Hawaj Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 No Nosb chyle czoło,koniecznie nagraj filmik z odpalenia monstrum..no i juz mozesz zmienc silnik w opisie swojego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucabianco Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Podziwiam Twój zapał, szykuje się niezłe autko. Powodzenia życzę i jak najmniej problemów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 może otworzycie , firmę , przygotowanie swapów ,mechanika , SGarage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Flyer skrzynia 5 normalna. Ta 6 po przemysleniach jakos mnie nie jara poki co dodatkowo wynika problem ze znalezieniem skrzyni 6 pod przelozenie mojego dyfra... I po co mi to 6 ? Na tej vmax mam teoretycznie okolo 260 a ja w zyciu jechalem moja 240 moze z dwa razy Srednio mnie kreci predkosc Lubie za to jak wgniata w fotel Ja wcale nie mowie o vmaksie... chodzi o wzgledy czysto praktyczne. Lecisz w trasie, zapinasz 6-tke i masz nizsze obroty niz na 5-tce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 19 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Jak dobrze pojdzie moze sie ud w tym tygodniu tfu tfu odpalic. Potem to juz kosmetyke : FMIC , wszystki kable , wezyki porzadnie ... W tej chwili problemem jest wac od magla : nie pasuje i trzeba go dorobic To chyba najwieksza przeszkoda przed wyspawanem wydechu A wydeszek dzisiaj , jutro Flyer moze i racja Ale na razie wleciala ta i musi byc Mi styknie a kiedys sie ja zmieni na 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: jesteś KOZAK powodzenia Panie Danielu tylko można :notworthy: Ps dobrze że się już wcześniej na jazdę próbną wkręciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Dawno nie zaglądałem do Twojego wątku a tu takie zmiany. Nosb, rządzisz Mogłbyś mi powiedzieć jakie konkretnie lampy tylne masz zamontowane (link z allegro czy coś w tym stylu). Byłbym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KANAL Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Dawno nie zaglądałem do Twojego wątku a tu takie zmiany. Nosb, rządzisz Mogłbyś mi powiedzieć jakie konkretnie lampy tylne masz zamontowane (link z allegro czy coś w tym stylu). Byłbym wdzięczny. To sa te lampy ktore ja kupilem... wysylalem Ci link do aukcji Nosb'a (felgi 19stki) na ktorych widac te lampki na ciemnym aucie. Ja juz przyzwyczajam oko, w nocy sa koks Naprawde robia wrazenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Daniel sam wydech spawasz ? 2,5 cala czy wali z grubszej rury ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 19 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Marcin pytalem o fele ale wszystko mu zeszlo Lampy diodowe z alegro musialbym spojrzec, wiem ze inpro tez takie robi. raga wydeszek hmm... Zostaly ori rury z allroada z prekatami , potem elastyczny lacznik , rurka 2" jakies 25 cm i schodza sie w jedna rure 2,5". Reszta zostala stara tjs dwa przeloty na 2,5 Na zime jak znalazle musi przejezdzic o porzadnym wydechu pomysli sie jak kupie wieksze pompki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Coś ucichło w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Wiesz z elektryką to nie ma lekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 23 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 DEjta spokoj Elektryka w toku ... Kostki sa schematy jakies sa ... Tasma , cyna , lutownica itp jak odpali suczka to potem z tydzien i bedzie w pelni sprawna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1-2 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 jak masz jakieś problemy z elektryką to grzanek85, jest pomocnym klubowiczem w takich sprawach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 grzanek85 Nie postarzaj chlopaka hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1-2 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawaj Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 kooorwa dawaj jakies spy foto bo jak nie to z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1-2 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 daniel dzieje się co?? pcho się to, czy już jeździ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Jeszcze trza pchać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 bo te auto jeździć nie będzie one będzie latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi