Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6 AVF] Individual Avant by józek726 :) s-line plus | LZ5F | webasto ---> projekt full opcja:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a tak się trafiła, ale za nim zwita do auta to trochę potrwa :wink:

bierz normalną czarną przypasuje jak burza :wink:

• Odpowiedzi 2.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie wystrzeli :) bylo juz o tym na forum. Chyba ze jakims cudem przeleżysz poduszkę z b6 :)

Opublikowano

A wystrzeli :decayed:

Opublikowano
Nie wystrzeli :) bylo juz o tym na forum. Chyba ze jakims cudem przeleżysz poduszkę z b6 :)

było już o tym na forum, że dwuładunkowa strzeliła.

Opublikowano

wystrzeli wystrzeli juz jeden obalil ten mit:wink:

Opublikowano

Możecie podać link do tematu? Ja tylko z tego względu zrezygnowałem z tego moda.. Wiadomo które kierownice podejdą z działającą poduszka do b6?

Opublikowano

no kolesiowi strzelila z b8 bodajrze:wink:

Opublikowano

spy foto Józkowej kiery jeszcze przed wysyłką - kiera prawie nówka - na liczniku 15,4h :decayed:

Zdj_cie0101.jpg

Opublikowano

Józek a kiedy s-line?

Opublikowano
spy foto Józkowej kiery jeszcze przed wysyłką - kiera prawie nówka - na liczniku 15,4h :decayed:

http://s23.postimg.org/lb10ngm2j/Zdj_cie0101.jpg

fajna :naughty: i znaczek ładny w środku :naughty:

Józek a kiedy s-line?

początek miesiąca :wink:

---------- Post dopisany 28-05-2014 at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany 27-05-2014 at 12:06 ----------

ostatni element puzzzzzli :whistling:

oJKxHOW.jpg

do tego wymieniłem łożysko sprężarki klimy, gumki amortyzujące.

Teraz przyjdzie dławik i osuszacz, czy wystarczy że ściągnę lampę i filtr powietrza żeby go wymienić ?

A jak już to wymienię nic się nie stanie jak podjadę bez czynnika do stacji napełnić i odgrzybić klimę ?

Opublikowano

no jozefie wreszcie widze ze zaczales zajmowac sie body:decayed:

Opublikowano
no jozefie wreszcie widze ze zaczales zajmowac sie body:decayed:

jeszcze trochę i za te body mnie z domu wywalą :grin:

Opublikowano

nie pier**l:decayed:moja jak by wiedziala ile wydalem na wszystko i ile jeszcze wydam to by sie ze mna rozwiodla:polew:

Opublikowano
:grin: ja głośno nie mówię ale kasy idzie jak lody :decayed:
Opublikowano

a kto powiedzial ze pasja jest TANIA?:whistling::decayed:

Opublikowano

http://s23.postimg.org/lb10ngm2j/Zdj_cie0101.jpg

fajna :naughty: i znaczek ładny w środku :naughty:

Józek a kiedy s-line?

początek miesiąca :wink:

---------- Post dopisany 28-05-2014 at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany 27-05-2014 at 12:06 ----------

ostatni element puzzzzzli :whistling:

http://i.imgur.com/oJKxHOW.jpg

do tego wymieniłem łożysko sprężarki klimy, gumki amortyzujące.

Teraz przyjdzie dławik i osuszacz, czy wystarczy że ściągnę lampę i filtr powietrza żeby go wymienić ?

A jak już to wymienię nic się nie stanie jak podjadę bez czynnika do stacji napełnić i odgrzybić klimę ?

Ty... jak jeździsz tak w kółko bez czynnika, to z automatu klima łapie błąd i sprężarka nie pompuje w układ, to co ma się stać?

Opublikowano

Kaju, tylko wiem że nie wolno jeździć bez czynnika bo klima może się zatrzeć, tak mi mechanik powiedział, ja tam się nie znam dlatego pytam :wink:

a kto powiedzial ze pasja jest TANIA?:whistling::decayed:

Nikt :decayed:

Opublikowano

fakt, że sprężarka zapierdziela cały czas, ale nie pompuje w układ. nic się nie stanie.

Opublikowano

To jeszcze mi powiedz czy wystarczy wyjąć lampę i filtr i wymienię ten osuszacz ?

Opublikowano

Tak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...