Nowak_zg Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Tablica zorientuje sie jak to wyglada od strony prawnej Na bok albo za szybe u mnie za szyba wygladalo tak... polecam za szyba tylko trzeba uwazac na policja
maja-m Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Jak dla mnie jest i myśle że koło mieszka by wystarczyło gdzie indziej chyba lepiej nie kombinować.
Reniu Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Na dniach dorobie sobie ramke pod radio i tu sie zastanawiam czy zostawic wszystko czarne czy wciagnac w kolor listewek ? Tzn ramka , popielniczka , gora od wlacznikow i dookola mieszka Zostaw ciorne Konsoli środkowej nie maluj - to będzie przesada i będzie waliło po oczach jak cholera. Te listwy wystarczą w zupełności. Dokładnie, nie maluj reszty bo wyjdzie wioska :doh1: http://photos03.otomoto.pl/photos/original/C11/57/31/C11573138_9.jpg
Nosb Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2010 Wujek dobra rada powiada : nie zaczynajcie bebeszyc wnetrza w niedziele o 16 jak macie w poniedzialek jechac tym autem do roboty bo mozecie sie nie wyrobic Mi sie udalo Rafal nie mowie ze nie zrezane tylko ze nie maja fmic Ide spac
rafalekx Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Wujek dobra rada powiada : nie zaczynajcie bebeszyc wnetrza w niedziele o 16 jak macie w poniedzialek jechac tym autem do roboty bo mozecie sie nie wyrobic :shocked: I nic Ci tam nie trzeszczy po takim wybebeszeniu? Rafal nie mowie ze nie zrezane tylko ze nie maja fmic ale zawsze to jakiś wlocik i chłodzenie na chłodnicę A może jeszcze co innego tam chcą chłodzić? Nie zaglądałem pod zdesio A te dekory jebią po oczach jak robisz foty z fleszem
Gracjan Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Wujek dobra rada powiada : nie zaczynajcie bebeszyc wnetrza w niedziele o 16 jak macie w poniedzialek jechac tym autem do roboty bo mozecie sie nie wyrobic :shocked: I nic Ci tam nie trzeszczy po takim wybebeszeniu? Nie trzeszczy bo to Audi Nosb, fura miażdży, dawno tu nie wchodziłem i jestem pod ogromnym wrażeniem.
marcin j Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 szacun za wytrwałość w dążeniu do celu
MARCIN607 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 i tu nasuwa się pytanie co jest celem Nosba? już ma najbardziej wymodzone A4 w klubie i cały czas jedzie coś nowego
slepy Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 chyba nie robi się furki pod forum, tylko pod siebie :gwizdanie:, i myślę że to jest celem NOSBa
MARCIN607 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 mam propozycję na nazwę wątku- "Końca nie widać" :gwizdanie:
slepy Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 mam propozycję na nazwę wątku- "Końca nie widać" :gwizdanie: coś jak Topor, Never Ending Story
Buba Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 jeszcze mu sporo zostalo, dmuchawy RS6, body RS4 :gwizdanie:
plastuch Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Cele Nosba chyba jak każdego piękne i szybkie :gwizdanie:
Nosb Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2010 Ja jestem j**niety i daze bez celu
slepy Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Ja jestem j**niety i daze bez celu to sie ceni, Daniel, kiedy plastiki na silniku?
Reniu Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Ja jestem j**niety i daze bez celu No ale właśnie... jaki jest cel?
Nosb Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2010 Pewnie za jakis czas nie zakladam zeby nie pobrudzic zreszta autk na razie rozebrane deko : lozysko z przodu prawe i nie mozna bylo ustawic geometrii ( pozapiekane sruby regulacyjne ) wiec walcze z tematem Celu brak Teoretycznie faktycznie zostalo nieduzo do popisu Wieksza turbawy , body rs4 Sie zobaczy na razie ogarne co mam i troche basta na wakacje trzeba jechac odpoczac troche a nie ciagle robota i garaz
Rekomendowane odpowiedzi