Blachu Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 (edytowane) Witam. Znalazłem chwilę czasu, więc postanowiłem pochwalić się swoim autkiem .Jest to Audi A4 B6 1.9 TDI AWX 131 KM. Rok 2001, model 2002.Wyposażenie: - lakier LY9B - Brilliant Schwarz, - klimatyzacja dwustrefowa,- reflektory ksenonowe,- skórzana tapicerka,- podgrzewane fotele,- podgrzewane i elektryczne lusterka,- elektryczne szyby x2, niestety - kontrola trakcji ESP, ABS, ASR, EDS,- Alufelgi 18'', opona Bridstone Potenza S001,- pełny, kolorowy komputer pokładowy FIS,- 8x poduszek powietrznych,- podłokietnik x2,- immobilizer,- domykanie szyb z kluczyka,- system nawigacji w ekranie FIS,- radio Audi Symphony II (6 CD),- pakiet oświetlenie wnętrza,- przyciemnione szyby,- system audio 9 głośników + subwoofer i wzmak,- zawieszenie S-LINE 1BE (-20 mm).Materiały eksploatacyjne:- kompletny rozrząd z pompą wody,- filtry, olej silnikowy co rok lub 10k km,- olej w skrzyni biegów,- płyn chłodniczy,- termostat,- kompletne sprzęgło z dwumasem,- dwie gumowe rury w układzie dolotowym,- nowy akumulator Bosh S5 77 Ah 780 A- pompa vacum.Mody:- audio BOSE zrobione podziękowania dla domin79 :notworthy:- elektryczne szyby z tyłu zrobione podziękowania dla domin79 :notworthy:- postojówki LED - zrobione - chiptunning zrobione podziękowania dla Juby_p :notworthy:- listwy dekoracyjne 1NK - zrobione - ramki klubowe - zrobione - setup zimowy: (ori felgi Borbet 17" oraz Continental ContiWinterContact TS830 P 225/45/17) zrobione - pakiet zewnętrzny s-line- RNS-E- i inne w zależności od pomysłowości i portfela.Poniżej zamieszczę kilka fotek. Wszelkie komentarze mile widziane, również te odnośnie możliwych zmian w aucie Po zakupie: Edytowane 31 Grudnia 2015 przez Blachu 1
kadafi Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 fajny czarnuch powodzenia w modach i bezawaryjnosci
Blachu Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2012 Dzięki wielkie Mody na razie muszą poczekać Mam kilka problemów z autem (mniejszych lub większych), którymi muszę się zająć najpierw. Mam nadzieję że na forum uzyskam trochę pomocy w ich rozwiązaniu Bądź co bądź auto zostaje u mnie, będę w nie dalej inwestował, a jakieś mody będą na pewno, ale dopiero od wiosny przyszłego roku
Skruszo Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 jak dla mnie super się prezentuje:good: fajnie wygląda na 18" i 1be kolego powiedz mi tylko co to za dziura w uszczelce przy drzwiach kierowcy ? nie szumi Ci w samochodzie ?
Blachu Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2012 co to za dziura w tej uszczelce? Hmm sam nie wiem, tak jakby rozcięta, albo oderwana... Ale nie szumi, ani nie przecieka więc jest ok PS: wprawne oko masz
siara Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Czarny sedan to jest to :naughty: Ładnie mu w ciemnych szybkach i ta fela... Powodzenia
Blachu Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2012 Czarne jest piękne, tym bardziej w sedanie Choć każdy ma różne gusta Felgi nie ładne? Trochę tych fel s-line dużo śmiga po naszych drogach, są też w VW W dalszej przyszłości planuję zmienić felgi, ale do tego jeszcze trochę czasu minie...
laki83 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 wozidło masz na prawde nie złe...fele tez fajne.przynajmniej mocne i ten wzór optycznie powiększa koło także jest git.bezawaryjnej jazdy życze
siara Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 ":slina:" czytaj czytaj Fakt jeździ tego dużo, ale i tak fura wygląda na nich kozacko
spin444 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 ładny wypasik fotele fajne szukam takich do swojej bezawaryjności
Frimuś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Fajny czarnuch A powiedz mi czy to zludzenie ale przod wydaje sie na ciut wyzej niz tyl?
