sysek27 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2012 No jednak trochę tego było ale towar całkiem spoko będzie w ciągu tygodnia w aucie. I może też z nowej znajomości coś zyskasz jakiś nowy modzik:decayed: Też coś czuję, że będziemy gościa częściej odwiedzać
M.Audi Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Dzisiaj na obadana na żywo robi wrażenie Co to znaczy bo nie znam takiego wyrażenia:eusathink: A jeśli chodzi o Sprintera to Cię zaskoczyłem co Mój błąd jeżeli chodzi o "na badana" :decayed: Oj sprinterem mnie zaskoczyłeś No, ale szczerze to dobrze, że nie jechałeś B6 bo mało co byśmy się do Sprintera nie zładowali z tymi gratami co pokupiłeś sprinter chyba jest po jakimś koksie 1,5 h z Wrocławia jechaliśmy
sysek27 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Najlepsza była rolka z drugiego biegu z Audi Q7 odszedł tylko jedną długość
miron78 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 super wygląda - jak jesteś zainteresowany to mogę Ci sprzedać wydech z 3.0tdi i dokładkę zderzaka tylnego s-line oczywiście pod wcześniej wspomniany wydech - dokładkę wymieniasz klik - klak wykorzystując swój zderzak i furka będzie wyglądać znacznie agresywniej ---------- Post dopisany at 10:03 ---------- Poprzedni post napisany at 10:01 ---------- wpadniesz do mnie i wszystko poprzekładamy na miesjcu
sysek27 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2012 super wygląda - jak jesteś zainteresowany to mogę Ci sprzedać wydech z 3.0tdi i dokładkę zderzaka tylnego s-line oczywiście pod wcześniej wspomniany wydech - dokładkę wymieniasz klik - klak wykorzystując swój zderzak i furka będzie wyglądać znacznie agresywniej ---------- Post dopisany at 10:03 ---------- Poprzedni post napisany at 10:01 ---------- wpadniesz do mnie i wszystko poprzekładamy na miesjcu Dzięki za miłe słowo jeśli chodzi o wydech to wysłałem Ci PW A z nowości to jak dobrze pójdzie to jutro wkładam gwint
P-U-M-A Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Oooo to już przyszedł zaraz wrzucaj foty jak będzie na aucie.
P-U-M-A Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Fotek sprintera nie będzie ze względu na zbyt wysokie ryzyko kradzieży tej rakiety z pod znaku Mercedes:decayed:
kaju Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Fotek sprintera nie będzie ze względu na zbyt wysokie ryzyko kradzieży tej rakiety z pod znaku Mercedes:decayed: Jumany?!
alvaro Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Gwint jaki ? Latałem B8 na KW V2 Inox na 19" i było za***iście...
sysek27 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Gwint jaki ? Latałem B8 na KW V2 Inox na 19" i było za***iście... W sumie ja nie kupiłem gwintu z jakieś górnej półki bo nie jest mi to aż tak bardzo potrzebne dlatego po zebraniu opinii i rozważeniu wszystkich za i przeciw zdecydowałem się na Supersporta głównie zależało mi na możliwości regulacji wysokości bo przy zmianie samych sprężyn nigdy nie wiadomo jak auto usiądzie.
miron78 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 PW dostałem i odpisałem - jak coś to dzwoń się dogadamy
sysek27 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2012 No i założyłem gwint jak na razie pierwsze odczucia są bardzo pozytywne będę musiał trochę pojeździć i jak auto "się ułoży" to ostatecznie się ustawi wysokość z efektu jestem bardzo zadowolony a poniżej zdjęcia na pierwszym wkleiłem na zapalonych halogenach ponieważ kiedyś padło pytanie żebym pokazał jak wygląda HID w halogenach. Taki jest teraz prześwit chyba będę musiał pozdejmować osłony silnika:
wrclaguna Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Jest mega tylko foty wiksze wrzuć Tak pasuje wieksze foty
M.Audi Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 ładnie już siadł Adrian jak się jezdzi B8 na gwincie?
H4mm3R Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 ładnie już siadł Adrian jak się jezdzi B8 na gwincie? A w szkole czytać nie nauczyli przecież napisał
Rekomendowane odpowiedzi