Iverson Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 ...a jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Kupilem sE glosniczki Wlasnie koncze skrzynki (zostaje obic materialem jakims ) : 15" ... i mam dwa takie Zderzak na razie lezy nie ruszony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Kupilem sE glosniczki Wlasnie koncze skrzynki (zostaje obic materialem jakims ) : 15" ... i mam dwa takie Zderzak na razie lezy nie ruszony a co ze starymi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 SpSZedane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domelq Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autko klasa, pytanie jak z widocznością w nocy na takich przyciemnianych kloszach, jest jakaś różnica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 jedno z piekniejszych b5 na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 domelq jakich kloszach ? :> Chodzi o front ? lampy sa calkowicie przezroczyste tylko w srodku wymalowane na czarno. Widocznosc w nocy an bixenonie wzorowa marcin_j dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 już sobie wyobrażam jak na tych 15" bedzie waliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucabianco Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Nosb może chciałbyś zabawić się w Świętego Mikołaja i podarować mi swoje Audi? ;dddd Nie no jedna z najfajniejszych A4 na forum. Cholernie mi się podoba ale wolałem ją na tych bbs'ach ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 :shocked: niezła sztukaz tej A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Jedna wrzucilem do bagaznika skrzynke. Druga pozyczylem kumplowi do toledo U kumpla wycieraczki na przedniej szybie juz sie ruszaja a klapa bagaznika to jeszcze ciekawiej Musze sie zastanowic gdzie upchac wzmak bo jak wloze dwie te skrzynki to miejsca nie ma juz za bogato Generalnie jest niezle Nie wiem jeszcze jak 2x15 Ale jedna juz lupie solidnie Sasiednia wioska jest wlasnie po moim nocnym przejezdzie Ciekawe ile osob przebudzilem Bo na mojej to kulturka lucabianco czy ja Ci wygladam na grubasa w czerwonym niemodnym stroju ? Dzieki No te BBS to takie bardziej klasyka ale ciut juz male byly Ans fenkjuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucabianco Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Nosb jakie opony miałeś na tych bbs'ach? Bo chyba sobie sprawie prezent i kupie takie same ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 225/40 Byly nie tak dawno na allegro takei bbs za 1500 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel2611 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 ładna sztuka pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Skonczylem skladac sprzet Musze zamowic jakis material i oblozyc skrzynie... Ciekawi mnie jak to lupie Dowiem sie dopiero jutro Noc mnie zastala i nie chcialem ludziom pobudki robic Chyba przesadzilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 ooo człowieku przecież to Ci klapę w kosmos wypie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Kupie nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 młócka będzie łądna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Jak juz odpale tego diabla to nagram jakis filmik Poprzednio mialem 3x12" i ladnie trzepalo autkiem Ciekawe czy bedzie lepiej/gorzej/porownywalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Jak juz odpale tego diabla to nagram jakis filmik Poprzednio mialem 3x12" i ladnie trzepalo autkiem Ciekawe czy bedzie lepiej/gorzej/porownywalnie nie ma to jak ładować kase w głośniki żeby łupało autem przynajmniej będziesz wiedział gdzie masz szpachle :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 01:44_________________________________________________a złap se kapcia ... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi