Michał Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Daniel jaką serię tych zegarków masz? daj jakiś namiar
Reggi Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 ja nie dawałbym tego w nawiewy. cipki lubią klimę. jak nie będzie im wiało, bo kratki zatkane, to będą narzekać. tłumaczenie, że to jest trendi na forum A4, streetracing i paru innych nic nie da Cipki jak cipki..ale w zimie jak będzie - 20 trza będzie ognisko na tych recaro rozpalic
Reggi Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 ja myslalem te otwory na wskazniki zrobic taka wyzynarka do otworów w drewnie. Karatka do imadła i wiertarka stołowa wyciąć odpowiednia srednice Podejrzewam, że mogły by się połamać Ber dremela się nie łobejdzie
Reggi Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 jak by były wykurwiscie szybkie obroty i male ząbki takie jak w brzeszczocie to moze by sie nie połamało. Dremelem to koslawo wyjdzie tak mi ie wydaje. d*pa Jakby były szybkie obroty to te kratki pewnie by się połamały Dremelem jak się ładnie oznaczy to ciach ciach i krótki kaszel po obiedzie w ogole to sprzedaj to padlo i kup be piuntke :cool1 Do mnie waść piszesz ?
Reggi Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 no tak do Ciebie Dziś wystawiam na allegro
Nosb Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 Nie pomalowane jeszcze deory Ch$j wie co znimi bedzie podobno lakier cos sie nie chcial z powierzchnia dogadac Co do kratek to mam luzne wiec pocwicze. Dzisiaj w robocie mialem na frezarke wrzucic ale czasu zabraklo.
Nosb Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 Oj tak... Zanim wyjalem byl juz sprzedany w calosci Doslownie Jak chcesz mam 2,7
Nosb Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 Ale nie ma laga i w serii 260/400 a po sofcie 300/500 i mam tanio Przemysl nie wiem czy taka roznica w masie ma jakies wielkie znaczenie
Reggi Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Ale nie ma laga i w serii 260/400 a po sofcie 300/500 i mam tanio Przemysl nie wiem czy taka roznica w masie ma jakies wielkie znaczenie Musiałby obspawać budę na ostro bo 2.7 mogło by ją rozyebać
Nosb Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 No rozporka kielichow mocno wskazana. ja musze u siebie dolozyc bo jeszcze nie mam wstawionej :/ Nie chce wspaywac w kielichy z S4 szukam jakiejs dokladanej niefabrycznej albo z mocowaniami z paska/A6
sokolnh Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Ale nie ma laga i w serii 260/400 a po sofcie 300/500 i mam tanio Przemysl nie wiem czy taka roznica w masie ma jakies wielkie znaczenie Musiałby obspawać budę na ostro bo 2.7 mogło by ją rozyebać i napędy wymienić niestety, 500 NM by je poukręcało ale pomysle
Nosb Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 Wdg mnie jak auto do zabawy to bym wkladal 2,7 Zawsze to cos swiezszego niz 1,8T na scenie swapowej i w sumie masz na starcie to co w 1,8T po nie tanich modach Kurde nie mam mocy ide spac ... OFF
sokolnh Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Wdg mnie jak auto do zabawy to bym wkladal 2,7 Zawsze to cos swiezszego niz 1,8T na scenie swapowej i w sumie masz na starcie to co w 1,8T po nie tanich modach Kurde nie mam mocy ide spac ... OFF do zabawy wystarczy 200 KM w aucie ważącym 1100 kg nie chce robić auta na 1/4 mili nie chce tez żeby auto wyjezdzało przodem
Nosb Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 Jak ci wystarczy 200 koni w Q do zabawy to malo wymagajacy jestes Stosunek moc/masa masz gorszy niz seryjne S4 Nieduzo ale jednak Nie to ze Ci namawiam Tylko potem Ci zabraknie i bedziesz modzil 1,8T na 300 KM co tanie nie jest [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 20:02_________________________________________________Tak wyszla jedna kratka : Jeszcze dwie Jutro moze zrobie po pracy je a zamontuje nie wiem w weekend ? No i radyjko dotarlo Czekam na kosci chinch i montuje. Jakas ramke bedzie trzeba wyrzezbic :/ Wiec powoli powoli ale cos tam dzialam
Nosb Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 Dremelek pneumatyczny , papier scierny , imadelko i jazda po pracy na warsztacie Nawet dlugo nie schodzi. Kwestia dokladnie i zaznaczac Wdg mnie lepiej wyglada na zywca niz na foto Ladnie wyszlo tfu tfu zeby nie zapeszyc nastepnych dwoch Grillka widzialem Nie jest zly A napalilem sie wtedy i kupilem ale jestem zadowolony
Krycha Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Na forum to chłopaki wycinają chyba rozgrzanym nożem, bo u niektórych to rzeźba jest dobra
Rekomendowane odpowiedzi