Nosb Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Nic Wiecej wolnego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czakul Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 przy tych felach każda zapałka na asfalcie odczuwalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 przy tych felach każda zapałka na asfalcie odczuwalna co ty gadasz... oponka jest tak dobrana ze nic nie czuć... co innego zawieszenie - żyletka i Daniel stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Jestem dzielny i daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Grill od S4 B5 jest brzydki i dobrze, ze tu go nie ma Tu pasi seria albo RS sam jestes brzydki!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 ales odkopal Jakos sie zabrac nie moge na dokonczenie tego mojego zlepka Moze na dniach sie wezme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 to tak jak ja , ale fura wygląda kozak , co z tym grillem działałeś coś czy brak czasu jak u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 no wlasnie jeszcze nie Dzisiaj polowalem na zderzak tylni z S4 Po niedzieli ma byc u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 no to ładnie eSka się powoli robi, jak tylko znajdziesz czas to modź ten grill rs bo jestem ciekaw jak to bedzie wygladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Niedlugo zostanie tylko silnik wlozyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 NOsb jak dasz radę to wrzucił byś fotkę jak ten stożek powietrza u Ciebie wygląda :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 20 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Byla fota w temacie o FMIC w linku gdzies Poszukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Tylni zderzak od S4 w garazu NIedlugo wyladuje na aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 no to piona:D czekamy na fotki teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Musze go troche polepic ( miedz innymi dziura po eLPdzi:P ) i do malowania... Znajac mojego lakiernika minie z 2 tygodnie ;D Tylko zderzak po drugim lifcie do sprzedania Reflektuje ktos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 to może założyć podtlenek LPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 zapraszam do gangu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 haha nawet sedanik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi