Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] B5FL AVANT prawie US na sprzedaż.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisz na pw dogadamy się.

Wysyłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2

---------- Post dopisany 23-02-2013 at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany 22-02-2013 at 19:00 ----------

witam:hi:

dla zainteresowanych tematem zamieszczam kilka fotek lamp EU led czyli z pomarańczowym kierunkiem :jerk:

DSC07861.jpg

pozycja + kierunek

DSC07862.jpg

stop + kierunek

ze względu na pogodę nie było jeszcze przymiarki na aucie bo zimno.

Opublikowano

dzisiaj obadałem te lampy na żywo u karola, rewelacyjnie na żywo wygląda :jerk:

Opublikowano

jak chcesz to ci też zrobie :decayed:

Opublikowano

nie nie nie, w tym parchu nie robię takich inwestycji :decayed:

Opublikowano

jeszcze wygląd na "surowo" czyli wyłączone :wink:

DSC_0271.jpg

---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:32 ----------

moim zdaniem ten kierunek wygląda jak wygląda... takie ledy przyszły... lepsze by były na brązowym podłożu, bo w pozycji stop to wiele nie widać.

Opublikowano

Dobrze wyglądają,pomysł i wykonanie mi się podoba,duży plus za oryginalny wyglad lampy:wink:

Opublikowano

czyli mówisz że nie tak źle wygląda ten kierunek?? to może ja przewrażliwiony już jestem :wink:

Opublikowano

w tych lampach kierunek ma kolor... no właśnie h.. wie jaki i dlatego to tak wychodzi u karola kierunek jest czerwony i to już będzie inaczej. przemaluje płytkę zobaczymy co wyjdzie :decayed:

---------- Post dopisany at 22:57 ---------- Poprzedni post napisany at 22:48 ----------

jeszcze filmik do kompletu.

Opublikowano

Idealnie by było gdyby był faktycznie czerwony(płytka) albo odsuniety trochę.Ale myślę,że priorytetem jest efekt świecenia bo kto z 10cm ogląda lampy czy nie ma babola:decayed: junior dobrze podpowiada może wyjść lepiej:naughty:

Opublikowano

odsunięty spoko wygląda, nie widać ledów a światło się fajnie rozprasza. jutro bede malował na czerwono zobaczymy co to będzie. szkoda że ten klosz ma taki głupi kolor.

Opublikowano

nie bój sie tego napisać,jest różowy:grin:

Opublikowano

to nawet nie jest różowy...:doh:

---------- Post dopisany at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany at 23:25 ----------

jeśli jest ktoś zainteresowany lampami to pisać na pw mam 3 komplety wkładów zrobionych więc przysyłać lampy i pójdzie szybko :wink:

---------- Post dopisany 24-02-2013 at 10:58 ---------- Poprzedni post napisany 23-02-2013 at 23:27 ----------

Proszę bardzo. Płytka w kierunku pomalowana na czerwono.

a2yba8ys.jpg

Opublikowano

no teraz o wiele lepiej,ja może i bym sie wpisał na liste oczekujących ale felgi właśnie kupiłem:naughty:

Opublikowano

może jutro zrobię przymiarkę na auto.

Opublikowano
:cry:
Opublikowano
:dziura:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...