik z passata VR5 nad pompe Dorezac musze tez jakis airbox lub cos w ten desen pod stozek ... We wnetrzu to kurcze musze wywalic na moment deche zmienic jedna rzecz Listwy wykonczyc + ramke do radyjka w koncu i moze skoncze te panele drzwiowe pod 2x16cm... Generalnie plany dosc sprecyzowane tylko strasznie malo czasu bo od cholery roboty moskal musisz mi uwierzyc ze wyszlo tak ze dlugo bys nawet na zywo sie przygladal czy to nie fabrycznie tak Co do wydechu Jest glosny , zaczalem sie chyba przyzwyczajac... Pozatym nie ma nic fajniejszego niz otwarta szyba , spiaca miescina nocą i ryk silnika przy pelnym bucie
SoMeS Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Kurde brak czasu na rezanie Tajle leza , kasa jest na nowe a nawet nie ma kiedy kupic ze nie wspomne o zamontowaniu. podzielam Twój ból
Kierownik Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 czyli tak jak myślałem .... nic nowego ... nadal seria Wał ? Myslałem ze nowa podpora od Transita całkowicie takie rzeczy wyeliminuje . Pozostaje tylko życzyć powodzenia i z niecierpliwością czekam na jakieś zdjęcia i dalsze postępy prac PS: Przejebane na tej wiosce mają z tym twoim nowym wydechem
plastuch Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 PS: Przejebane na tej wiosce mają z tym twoim nowym wydechem Daniel to tak lubi jak jest głośno jak nie przelot w 2.7 to jazda z samymi kolektorami 2.8
Nosb Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2010 Bo wiocha spac nie bedzie A czerwona kupa robi troche halasu Plast zostawiles 13 u mnie w garazu
plastuch Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Plast zostawiles 13 u mnie w garazu Fakin szit Ja to nie wiem jak Ty się połapałeś gdzie co leży w tej stercie kluczy, śrubek i części po tym swapie 2.8
moskal Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 a czemu dolne nie podłączone ?? bedziesz miał nieszczelność BTW slicznie
Ans Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 o żesz Ty Ale lecisz z koxem no no Szacun panie Nosb
.Szczepan. Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Plast zostawiles 13 u mnie w garazu Fakin szit Ja to nie wiem jak Ty się połapałeś gdzie co leży w tej stercie kluczy, śrubek i części po tym swapie 2.8 Nosb przy tylu krotnym rozkręcaniu auta wie gdzie ma być każda śróbka
Ar4turo88 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Jak dla mnie jesteś moim mistrzem sensei fura pierwsza liga
Rekomendowane odpowiedzi