sysek27 Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 No właśnie też nic nie mam w planie chyba sobie drina walnę i zostanie mi wieczór z panną w domu:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Myśmy z Michałem chcieli na Kręgle jechać ale żadnych chętnych:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 pomysł dobry może pokażą tam tych dwóch emerytów ---------- Post dopisany at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany at 20:37 ---------- PUMA a mamy kierowcę? bo nie wiem czy za chwilę będę w stanie prowadzić mój dyliżans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Myśmy z Michałem chcieli na Kręgle jechać ale żadnych chętnych:kwasny: Hmmm:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Jak nie będzie cie wkurzać mój dudniący silnik i wyjące łożysko to pojadę moim:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Jak nie będzie cie wkurzać mój dudniący silnik i wyjące łożysko to pojadę moim:decayed: woźnica w dyliżansie nie jest w stanie zaprzęgnąć konia%%%, więc jesteś driverem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Siemka, Sysek właśnie się przymierzam do rezania wydechu podwójnego do b8 i mógłbyś mi napisać jaki ma nr osłona termiczna na prawa stronę bo rozumiem lewej nie ruszam... i co ewentualnie jeszcze potrzebuje oprócz wydechu i dyfuzora:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 wystarczy poszukać na forum.. http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/all-b8-swap-wydechu-seryjnego-2-0-tdi-podwojny-3-0tdi-wymiana-dyfuzora-199925/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 OK dzięki wpisywałem w szukajcie ale widocznie zle.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 A ja dzisiaj olałem wszystko i założyłem lato wpadły też na tył dystanse 5mm od razu lepiej ciekawe czy teraz nie będzie nic obcierać, ramka grilla i chromy przy halogenach pomalowałem na czarno chyba będę musiał jeszcze trochę gwintem z przodu pokręcić, ale to zobaczę jak trochę pojeżdżę i jak się wszystko ułoży a tak to mniej więcej wygląda:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 No zaraz lepiej ten gril wygląda:decayed: ja też w tygodniu wrzucam lato:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Teraz jak tak patrzę do coraz bardziej dociera do mnie, że wypadałoby założyć lustra z S4:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Wiesz gdzie dzwonić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Wiesz gdzie dzwonić No wiem tylko na razie czekam co z tą "inną" sprawą wyjdzie bo dalej nie dostałem tego zdjęcia:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel20 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Nieźle wygląda ja też od dzisiaj na letnich już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Ładnie Adrian Co z tą maszynką? Ja na razie nie mam od kogo załatwić ale jak by tobie się udało to nie zapomnij o mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 bardzo ładnie, a nie myślałeś o czarnych relingach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Ja bym relingi zostawił świetnie wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 sysek bardzo łanie się audik prezentuje chyba już na sezon letni jesteś przygotowany w pełni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Ładnie Adrian Co z tą maszynką? Ja na razie nie mam od kogo załatwić ale jak by tobie się udało to nie zapomnij o mnie Czekam na Ciebe:decayed: A szczerze to pojeżdżę i zobaczę co się będzie działo jak nie będzie nic obcierać to zostawiam tak jak jest:wink: ---------- Post dopisany at 20:34 ---------- Poprzedni post napisany at 20:33 ---------- bardzo ładnie, a nie myślałeś o czarnych relingach? Nie relingi zostają ewentualnie jeszcze dojdą lustra z S4:wink: ---------- Post dopisany at 20:35 ---------- Poprzedni post napisany at 20:34 ---------- sysek bardzo łanie się audik prezentuje chyba już na sezon letni jesteś przygotowany w pełni Oj do "pełni" to jeszcze parę detali by się przydało:jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi