Blachu Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Opublikowano 1 Maja 2015 Wiem, wiem, że musi Niby 1BE, ale na tej feldze zrobiła się trochę koza Na poprzedniej jakoś mniej w oczy to kuło, chyba zasługa ET...
daniels Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Nie ma tragedii z trakcją. Opona też robi swoje, Potenza re050a 225/40/18. Na suchym dobrze trzyma, na mokrym jest gorzej, ale nie narzekam... Są mocniejsze ośki i jeżdżą -Lumia 920- są mocniejsze,moje Wanli 235/35r19 na 3 biegu dobrze kleją
boguc Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 Fajny ten czarnuch i felga konkretna Widze ze z moich 172hp można wydusić jeszcze wiecej
Blachu Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Opublikowano 14 Maja 2015 Można można ale wiąże się to ze zmianą osprzętu silnika: turbo, IC itd
Gość harry19-19 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 widać temat ładnie szalejesz 200 kuniów i jest moc daj mi się przejechać
Blachu Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Harry jak będziesz w centrum PL daj znać, sprawdzimy co lepiej jedzie - moja babka czy Twoje 3.0 tdi Update: Jakiś czas temu na pokład wpadły bixy z soczewką z B8 i led z RS6 C6 Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez Blachu
KoJ@K Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Panie obniz to chociaz troche. Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez KoJ@K
Blachu Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Jest koza, to fakt... ale wszystkiego naraz nie ogarnę...
Blachu Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) Jeszcze w starym roku miała miejsce mała korekta programu, oczywiście graty pod maską bez zmian. Przypominam, że pompki AN które wyjechały jeszcze z fabryki. Dysza w nich jest minimalnie mniejsza niż w BA. Ale i tak końcowy rezultat jest fajny Jeszcze raz wielkie podziękowania dla Juby_p Edytowane 31 Grudnia 2015 przez Blachu
KoJ@K Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 To nic nie przymodziles, a robiles korekte ?
_quattro_ Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Czy tylko ja nie widze zdjęć z pierwszego postu?
Blachu Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) KoJ@K dokładnie. Jak rok temu odbierałem auto to chyba byłem zbyt niecierpliwy Zresztą wystrojenie auta to nie takie "chop-siup". Przez długi czas zbierałem się na tą korektę, ale zawsze coś, a to zmiana pracy, a to, a to tamto... No ale w końcu się udało dojechać do Piotrka. Co ciekawe pierwszy pomiar i babka wypluła dokładnie tyle samo co finalnie rok temu - czyli jej nie zajeździłem Różnica w 50-200 km/h to ok 2.5s w porównaniu do tego co było wcześniej _quattro_ faktycznie zdjęcia gdzieś zniknęły z imageshack... Dziś już raczej nie uda się, ale niedługo zrobię z tym porządek oraz dodam nowe fotki, jak dojdzie reszta gratów Edytowane 31 Grudnia 2015 przez Blachu
KoJ@K Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 To faktycznie chyba jestes bardzo niecierpliwy, zamiast zrobic to od razu wtedy za jednym zamachem.
devey Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Nie o drobinę za szybko jak na obecne warunki pogodowe? Ps: jak te ledy się sprawują? Jak z żywotnością? Edytowane 2 Stycznia 2016 przez devey
Blachu Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) Testy przeprowadzam zawsze w bezpiecznych warunkach, dla mnie i dla innych Ledy mają się dobrze. Co do żywotności to nie wiem, ale nie powinno być źle, bo przecież są one ori z rs6 c6 Edit: Wiosna się zbliża, więc trzeba trochę ruszyć z tematem Komplet opon Bridgestone Potenza S001 225/40/18 XL Zawieszenie wymaga już remontu, więc zapadła decyzja o całkowitej wymianie wszystkich elementów z przodu i z tyłu - realizacja na dniach. Tak więc komplet wahaczy RTS, do tego drążki kierownicze oraz łączniki stabilizatora i różne tuleje z tyłu z Lemfordera itd Komplet amortyzatorów Bilstein B8 Aby czasy kozy odeszły w niepamięć sprężyny Eibach Sportline Powoli też będę kompletował graty do odświeżenia wnętrza, więc okazyjnie wpadł panel klimatyzacji z Exeo z 2013 roku Ponadto szykuje się body S4 Zderzak na przód, listwy drzwiowe w zamienniku , lotka na klapę już są. Pozostało poszukać zderzaka na tył oraz kratki w przedni i wsio do lakiernika. Ale to już po następnej wypłacie Edytowane 21 Lutego 2016 przez Blachu
KoJ@K Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 To jak to wszystko kupiles z jednej wyplaty i jeszcze zostalo na miesiac przezycia to nie ma co nazekac na zarobki w naszym kraju. czemu zes gwinciora nie zayebal??
Rekomendowane odpowiedzi