kowalski.w Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Witam wszystkich Nadszedł czas by pochwalić się swoim autem Tak więc w końcu pokażę wam swoje autko, jest to zwykły 90 konny kopciuch który dostał kilka giftów w swoim życiu, rocznikowo końcówka 96 a w rodzinie od 3 lat, pierwsze 2 lata w rękach brata a od roku auto należy do mnie. tak więc co do auta to nic specjalnego, jest to bezawaryjny jak dla mnie 1Z, który na wyposażeniu ma -lakier metalic -centralny zamek -el. szyby przód -el. lusterka -el. szyberdach - ABS - 2 x Airbag Przy zakupie (2010r) na tle innych B5iętek kopciucha wyróżniało - niby 194 tyś przebiegu3 - chip na 110 PS - lampy przód-tył Polift - dokładki MS Design - gładki grill - skórzane fotele - alu 18'' Vault ..... w chromie - jakieś tam alu nakładki na pedały od dnia zakupu do grudnia 2011r do auta dołożono - 60 tyś przelotu - xenon 5000K - radio Pionner DEH-4000UB - głośniki przednie MTX - Sub Lanzar MAX 12 i wzmak Peiying Od stycznia 2012r auto w moich rękach i dostało ode mnie : Trochę nowej mechaniki : - nowy rozrząd - nowe wachacze - nowy napinacz i pasek - świece itp. z modów dostało: - dekory w stickerbombie - oświetlenie na diodach - światła STOP w przeciwmgłowych - głośniki tylne Alpine G series - CB radio - zegary z oil temp. i volt Planowana lista modów które chcę zrobić to : - zdjęcie dokładek - felga ori Audi 17 - 18 - felga ori Audi 16 na zimę - springi -40mm albo gwint - spryski na xenon - halogeny - czarna podsufitka - welurowe kubełki ori B5 - kiera od eSy albo jakaś 3 ramienna Audi - ori gałka biegów i ręczny w skórze - podłokietnik - oświetlenie LED (poprawić) - dekory w stickerze ( poprawić ) - zamontować panel od climatronica dla wyglądu - hamulce przód 312 mm - światła dzienne na module SD-2 - ogarnąć audio na lepsze - więcej mocy - wskaźnik doładowania - podświetlane kratki z polifta - podświetlenie zegarów na biało - el. szyby tył - tempomat lista ta na pewno się wydłuży, nie ma tam wszystkiego bo nie sposób to ogarnąć. ale z czasem będę ją aktualizował
kowalski.w Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2012 zdjęcia jako takie już są w przyszłym tyg jak auto będzie umyte świecące i ładne to zrobi się jakaś ciekawa sesyjke
AdrianAudi Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Są gusta różne i trzeba je szanować. Mi osobiście w tym aucie nic się nie podoba. To samo pewnie mógłbyś zaadresować w kierunku mojego auta. Czy mi się wydaje czy masa jest źle spasowana, a drzwi pasażera i kierowcy z prawej strony mają różne odcienie? Skóra na fotelach nie wygląda na 250 tys. km.
kowalski.w Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2012 maska była ok spasowana ale był dzwon i już nie jest odcienie się różnią na tych elementach i były zapewne malowane mimo iż poprzedni właściciel mówił że spartolił polerke. Auto nie jest nowe ale najważniejsze że prosto jedzie
kowalski.w Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2012 też się zastanawiam. powiedźcie mi na jaki serwer wstawiać fotki? w sobotę będzie aktualizacja i nowa sesja
Frimuś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Na stronie forum w miejscu gdzie wpisujesz tekst troszke nizej masz na czarno DODAJ ZDJECIA DO WIADOMOSCI I tak dodajesz fotki.
JacekMisiek Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 autko całkiem całkiem... ja bym jeszcze przyciemnił tylne lampy. Na srebrnym autku kozako wygląda. <br /><br />
MercDG Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Grill:thumbdown: przednia dokładka:thumbdown: progi:thumbdown: lotka na klapie:thumbdown: z pozytywów to przednie i tylne lampy
JacekMisiek Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 ojjj...każdy robi tak jak lubi. Skoro właścicielowi się podoba to nie można krytykować. O gustach się nie dyskutuje
kowalski.w Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2012 mi akurat to się podoba choć i mogły by być te elementy inne ładniejsze ale coż są jakie są i takie pozostaną napewno auto wygląda lepiej niż w seri. Auto na sprzedaż ---------- Post dopisany 22-08-2012 at 22:01 ---------- Poprzedni post napisany 21-08-2012 at 21:55 ---------- Auto jest na sprzedaż Audi A4, 1996r., 1896cm3, 110 KM - otomoto.pl jak ktoś chce więcej info lub foto proszę pisać albo dzwonić
Mati_23 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 2 mieszki i sprzedajesz co się stało ???
kowalski.w Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Auto użytkowane przeze mnie od stycznia, w rodzinie od ponad 3 lat użytkował brat. a ja niestety muszę sprzedać bo wyjeżdżam do pracy i po powrocie myślę znowu zakupić A4 lecz już B6 albo S4 B5
kowalski.w Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2012 nie mam, planowałem założyć do auta ale nie wyszło
Andrzej07 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 mało chyba jeżdziłeś bo jak pisałeś brat do grudnia 2011 zrobione miał 253 tys km a teraz po prawie roku jest 258 tyś km:D tylko 5 tyś.....
kowalski.w Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Opublikowano 13 Lutego 2013 jeździło się tam gdzie trzeba więc dużo tego nie było ---------- Post dopisany 10-02-2013 at 00:43 ---------- Poprzedni post napisany 26-08-2012 at 11:13 ---------- Długo mnie tu nie było auto miało być na sprzedane, ja miałem wyjechać ale niestety nic nie wypaliło Auto dalej w moim posiadaniu jeździ bezawaryjnie lecz w grudniu 2012 pani Kasia kierująca pier******* matizem zmodyfikowała mój przód na gorsze postanowiłem walczyć i Audi dostaje niebawem nowe życie. serwuje autku powrót do serii ---------- Post dopisany 12-02-2013 at 20:05 ---------- Poprzedni post napisany 10-02-2013 at 00:43 ---------- zderzak po spotkaniu z matizem a tu już nowy zderzak czekam teraz aż przyjdą nowe lampy, pas przedni, ciągle szukam dokładki przedniej. Może ktoś ma? jak poskładam wszystko na nowych gratach to zabiorę się za poklepanie tego i spasowanie i na wiosnę się odmaluje przodek na nowo ---------- Post dopisany 13-02-2013 at 21:46 ---------- Poprzedni post napisany 12-02-2013 at 20:05 ---------- dziś przyszły do mnie nowe nadkola, nowe lampy zamienniki, moduł sd-2, napinacz paska bo stary wysiadł, olej, filtry, w przyszłym tyg przyjada nowe tarcze klocki łożyska zestawy naprawcze zacisków i odświeżam tylne hample nadal szukam dokładki zderzaka przód i grilla ori najlepiej jak by byl polift
Rekomendowane odpowiedzi