krisuumax Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 masz pod zmieniarke bo nie wszystkie sa wykorzystne w 12 pinowej Wysłane z iPhone 6 za pomocą Tapatalk
badzio Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Coś słyszałem że to może być instalacja pod jakieś utządzenie do navi, tyle że ja miałem ori radio symphony 3 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
krisuumax Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Hmm, bardziej ta druga kostka ta pierwsza na milion procent od zmieniarki Podlacz najlepiej zmieniarke i zobacz skoro fabrycznie masz takia wiazke w schowku Wysłane z iPhone 6 za pomocą Tapatalk Edytowane 22 Lutego 2016 przez krisuumax
badzio Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 To do zmieniarki u mnie idą tylko 3 kabelki? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
krisuumax Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 3 kable Ci wchodza do tej 12 pinowej ? Wysłane z iPhone 6 za pomocą Tapatalk
badzio Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 Ok dzięki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak tylko 3 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Już wyczaiłem od czego są u mnie w lewym boczku bagażnika te 3 wtyczki. Tam się podłącza madół radia satelitarnego sirius, bo ma samochód z USA Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
KamilM22 Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Witam. Mam problem ze zmieniarką w RNS-E w B7, zarówno radio jak i zmieniarka jest oryginalna, nie dokładana. Podczas odtwarzania muzyki z płyt nie pokazuje tytułów, tylko "Track XX". Płyty są oryginalne, w innych autach tytuły pokazywane są normalnie. Szukałem w opcjach, lecz nic nie znalazłem. Potrafi ktoś pomóc? Z góry dziękuję oraz pozdrawiam.
Harry Zott Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 Witam serdecznie Mam takie pytanie jak wygląda połączenie zmieniarki do rnse od strony radia chodzi o to że przy zakupie dostałem od sprzedającego kostke która wchodzi do zmieniarki co potrzebuje jeszcze aby połączyć zmieniarke z radiem najbardziej interesuje mnie schemat od strony radia jak tam wygląda podłączenie dodam że po prostu chce w to doposazyc mojego rns
nitroo Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 A wyciągałeś w ogóle RNS, albo sprawdzałeś jego schemat zanim napisałeś post?
Harry Zott Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 Tak wszystko mam już wymontowane chciałbym tylko dowiedzieć się w co mam się wpiac
nitroo Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 Pokaż fotki, co tam tam masz dokładnie. Tyle tylko, że tam nie ma nic skomplikowanego...
Harry Zott Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 Tak wygląda końcówka od zmieniarki Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Harry Zott Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 No nie zrozumiałeś mnie kolego.. Od strony radia kostka została ucieta i stąd moje pytanie czy mogę to teraz jakoś połączyć? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
GreGoriO Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Przecież mówi. Brakuje ci kostki. Musisz dorobić według schematu i kolorów PINy. Gdy kostka/wtyczka będzie gotowa łączysz i to wszystko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
laki83 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 chłopaki mam concert 3 i w planach może jest rnse led..chciałbym na teraz zmieniarke wrzucić.i tu pytanie..czy zmieniarka z numerem 8E0035111D bedzie działać na obu radiach?
turbobastard Opublikowano 7 Lipca 2016 Opublikowano 7 Lipca 2016 Ponoc pod concert jest inna niz ta, co podałeś, ale sprobowalbym chyba jednak z concertem, na rnsie bedzie smigac napewno Sent from my E6853 using Tapatalk
r7adek Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 Podłączyłem piny jak jest to tu opisane do rns e. I lipa, coś dzieje się z navi, bo nie ma dźwięku w przednich głośnikach, jak odepnę zmieniarkę to się pojawia.
kodekplus Opublikowano 15 Czerwca 2017 Opublikowano 15 Czerwca 2017 (edytowane) PIN 7 w RNS-E to kodowanie BOSE do masy. Według mnie PIN 9 ze zmieniarki powinien być wpięty w PIN 2 przy RNS-E kostka B. Edytowane 16 Czerwca 2017 przez kodekplus
hektor1990dzn Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Panowie mam taka Zmieniarkę jak wyżej kolega i nie mogę jej zAmontowac ona swieci wszystko ale radio nie odczytuje zmieniarki radio to audi symphony I zmieniałem kodowanie w polskim vagu i nic to nie dalo a na starej zmieniarce w której jest padnięty laser odczytuje normalnie czy da się coś z tym zrobić ?? Dodaje zdjęcie zmieniarki a radio to jeszcze raz mówię audi symphony I
Rekomendowane odpowiedzi