komar865 Opublikowano 17 Maja 2008 Opublikowano 17 Maja 2008 pierwsze foteczki dla sprawdzenia jak wkleic po niedzieli bedzie wiecej! :th:
komar865 Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Opublikowano 23 Lutego 2009 postanowilem troszke uaktualnic profilek audiczki niestety troszke mam problemik z nowymi foteczkami napewno sie poprawie! wersja zimowa: wersja letnia: wnetrze i serduszko: no i foto z prezesem: to by bylo na tyle moze na lato beda jakies wieksze modyfikacje ...
michu93 Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 ogólnie ładne autko... nawet bardzo tapicerka tylko ten gril
Rafal_69 Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 dobra fura podoba mi sie a jakie mody planujesz na te lato?
Kowi87 Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Tapicerka wraz z silniczkiem robi robote :kox: Extra furak i do tego Avant
djbinek Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Fura fajna, tylko tego gościa na ostatniej fotce bym wymazał w Photo Shopie Pozdro
komar865 Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Opublikowano 25 Lutego 2009 ladna tapicerka dziekuje mi tez sie podoba! ogólnie ładne autko... nawet bardzo tapicerka tylko ten gril grilek juz byl! narazie taki musi byc choc planuje jakis lady czarny ze znaczniem czarnym hmmmm Miodzio! dobra fura podoba mi sie a jakie mody planujesz na te lato? dziekuje, a modow to narazie xenonik, car audio zastanawiam sie nad virusikiem choc nie wiem czy dobrze to zrobi silniczkowi, bo hmmm nie da sie ukryc ze ciezka noge mam :evil: Tapicerka wraz z silniczkiem robi robote :kox: Extra furak i do tego Avant dziekuje silniczek naprawde bajerka a foteliki hmmmm miodzio :good: Fura fajna, tylko tego gościa na ostatniej fotce bym wymazał w Photo Shopie Pozdro binek jak zwykle tworczo!
Rafal_69 Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Cytat: Rafal_69 23 Luty 2009, 22:50dobra fura podoba mi sie a jakie mody planujesz na te lato? dziekuje, a modow to narazie xenonik, car audio zastanawiam sie nad virusikiem choc nie wiem czy dobrze to zrobi silniczkowi, bo hmmm nie da sie ukryc ze ciezka noge mam :evil: jak wirusik bedzie zrobiony u dobrego fachowaca to silniczek bedzie spisywał sie dobrze i mu to napewno nie zaszkodzi a jak noga ciężka to tym bardziej bym coś działał no dobre Car Audio musi być :> szególnie do dobrego wozu czyli taki jaki bez wątpienia masz
mA4ciek Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Silnik i recaro a felga na lato - jak dla mnie za mała na ten wzór
T-żółw Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 napęd, silnik, fotele zmieniłbym grill i zrobił ori zenony, no i w c*pę go ale sam się z tym lenie wiec nie nalegam
komar865 Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 Silnik i recaro a felga na lato - jak dla mnie za mała na ten wzór Torun strasznie dziurawy! wieksza felga byla by katorga ale korci korci!
hteb Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Ładny srebrny Avant Lubię takie Tak trzymać - i wirusa mu ! Seria nie jedzie 1.8T po wirusie jest całkiem, całkiem
franio Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 zmień opis, bo w temacie APU, a profilu AJL i jak wreszcie?
komar865 Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 zmień opis, bo w temacie APU, a profilu AJL i jak wreszcie? przepraszam maly blad przy zczytywaniu kodu silniczka! dzieki za przypomnienie! [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 09:12_________________________________________________ napęd, silnik, fotele zmieniłbym grill i zrobił ori zenony, no i w c*pę go ale sam się z tym lenie wiec nie nalegam dzieki napewno od wioseni zaczniemy dzialac Ładny srebrny Avant Lubię takie Tak trzymać - i wirusa mu ! Seria nie jedzie 1.8T po wirusie jest całkiem, całkiem wirusik!!! napewno ale ma ktos dobrego fachowca z kujawsko-pomorskiego?
hteb Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 no do dobrego trzeba się czasem pofatygować kawałek
komar865 Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 no do dobrego trzeba się czasem pofatygować kawałek ale jak jest dobry to ja bardzo chetnie! jakies namiary??
Rafal_69 Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 no do dobrego trzeba się czasem pofatygować kawałek ale jak jest dobry to ja bardzo chetnie! jakies namiary?? Chyba każdy ci powie na forum kto jest w temacie że co do wirusów to chyba najlepszy jest Rogalotti z Wawy i do niego masz najbliżej oczywiście są też inni dobrzy fachmeni w polsce
Rekomendowane odpowiedzi