holker Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Kolega karol18183 przekładał sam środek schowka i zrobił parę zdjęć i opis.http://a4-klub.pl/index.php?/topic/263440-przekladka-wnetrza-schowka-sposob-lodowka-polka/
rodzyn889 Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 Witam założyłem dzisiaj zmieniarke jeszcze jej nie zakodowałem, kable są miejsce jest ale cały czas swieci nawet po zamknięciu samochodu . Dlaczego tak się dzieje ? :/
biggman Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 zmieniarka wyłączy się razem z radiem, a radio wygasa dopiero po jakimś czasie od zaknięcia auta
dydek1 Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zakupiłem schowek, zmieniarkę z końcówką ,,D" i poszukuje przewodów do połączenia jej z RNS-E .Ciężko wychaczyć kompletny taki zestawik to udałem się do ASO a tam mówią mi że audi kończy produkcje okablowania i elektryki wraz z produkcją danego modelu i tego już niedostane WTF ??
micha3l Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Witam, czy idzie podłączyć taką zmieniarkę pod Starego Chorusa II? http://www.callparts.de/sites/default/files/productimages/LRP11003285391006/1738931.jpg
witek1234 Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Zakupiłem schowek, zmieniarkę z końcówką ,,D" i poszukuje przewodów do połączenia jej z RNS-E .Ciężko wychaczyć kompletny taki zestawik to udałem się do ASO a tam mówią mi że audi kończy produkcje okablowania i elektryki wraz z produkcją danego modelu i tego już niedostane WTF ?? taki kabelek sam możesz sobie zrobić abyś miał wtyczki zapewne tą od strony radia masz a tą od zmieniarki ? mam gdzieś rozpiske co gdzie
dydek1 Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Zakupiłem schowek, zmieniarkę z końcówką ,,D" i poszukuje przewodów do połączenia jej z RNS-E .Ciężko wychaczyć kompletny taki zestawik to udałem się do ASO a tam mówią mi że audi kończy produkcje okablowania i elektryki wraz z produkcją danego modelu i tego już niedostane WTF ?? taki kabelek sam możesz sobie zrobić abyś miał wtyczki zapewne tą od strony radia masz a tą od zmieniarki ? mam gdzieś rozpiske co gdzie Adam mam tylko tą do zmieniarki .Ta co wychodzi od rns-e bądz concerta ( podobno są takie same ??) nie posiadam ....byłem u jednego elektryka to powiedział że nie ma takiego sposobu by drugą stronę dosztukuwać itd itd i tak właśnie szukam i szukam
witek1234 Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 cześć dzisiaj juz za późno jutro rozpisze ci piny i zrobie fotke tej wtyczki może uda sie odczytać jej numer (zerkne czy nie mam wtyczki do zmieniarki) [abym pamiętał ] ;P czyli tą od zmieniarki masz nie masz tej co wchodzi do rns-e tej małej ?
dydek1 Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgadza sie Adamie ..Zapytanie napisałem Ci na PW ale widze że nie korzystasz z komunikatora
witek1234 Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 korzystam, ale chyba usunołem przez przypadek (przepraszam) wtyczka kabla 12pin zmieniarki --> 12pin rns-e pin1(róż) --> pin11 pin2(czarny) --> pin12 pin3(brąz) nie podłączyłem go nigdzie idzie na ENA (tam gdzie jest komunikacja analogowa) <pewnie można dać na mase> pin4(pomarańcz) --> pin6 pin5 PUSTY pin6(niebieski) -->pin4 pin7(czerwony) -->pin9 pin8(żółty) -->pin10 pin9(brąz/czarny -->pin7 pin10(biały) -->pin8 pin11 PUSTY pin12 PUSTY mam nadzieje ze nic nie pomyliłem
blackpedro Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Panowie, przczytałem cały temat i juz sam nie wiem. Mam oryginalnie w aucie RNS-E i kupiłem zmieniarkę z a4 B7. Czy taki kabel wystarczy do jej podłączenia? http://car-tronic.pl/kabel-zmieniarki-cd-vwaudi-quadlock-12pin-12pin-18m-p184.html
kdawid Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Koledzy mam pytanie dotyczące podłączenia zmieniarki do RNS-E. Mam taki kabel jak na zdjęciu poniżej i nie wiem gdzie podłączyć ten brązowy kabel z oczkiem na końcu? Domyślam się że jest to podłączenie do masy ale nie wiem czy moge go podpiąć do dowolnego punktu masy na karoseri auta czy do jakiegoś konkretnego?Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie konkretnie mam podpiąć ten brązowy kabel? Z góry dziękuje za pomoc. Edytowane 16 Stycznia 2015 przez kdawid
kdawid Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Dzięki, a orientujesz się może gdzie najbliżej znajdę punkt masy żeby to podłączyć?
szeryf Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Koledzy czy do RNS-E (LED, jeśli to ma jakieś znaczenie) pasuje tylko zmieniarka z końcówką D? Pozdrawiam
Darkman Opublikowano 17 Lutego 2015 Opublikowano 17 Lutego 2015 Mam prośbę. Potrzebuje wymiar głębokości zmieniarki. Chcę sprawdzić czy da radę upakować ją do schowka do B5. Za pomoc z góry dziękuję.
moglaj80 Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 czyli tylko kabel i zmieniarka do rns i wszystko chulac bedzie czy szczegolny model zmieniarki?
turbobastard Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 koledzy a nie wiecie moze co sie dzieje z wyzej wymieniona zmieniareczka jesli nie mozna zaladowac ani wyladowac z niej plyt tylko mrugaja te lampki i nie reaguje na przyciski?
Rekomendowane odpowiedzi