darulez Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Oto jak na zlotach BMW koledzy wyrażaja dezaprobate dla wozów swoich innych kolegów. Bez komentarza.
dziuniek Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 ciekawe gdzie był właściciel tej fury :doh1:
Hugo Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 ciekawe gdzie był właściciel tej fury :doh1: Stawiał klocka u nich na dachu
Młody Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Głupota i tyle opinie są o włascieielach BMW
spanky Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 oni leja na goscia ktory lezy za samochodem ... obok kola ...
szogun0 Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Suszyło go po poprzednim dniu? No to go poją.
Tomeks Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 a ktos tu niedawno plakal,ze psy sikaja mu na kolo a4-ki :gwizdanie: chlopie,ciesz sie,ze nie masz bemki,wtedy ludzie lali by ci na maske
voxan69 Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Brak pytań - ja nie mam osobiście nic do bmkarzy ale jak patrzę na takie foty to chyba jest prawdą to co się o nich mówi
mirek31071977 Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Kolejne potwierdzene kto u nas jeżdzi zacną marką BMW.Mam nadzieję,że w naszym klubie i w ogóle wśród użytkowników OOOO nie ma takich osobników.
Gość Trzeniu Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Kolejne potwierdzene kto u nas jeżdzi zacną marką BMW. Bredzisz chłopie... nic mnie bardziej nie wkur... jak wrzucanie wszystkich do jednego wora. Kilkudziesięciu kretynów robi opinie wszystkim właścicielom BMW w PL. Ja też nam kilkunastu debili co jeżdzą Audi i jak mam to interpretować?
Tomeks Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 to jest sector,leje na BMW wlascicielki tego psa,co leje mu na kolo jego audika. zrobil jak mowil. :polew:
mirek31071977 Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Kolejne potwierdzene kto u nas jeżdzi zacną marką BMW. Bredzisz chłopie... nic mnie bardziej nie wkur... jak wrzucanie wszystkich do jednego wora. Kilkudziesięciu kretynów robi opinie wszystkim właścicielom BMW w PL. Ja też nam kilkunastu debili co jeżdzą Audi i jak mam to interpretować? A ja śmiem dalej twierdzić,że jednak większość jest w tym przypadku tych złych.W każdym razie mnie się nie zdarzyło spotkać kogoś w wieku do 30 lat ułożonego,który jeździ BMW.Łepki kupują dla szpanu i popisu.Wszędzie są czarne owce ale w Audi napewno mniej niż w konkurencji.
sparki Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 A ja śmiem dalej twierdzić,że jednak większość jest w tym przypadku tych złych.W każdym razie mnie się nie zdarzyło spotkać kogoś w wieku do 30 lat ułożonego,który jeździ BMW.Łepki kupują dla szpanu i popisu.Wszędzie są czarne owce ale w Audi napewno mniej niż w konkurencji. Mylisz sie kolego i powielasz stereotypy które akurat przylgnęły do BMW A ktoś ustatkowany przed 30-ką no choć by R. Kubica
mirek31071977 Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 A ja śmiem dalej twierdzić,że jednak większość jest w tym przypadku tych złych.W każdym razie mnie się nie zdarzyło spotkać kogoś w wieku do 30 lat ułożonego,który jeździ BMW.Łepki kupują dla szpanu i popisu.Wszędzie są czarne owce ale w Audi napewno mniej niż w konkurencji. Mylisz sie kolego i powielasz stereotypy które akurat przylgnęły do BMW A ktoś ustatkowany przed 30-ką no choć by R. Kubica Roberto to wyjątek i całkiem inna bajka. A może kiedyś się spotkamy na browarku na rynku w Gliwicach to sobie pooglądamy BMW teamowców i zobaczymy ile się pomyliłem.Pozdrowionka. A co do stereotypów to o Audi też już słyszałem głosy,że się zaczyna robić tak jak w BMW.
Rekomendowane odpowiedzi