hteb Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Ja u Rogala miałem gnojka ogarniętego - było super... Obecnie mam benzynę na programie napisanym w vtg jakieś 4 lata temu I nadal jeździ żwawo Bądź co bądź mam 295tysi natrzaskane co chyba jest dobrą rekomendacją dla VTG. Oczywiście wszystko kwestia gustu lecz mają oni niemałe doświadczenie z VAG'ami - co nie znaczy że sam wybierając tjunera obecnie wybrał bym właśnie ich ofertę
T-żółw Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 co do wirusów to chyba najlepszy jest Rogalotti z Wawy ludzie czy wy czytacie ci inni piszą i sami piszecie, czy tylko walicie w klawisze :wallbash: kolega ma 1.8t do po co mu rogala polecacie
komar865 Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Opublikowano 28 Lutego 2009 no do dobrego trzeba się czasem pofatygować kawałek ale jak jest dobry to ja bardzo chetnie! jakies namiary?? Chyba każdy ci powie na forum kto jest w temacie że co do wirusów to chyba najlepszy jest Rogalotti z Wawy i do niego masz najbliżej oczywiście są też inni dobrzy fachmeni w polsce Ja u Rogala miałem gnojka ogarniętego - było super... Obecnie mam benzynę na programie napisanym w vtg jakieś 4 lata temu I nadal jeździ żwawo Bądź co bądź mam 295tysi natrzaskane co chyba jest dobrą rekomendacją dla VTG. Oczywiście wszystko kwestia gustu lecz mają oni niemałe doświadczenie z VAG'ami - co nie znaczy że sam wybierając tjunera obecnie wybrał bym właśnie ich ofertę co do wirusów to chyba najlepszy jest Rogalotti z Wawy ludzie czy wy czytacie ci inni piszą i sami piszecie, czy tylko walicie w klawisze :wallbash: kolega ma 1.8t do po co mu rogala polecacie to jak z tym silniczkiem nie da rady u rogala? a jak nie rogal to kto?
T-żółw Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 komar 865 pocztaj ten watek http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t9450.0.html;msg745330#new
komar865 Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Opublikowano 2 Marca 2009 komar 865 pocztaj ten watek http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t9450.0.html;msg745330#new dzieki znalazlem tam jednego fachowca z mojego regionu i polecony wiec trzeba bedzie podjechac i kuknac!
komar865 Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Opublikowano 4 Marca 2009 znalazlem na forum ze firma w bydzi robi, jakis gosciu robil u nich i poleca za profesjonalizm, machnalem maila a to odp "Witam obecnie nie robimy przeróbki elektroniki pozdrawiam" wiec trzeba szukac dalej!
elektrostar Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Chcesz dobrego fachowca w Toruniu??? www.agma-tuning.pl ul. Jastrzębia 39a, Toruń
franio Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 silnik, napęd, kolor one minus: avant p.s. za***isty środek
szybki34 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 silnik, napęd, kolor one minus: avant p.s. za***isty środek To, że Avant to akurat duży plus.
komar865 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2009 silnik, napęd, kolor one minus: avant p.s. za***isty środek silnik, napęd, kolor one minus: avant p.s. za***isty środek To, że Avant to akurat duży plus. mi tam tez avancik sie bardziej podoba! a srodeczka dlugo szukalem! [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2009, 11:12_________________________________________________no i kolejne zdjecia! :gwizdanie: no i z kolega klekotem
.Szczepan. Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Według mnie przydała by sie wieksza gleba z przodu, żeby auto stało lekkim klinem. A po za tym to auto malina
moskal Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Torun strasznie dziurawy! wieksza felga byla by katorga ale korci korci! przestań świrować , znam Toruń bo tam mieszkałem jeszcze pare lat temu no chyba ze sie coś popsuło , ładne auto , silnik miód tylko felge zmień bo z taka mocą to aż wstyd na tych jeździć
komar865 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2009 Torun strasznie dziurawy! wieksza felga byla by katorga ale korci korci! przestań świrować , znam Toruń bo tam mieszkałem jeszcze pare lat temu no chyba ze sie coś popsuło , ładne auto , silnik miód tylko felge zmień bo z taka mocą to aż wstyd na tych jeździć wjedz od strony bydgoszczy z predkoscia wieksza niz 60 zycze powodzenia ale felga nie powiem chodzi po glowie!
moskal Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 wjedz od strony bydgoszczy z predkoscia wieksza niz 60 zycze powodzenia Aaaaa , od strony tyfusowa to niema się co dziwić :polew: Ładne zdjęcia , byłeś juz w środku ????
Reniu Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Tyfusowa? Choć w kwestii jakości dróg (na minus) oba miasta toczyły by wyrównany pojedynek
Reggi Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 fajne tapczany w środku..reszta ber reweli
Ans Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 -Kolorek -Kombiak - silniczek -środek :good: - tapicera -polift -felgi (optymalne na nasze drogi) - ogolnie - grill bez znaczka nie przypadl mi do gustu ale wazne ze wlascicielowi sie podoba
komar865 Opublikowano 6 Października 2009 Autor Opublikowano 6 Października 2009 a chetnych na kupno brak!!
franio Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 bo się nie znają, woli w tej kasie 3 letniego forda sobie kupic
Rekomendowane odpowiedzi