turdzi Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 dobrze ze masz automat , dzialaja ci te lopatki ?
dRACoNIx Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2012 dzialaja ci te lopatki ? Tak
simon__75 Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Mega furka. Wnetrze marzenie...Jestem pod wielkim wrażeniem. Do tej pory mogłem tylko słyszeć o tym wozie...ale to cos zupełnie innego niż zobaczyć w pełnej oakazałości Raz jeszcze podziekowania dla 'dRACoNIx' za zestawik 320...i 'devastation' za porady w temacie hebli Oby TAK DALEJ!!
dRACoNIx Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Opublikowano 6 Listopada 2012 Podziękował.... Ps. Plany na wiosnę zestaw APR Turbo Kit - S3 K04 - 2.0T FSI Link -> APR Audi A4 B7 2.0T FSI S3 K04 Conversion Package
Stolkien Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Plan konkretny. Chętnie się przyjrzę Powodzenia ...
simon__75 Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Podziękował....Ps. Plany na wiosnę zestaw APR Turbo Kit - S3 K04 - 2.0T FSI Link -> APR Audi A4 B7 2.0T FSI S3 K04 Conversion Package Bedzie rakieta Pozostaje tylko trzymac kciuki i sledzic co sie w temacie bedziedzialo
fotograf87 Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 ile taki zestawik z linku kosztuje ?
dRACoNIx Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Opublikowano 7 Listopada 2012 ile taki zestawik z linku kosztuje ? U dystrybutora czyli Best Performance z Częstochowy wychodzi na 18tys. zł. Bo ściągają to z USA, czyli cło akcyza i vat. Strasznie Mnie to wkur... że trzeba te dodatkowe koszty ponosić. Ps. Z tego powody, zaczynam rozważać opcje Comp Sportu w Polsce, bo w tych samych kosztach ma się dodatkowo kompleny wydech, oraz dolot i Intercooler centralny. Cały czas rozważam różnego rodzaju alternatywy. Pozdro...
siemian Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Olek jedz śmiało do CompSportu. Sorki że nie odbieram, oddzwonie popołudniu jak troche sie ogarne z robotą
dRACoNIx Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Opublikowano 26 Listopada 2012 Panowie, macie jakieś spradzone serwisy podnoszenia mocy. Proszę o Wasze propozycje gdzie warto udać się na podniesienie mocy! pozdrawiam ....
siemian Opublikowano 26 Listopada 2012 Opublikowano 26 Listopada 2012 pytanie typu czy znacie jakieś ładne dziewczyny. Każdy poda inny typ CompSport
dRACoNIx Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Opublikowano 26 Listopada 2012 Rogal ? Nie znam, jakieś info proszę o nim.
Dev Opublikowano 26 Listopada 2012 Opublikowano 26 Listopada 2012 MR-MOTORS - chiptuning / kompleksowe modyfikacje programowe oraz mechaniczne / warsztat samochodowy / ale ja proponuję: Chiptuning, tuning silników turbo no i rzut beretem od Ciebie
tymonA4 Opublikowano 26 Listopada 2012 Opublikowano 26 Listopada 2012 U nas właśnie wszyscy latają do niego ale jak napisał Siemian temat rzeka wybierz najlepsza cenę i lec u nas jest niby ten BestPerformace ale nie polecam moze tak jedz gdzie masz najbliżej
dRACoNIx Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Opublikowano 27 Listopada 2012 MR-MOTORS - chiptuning / kompleksowe modyfikacje programowe oraz mechaniczne / warsztat samochodowy /ale ja proponuję: Chiptuning, tuning silników turbo no i rzut beretem od Ciebie Dzięki Dev..
?uki1984 Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 No to szykuje się gruby mod Ja polecam tą firmę MRC TUNING. Robią soft i mechaniczny tuning. Co prawda w UK ale ogarniają nawet uturbione Lambo czy R8, a RSy na codzień Tu masz przykład A4 B7 K04 hybrydą FMIC i wydechem po ich remapie 366Km i 477Nm. Taką turbinkę bez problemu zrobią: Obejrzyj ->
dRACoNIx Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Opublikowano 28 Listopada 2012 Dzięki za info Łukasz, właśnie czegoś takiego szukam:)
czarny Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Olo widze ze ciagle ci malo;-) Widzialem furaka na zywo I powiem szczeze stan salonowyB-) naprawde swietnie I z gustem zrobione autko;-) pozdrawiam Wysłane z mojego LT26i
dRACoNIx Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2012 Olo widze ze ciagle ci malo;-) Widzialem furaka na zywo I powiem szczeze stan salonowyB-) naprawde swietnie I z gustem zrobione autko;-) pozdrawiam Wysłane z mojego LT26i Cześć Łukasz, Narazie kompletuje części, maty tylnej kanapy, okablowanie i rególatory. W sumie już wszystko mam kupione, jeszcze tylko przesyłka z matami nie dotarła. Na wiosne dociaciam sobie wnętrze. Ps. Rozglądam się za doadniem mocy, lecz jeszcze nie wybrałem definitywnie. Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi