Gibons Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 No widzę że lustra już założone szybko się uwinąłeś
sysek27 Opublikowano 3 Października 2013 Autor Opublikowano 3 Października 2013 No widzę że lustra już założone szybko się uwinąłeś Z zegarkiem w ręku 1h i po robocie dzięki jeszcze raz za załatwienie luster
WhyMe? Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Po pierwsze to twoje felgi biorę po sezonie A po drugie to jeszcze raz powodzenia na nowej drodze życia
sysek27 Opublikowano 3 Października 2013 Autor Opublikowano 3 Października 2013 Po pierwsze to twoje felgi biorę po sezonie A po drugie to jeszcze raz powodzenia na nowej drodze życia Po pierwsze to nie bierzesz możesz ewentualnie kupić a po drugie to dzięki
WhyMe? Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Po pierwsze to twoje felgi biorę po sezonie A po drugie to jeszcze raz powodzenia na nowej drodze życia Po pierwsze to nie bierzesz możesz ewentualnie kupić a po drugie to dzięki Ajć nie pykło To się tam dogadamy już
M.Audi Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 sysek ładnie wyglądają twoje nowe spigel , a tak w ogóle dzięki za Pana Tadzia przesmarujemy żeby te nowe lusterka nie skrzypiały przy otwieraniu
sysek27 Opublikowano 25 Października 2013 Autor Opublikowano 25 Października 2013 No i powoli czas zacząć zbroić się do zimy:facepalm: zakupiłem felgi ori 17"z A5 ET28 stan igła
romco Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Mysle, ze 17" troche za male. Zima jest dluga, i samochod powinno byt ladny czaly czas.
miron78 Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 No stary ładniutko się lustra składają Felga na zimę Zaś co do foto ślubnego to .............nie rób tego więcej.................przeca mogliście jakąś ryskę zostawić na samochodzie Co to za życie w małżeństwie jak lakier mógłby być zarysowany Pamiętaj p tym przy następnym weselu
doktorlaweciarz Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Hej;) Widywałem ostatnimi czasy tą A4 w Lublincu(raz chyba jechałem za nią do pracy w Opolu) Powiem wprost: jest przepiękna i robi mega robotę! Pzdr!
sysek27 Opublikowano 27 Października 2013 Autor Opublikowano 27 Października 2013 No stary ładniutko się lustra składają Felga na zimę Zaś co do foto ślubnego to .............nie rób tego więcej.................przeca mogliście jakąś ryskę zostawić na samochodzie Co to za życie w małżeństwie jak lakier mógłby być zarysowany Pamiętaj p tym przy następnym weselu Dzieki za radę będę pamiętał o tym nastepnym razem:decayed: ---------- Post dopisany at 09:59 ---------- Poprzedni post napisany at 09:57 ---------- Hej;) Widywałem ostatnimi czasy tą A4 w Lublincu(raz chyba jechałem za nią do pracy w Opolu) Powiem wprost: jest przepiękna i robi mega robotę!Pzdr! Cieszę się ze autko sie podoba widze ze kolega z okolic to moze kiedys wpadniesz na spota jak cos sie bedzie działo:wink:
doktorlaweciarz Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Cieszę się ze autko sie podoba widze ze kolega z okolic to moze kiedys wpadniesz na spota jak cos sie bedzie działo:wink: Jasne Aktualnie mam zupelnie standardowy srebrny wóz drabiniasty... No i zero obeznania w temacie, więc sporo czasu minie zanim będę mógł godnie się z Wami ustawić
sysek27 Opublikowano 27 Października 2013 Autor Opublikowano 27 Października 2013 Cieszę się ze autko sie podoba widze ze kolega z okolic to moze kiedys wpadniesz na spota jak cos sie bedzie działo:wink: Jasne Aktualnie mam zupelnie standardowy srebrny wóz drabiniasty... No i zero obeznania w temacie, więc sporo czasu minie zanim będę mógł godnie się z Wami ustawić Nic sie nie martw myslisz ze my od pocztku mielismy pomodzone auta wszystko z czasem przychodzi a jak juz sie zarejestrowales na forum to napewno seria jezdzic dlugo nie bedziesz:wink:
WhyMe? Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 No i na spoty jedna Megana nawet jeździ
doktorlaweciarz Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 wlasnie rozkminiam lekkie obnizenie(robie min. 3000km miesięcznie i mysle ze prawdziwa gleba byłaby dla mnie sporym utrudnieniem na trasie do pracy) w głowie siedzą mi sprezyny -30mm na przód i tył... Co sadzicie?
simon__75 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Ostatnio wpadł mały modzik mianowicie komplet listew na progi S-line http://images62.fotosik.pl/134/0bd756fdf7d2ed96med.jpg Lecą też do mnie neony na tył z polifta, ale nie wiem kiedy będzie montaż bo strasznie zabiegany ostatnio jestem... ---------- Post dopisany 10-09-2013 at 22:05 ---------- Poprzedni post napisany 03-09-2013 at 15:45 ---------- Wiedziałem, że długo nie wytrzymam z montażem wczoraj zrobiłem sobie mała wycieczkę w góry i neonki zamontowane:banan: Pogoda nie dopisywała więc musiałem skorzystać z werandy kolegi:wink: http://img62.imageshack.us/img62/2753/i175.jpg http://img94.imageshack.us/img94/9957/g4qa.jpg No i efekt końcowy z którego jestem mega zadowolony: http://img20.imageshack.us/img20/4426/lpj6.jpg Chciałem też z tego miejsca podziękować koledze darecy za fachową pracę i gościnność Dużo grzebanka z tymi neonami ???
miron78 Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Sysek - tak mi się spodobały te Twoje lustra że mimo posiadania lusterek S4 dziś już kupiłem te poliftowe a moje obecne do sprzedania - w sumie już sprzedane
Rekomendowane odpowiedzi