Blachu Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2012 ładny wypasik fotele fajne szukam takich do swojej bezawaryjności Dzięki Tutaj masz link do fajnych foteli, takich jak moje, z tym że pół skórzanych, od naszego kolegi z forum http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/fotele-s-line-polskory-b6-238464/ ---------- Post dopisany at 18:15 ---------- Poprzedni post napisany at 18:12 ---------- Fajny czarnuch A powiedz mi czy to zludzenie ale przod wydaje sie na ciut wyzej niz tyl? Dzięki To raczej nie złudzenie Rzeczywiście przód jest minimalnie wyżej, tak ok 0,5 - 1 cm Ten typ chyba tak ma
Frimuś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Dolej wody do zbiorniczka spryskow i odrazu przod siadzie
andr3i Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 suczka fajna wywalilbym te niebieskie kierunki bo troszke lipa wyglada i moze chrom juz dal zamiast nich a powidz mi czemu nie ma spryskow do lamp skoro masz ksenon no chyba ze to HID
Blachu Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2012 suczka fajna wywalilbym te niebieskie kierunki bo troszke lipa wyglada i moze chrom juz dal zamiast nich a powidz mi czemu nie ma spryskow do lamp skoro masz ksenon no chyba ze to HID mógłbyś podać jakiś namiar na te chromowe kierunki o których mówisz? Chętnie bym je zobaczył i rozważyłbym ich wstawienie. Hmm te niebieskie moim zdaniem fajniejsze od tych pomarańczowych A jeśli chodzi o te ksenony (pewnie HID-y) to była inwencja poprzedniego właściciela... Tak wiem, to nielegalne Choć miło byłoby wsadzić ori bixenony ze spryskami i samopoziomowaniem... choć to trochę kosztuje, ale to melodia przyszłości
andr3i Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 no koszta ori bi-xenony spore inaczej u mnie juz dawno by siedzialy chromowe mozesz zobaczyc u mnie w temacie jak wygladaja, http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/b6-bex-niebieska-perla-1-8t-quattro-s-line-190ps-117708/index6.html a takowe kupilem na ebay 2 x Chrome Offset Pin Indicator Bulb Bulbs Flash Amber / Orange 581 | eBay
Blachu Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2012 no koszta ori bi-xenony spore inaczej u mnie juz dawno by siedzialychromowe mozesz zobaczyc u mnie w temacie jak wygladaja, http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/b6-bex-niebieska-perla-1-8t-quattro-s-line-190ps-117708/index6.html a takowe kupilem na ebay 2 x Chrome Offset Pin Indicator Bulb Bulbs Flash Amber / Orange 581 | eBay lampa bi-xenon z aso nówka kosztuje ok 3000 zł za jedną oczywiście sprawdzałem jakiś czas temu w etce... Ori używkę można wyrwać z alledrogo za 1,5 koła (lewa i prawa), więc to jest dobra opcja te żarówki warte są coś??: Żarówki kierunkowskaz chrom PY21W Żółte (2396115134) - motoAllegro Osram Bau15s 2 szt 12V Diadem Chrom Py 21 W (2415346044) - motoAllegro ta pierwsza nawet podobna do Twojej, tylko kolorem się trochę różni...
andr3i Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 no to dokladnie takie same tylko inaczej widac na zdjeciu ogolnie sa spoko i daja normalna pomaranczowa barwe, mysle ze o niebo lepiej by sie prezentowaly niz te niebieskie u Ciebie
Wojtek_A4 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Nie masz korbki na tylnym boczku? Jak chcesz to Ci moge wyslac za free. Gdzies mi sie wala w garazu. Ps. Powodzenia w modach
Blachu Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2012 (edytowane) no to dokladnie takie same tylko inaczej widac na zdjeciuogolnie sa spoko i daja normalna pomaranczowa barwe, mysle ze o niebo lepiej by sie prezentowaly niz te niebieskie u Ciebie Będę musiał spróbować z tymi chromowymi postojówkami, ale chyba masz rację że będą dawały lepszy efekt niż te moje Dołożę jeszcze jakieś postojówki led, bo te ori żółte to... ---------- Post dopisany at 17:55 ---------- Poprzedni post napisany at 17:48 ----------Nie masz korbki na tylnym boczku?Jak chcesz to Ci moge wyslac za free.Gdzies mi sie wala w garazu.Ps. Powodzenia w modach Tak, korbek nie mam w ogóle z tyłu... Ale w sumie jakoś mi to nie przeszkadza, klima dobrze chłodzi chcesz mi wysłać za free? hmm chyba nie ma na tym świecie nic za darmo W ogóle to interesujące jest założenie pełnej elektryki szyb z tyłu... Z tym że problem mógłby być z boczkami, by znaleść odpowiednie do mojej tapicerki i dobrym stanie, a nowe ori to koszt 2 tysi za sztukę PS: dzięki Mody na pewno będą , lecz w tym roku już nie dam rady nic grubszego zrobić raczej...---------- Post dopisany 17-08-2012 at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany 28-06-2012 at 17:55 ----------Mały modzik zawitał... postojówki led: Edytowane 31 Grudnia 2015 przez Blachu
Rekomendowane odpowiedzi