trepek Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Opublikowano 9 Marca 2014 Też tak uważam, że fiaty i fordy mają "miałką" blachę, bo Audi praktycznie nie ruszyło to szurowanie, lakier dzielnie wszystko przyjął, blacha również :-) @trepkowa Twardy samochód to i twardy gość
trepek Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Opublikowano 9 Marca 2014 Nic, spokojnie to przyjął. Spisaliśmy oświadczenie, gdzie opisałem, że uszkodziłem samochód. Rysunek poglądowy całego zdarzenia i tyle. Wszystko będzie ściągnięte z mojego OC.
A4-Tomek Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Nooo Trepek współczuję. Szkoda tak zadbanej Audiczki bo Twoja wygląda lepiej jak moja Co jak co ale te prawe lusterka to jakiś śmiech na sali... Sam bym nie raz przetarł bok przy cofaniu. Trzeba będzie poszukać jakiegoś lusterka z angola
Murdzi Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Trepek, zmień ten "WYPADEK" w tytule tematu, bo zawału dostanę. Toć to tylko mała kolizja A człowiek zanim zdjęcia zobaczył miał złe wyobrażenia
sokal Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Nooooo bo ja też o mało zawału nie dostałem To tak jak kiedyś do mnie ojciec dzwonił że rozwalił auto, że bok, że tragedia... Jadę szybko, patrzę na to auto a tam 3cm ryska na drzwiach i stary rzucający k**wami na cały regulator Na moim coraz więcej rys Ostatnio jakaś c*paa mi na parkingu pod robotą zderzak przytarła ale bądź tu mądry jak tam 30 białych służbówek stoi i każda rozjebana
trepek Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Opublikowano 17 Marca 2014 Trzeba by samochód pokryć jakąś farbą co będzie brudzić inne auta ;-) A tak na poważnie to przeźroczystą folią okleić.
sokal Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Może się w tym roku na jakąś korektę lakieru skuszę, ale wtedy chyba całe auto stretchem owinę
trepkowa Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 dokładnie robię zapisy na oklejanie folią bąbelkową
Lenio21 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 odbiegając od przedniego tematu... są jakieś różnice w bagażniku w porównaniu do wersji US? Zdejmij ogłoszenie z działu, bo wciąż na nie zaglądam, a tu się doczytuję, że jednak zostaję w Twoich łapkach. I dobrze:) ( ja wciąż szukam...;/ )
trepek Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2014 U mnie ogólnie narazie przestój. Wymieniłem dotychczas od ostatniego wpisu: - olej - chwyt otwierania maski w grillu na poliftowy - coś tam w zawieszeniu - stabilizator przedni na grubszy (naprawdę super poprawa) - zakonserwowałem lewy próg i wpadły listwy progowe poliftowe z metalowymi listwami - uchwyty zamków drzwi na chromowane wymieniłem - zregenerowałem pająka bo długie nie działały jak należy
fanthomas18 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Listwy progowe poliftowe podchodzą p&p do przedlifta?
LukasxXx Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Z czego można założyć twardszy stabilizator?
f16mysliwiec Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 s4 albo a6 2.7/4.2 taki ??? AUDI A6 S6 c5 4.2 stabilizator przod (4259985911) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Krycha Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 on jest taki sam jak reszta, tylko że jest pełny w środku, a te od słabszych silników są puste
Rekomendowane odpowiedzi