Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] B5FL AVANT prawie US na sprzedaż.

kaju

Rekomendowane odpowiedzi

hehehe tez tak chyba zrobie... bede mial dyskoteke w schowkach bo u mnie inglostad zrobilo kontrole spalonych zarowek a grzejnikow wstawiac zamiast zarowek jakos mi nie pasuje :polew:

też cie pokarali :polew: co ty im zrobiłeś że ci tą kontrole żarówek dali??

Zamiast B5 wziął C5, łot cała historyja :grin:

błąd... :grin:

---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:32 ----------

z c5 ty tylko licznik po lifcie jest fajny :naughty:

b5 bylo... c5 jest i nastepne tez bedzie c5 (tylko 2.7 w Bit do modzenia) :kox::decayed::polew: i zawsze Q i PB... takie zboczenie :polew:

Zamiast B5 wziął C5, łot cała historyja :grin:

błąd... :grin:

---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:32 ----------

z c5 ty tylko licznik po lifcie jest fajny :naughty:

Pogadamy też na ten temat :decayed:

View image: ex1

View image: ex2

View image: ex3

taka byla ale za mala byla ;P i oska :facepalm:

---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ----------

a licznik z polifta nie jest fajny bo jest crypto... juz lepszy minilift plus ori ringi :decayed:

View image: ex1

View image: ex2

View image: ex3

taka byla ale za mala byla ;P i oska :facepalm:

---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ----------

a licznik z polifta nie jest fajny bo jest crypto... juz lepszy minilift plus ori ringi :decayed:

MMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :polew:

tez właśnie mysle zeby zrobic takei lampy i kierunki tez:) ale zobacze jak bedziesz mial u siebie czy bedzie to z kierunkami fajnie wygladac:kox:

Będzie, Bidzio, masz klienta :decayed:

wiem że mam już jest zapisany na liście :wink:

bidzio ja mam dla CIebie ale angola i Pb... jak zagada wsad z gnojowoza i Eu to go pogonie ;) ( wsadzic tylko tarczki zostanie )

tez właśnie mysle zeby zrobic takei lampy i kierunki tez:) ale zobacze jak bedziesz mial u siebie czy bedzie to z kierunkami fajnie wygladac:kox:

Kombinować lampy na tył?

nie no tak serio do a6 nic nie mam ale bardziej avant niż sedan mi się podoba.

C5 tylko i wyłącznie Avant :wink:

bidzio ja mam dla CIebie ale angola i Pb... jak zagada wsad z gnojowoza i Eu to go pogonie ;) ( wsadzic tylko tarczki zostanie )

Widzę że tu Karol coś dla mnie szykuje więc na razie poczekam :wink:

---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ----------

Kombinować lampy na tył?

tak na tylne lampy. zamówiłem już kilometr ledów :polew:

FIS ma chyba dwie wypalone linie i jest z A6, na razie jest do walki z wsadami od A4, resztę uzgodnimy w sobotę :wink:

---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:48 ----------

zamówiłem już kilometr ledów :polew:

Od dawna Ci o tym mówiłem :polew:

wierzę że to ogarniesz. u siebie dałeś rade to i u mnie dasz. ty a jak to będzie z immo i wskaźnikiem paliwa??

---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:50 ----------

dobra Pany ja spadam:wink: do jutra :hi:

wierzę że to ogarniesz. u siebie dałeś rade to i u mnie dasz. ty a jak to będzie z immo i wskaźnikiem paliwa??

Dlatego najpierw mówię o wsadach z A4. Jak nie upierdole pamięci, no to leci do Ciebie, tylko manetkę, którą miałem zapasową się sprzedała, więc musiałbyś poszukać, chyba, że przełączanie FISa zrobimy z jakiegoś switcha :wink: u mnie to bajka, ale u Ciebie będą schody jak u Mefja, sensor będzie ryja darł, alladyn (na niego jest sposóB), immo wylutowanie diody/zaślepienie izolacyjną, to samo z airbagiem, ale w airbagu to można żarówkę przelutować. Muszę w ogóle zobaczyć ten licznik najpeirw czy to jest pełny lift, czy minilift, bo nie pamiętam, ale podświetlenie prawidłowe :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...