Krycha Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Ale z silnikiem to pojechałeś " nosz kur a nie da się okręcić tych śrubek, pierdo le wyjmuje silnik "
Nosb Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Ans nie ma mowy A co mialem w polowie drogi sie cofac Przy okazji nowa tarcza wleci starej juz praktycznie nie bylo Zabcius pochwal sie cokolwiek nooo ... W moja A4 Dajesz zrobimy sE kolko wzajemnej adoracji A pozatym ciekawi mnie co z bordową
Krycha Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 EE ni ma czym jak to mówią na wsi Bordowa ma się dobrze, ale sam wiesz jak wygląda Jak założę temat w tym dziale to będziesz mógł sie podlizywać
Nosb Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Wyglada jakby szalal nia dziki wloch ale bedzie jajo kwestia czasu
Krycha Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Znowu kpisz, ale jeszcze zobaczysz Ludzie na wsi gadają, że znowu masz coś kuni pod maską
plastuch Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 froger34 Na spociwo wpadaj pochwal się
plastuch Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Na razie jeszcze opat nie ma To czeba z nim do Opatowa skoczyć :D
Nosb Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2009 No moze w Opatowie mu dadza Zderzak i klapa w malowaniu Silnika sie sklada Przy okazji zadbam o troche estetyki pod maska
slepy Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 będzie się świecić jak psu ja :gwizdanie:
Nosb Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Pod maska bedzie czerwono jak w piekle Kolektor dolotowy i dekiel idzie w oczojebna czerwien , kilka rurek poprawiam na czarno ... Planuje tez jeden myk z maska ale to sie okaze w praniu Slepy sprzedajesz grilla ? Moj zlepek lezy na polce i mi sie skonczyc go nie chce
slepy Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 rozkminiałęm ostatnio przejście na poliftowy, bo mnie drażnią kratki w zderzaku z siatexu, ale mam na to patent, tylko wiąże się to z rzeźbą i nie wiem kiedy się za to wezmę, jak będę wiedział o grillu to napewno dam Ci znać
plastuch Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Moj zlepek lezy na polce i mi sie skonczyc go nie chce Pamiętaj że jak już uda Ci się Ci skoćzyć ten patent z grylem To ja biore ten co masz teraz na aucie bo w przeciwnym razie :bicz3:
Cristoforo Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Nosb mi obiecał polifta już 5 miesięcy temu :gwizdanie: a ja nie mam go wogole
plastuch Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Jak tylko wpadł na pomysł noewgo gryla to sobie polifta u niego zamówiłem Coś on nam tu kombinuje
slepy Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 spokojnie chłopaki bo się pozagryzacie... Nosbowi jeszcze troszkę zejdzie z grillem także spoko
Cristoforo Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 to teraz Nosb niech sie troi i dwoi i kombinuje drugi moja polsza moja polsza ja byłem pierwszy czyżby lipa [br]Dopisany: 06 Sierpień 2009, 09:10_________________________________________________za nim Nosb pomyślał o rezaniu grilla to pomyślał że mi go odsprzeda :gwizdanie:
plastuch Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Stary luzik przecież to niejest jedyny polift w polsce
Rekomendowane odpowiedzi