Nosb Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Opublikowano 8 Lipca 2010 No meczyl mnie i meczyl to mowie kij z tym trzeba sprobowac Moze nie wyjdzie zaden wodolot a auto ? Teges slepy a co z klapa niby ? Poliftowa i wszystko + wyslany na emeryture zamek Paka jakos jutro moze jak nie zapomne bo bede mial podworko pelne mrowek rano albo w sobote/poniedzialek Ive ty gadszpiegu
slepy Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 No meczyl mnie i meczyl to mowie kij z tym trzeba sprobowac Moze nie wyjdzie zaden wodolot a auto ? Teges slepy a co z klapa niby ? Poliftowa i wszystko + wyslany na emeryture zamek Paka jakos jutro moze jak nie zapomne bo bede mial podworko pelne mrowek rano albo w sobote/poniedzialek Ive ty gadszpiegu właśnie o ten zamek mi chodzi :gwizdanie:, jak to robileś szpachlowałeś :gwizdanie:
Nosb Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Opublikowano 8 Lipca 2010 To jest z alu Najlepiej by bylo zaspawac , wyszlifowac , liznac szpachla i wsjo... Ja tam od srodka wkleilem kawlek blaszki na distal a z wierzchu zaszpachlowalem po roku nic sie nie dzieje
slepy Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 To jest z alu Najlepiej by bylo zaspawac , wyszlifowac , liznac szpachla i wsjo... Ja tam od srodka wkleilem kawlek blaszki na distal a z wierzchu zaszpachlowalem po roku nic sie nie dzieje ok , dzieki
Nosb Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Opublikowano 8 Lipca 2010 Moje tam troche jezdzi Czarna by chetnie posmigala ale cos kolko jej odpadlo i wskoczylo do bagaznika A srebrna mam zakaz odpalania
Mathis Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Nosb, ale to chyba tyczy się tylko ropniaka, później to już będzie inne auto
MARCIN607 Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 ma chłopak głowę trza mu polać Nosb, ale to chyba tyczy się tylko ropniaka, później to już będzie inne auto
keżor Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 widze , że paczka doszła za***iście sie prezentuje furka
soolek Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 ten w srodku jakis dziurawy zderzak ma Wogóle wygląda jak ostatnie nieszczęście Na ramkę pod rejestrację chyba kasy brak. Lampy jakieś chyba stare, zasyfione w środku całe. Sprężyny i amorki pewnie do wymiany - nie trzymają, bo na ziemii leży. Jak można wogółe czymś takim jeździć
Iverson Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 ...dobra Nosb , wezmę to padło za kankę mleka , co się będziesz z gófnem męczył
Kierownik Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 V6 i CCCO tez na czarno ale te prosiaki robią robote ...
Nosb Opublikowano 10 Lipca 2010 Autor Opublikowano 10 Lipca 2010 mozna by liznac ale nie mam nerwow na siedzenie nad tym z pedzelkiem. Wdg mnie i tak wyglada dobrze
Gracjan Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 Nosb, gdzie dostałeś tą wielką osłonę na zbiorniczek płynu od wspomagania i zbiornik płynu do spryskiwaczy ?
Kierownik Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 ta osłona jest chyba z passata b5 fl albo Superb-a
Reggi Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 Prosiaki fajne..ale ciut za duże ..18 były by w samą raze
moskal Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 Nosb, gdzie dostałeś tą wielką osłonę na zbiorniczek płynu od wspomagania i zbiornik płynu do spryskiwaczy ? podpinam sie do pytania :gwizdanie:
Nosb Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Opublikowano 11 Lipca 2010 ASO Passat B5 FL 2,3 VR5 Raga pogielo Cie ? Za duze? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi