Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Rebound b5 avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[/img]

AUDI A4 B5 AVANTREBOUND,

MOJE KOLEJNE AUTO ZARAZ PO TIMEBANDIT VW GOLF 4 TDI

81KW seryjnie.

ROTT

Przebieg 246,000km, Moc 110KM, TurboDieselInjection,Pełny pakiet komfortu Sportback, Wyposażenie Elektryczne; Lusterka podgrzewane i regulowane, Szyby, Przednia i Tylnia szyba podgrzewana, Spryskiwacze podgrzewane, Zamki podgrzewane, Siedzenia podgrzewane, Klimatronic, Wszystkie filtry po wymianie, Nowy kpl. rozrząd. Relingi dachowe, Trójramienna kierownica. .

Oc+Przegląd Techniczny.

Opublikowano

A gdzie ta galeria ????

Opublikowano
:facepalm: zaczoles budowe domu od komina:grin: stickery patologia a gdzie jakis opis?:thumbdown:
Opublikowano
:slina:
Opublikowano

A błyszczy się jak psu jOjca hehe ładne autko. Fajne miejsce na foty znalazłeś.

Opublikowano
heh, akurat te stickery widzą się sstrasznie do koloru Vulcvanrot.

A co mam dopisać ? ogólnie to moim celem jest utrzymanie jej w Top stanie i ma być czysta. Nie lubie jak wali knotem w aucie !

to usun stickery
Opublikowano

dokładnie bo pasuja tam:facepalm:

Jakieś plany?

Opublikowano

Wiecie może gdzie można dostać BBS RS ? Myśle o tym i pneumatycznym zawieszeniu z tym drugim nie ma problemu. :)

---------- Post dopisany at 13:48 ---------- Poprzedni post napisany at 07:57 ----------

do mrogal... Nie ma twojej galerii. chodzisz na piechote ?

Opublikowano
Wiecie może gdzie można dostać BBS RS ? Myśle o tym i pneumatycznym zawieszeniu z tym drugim nie ma problemu. :)

---------- Post dopisany at 13:48 ---------- Poprzedni post napisany at 07:57 ----------

do mrogal... Nie ma twojej galerii. chodzisz na piechote ?

hulajnoga sie odpycham:wink:, nie mam jeszcze prawka i tylko tak trolluje na forum :), ale chlopaki mnie lubia :grin::wink:
Opublikowano
Sukces odniesiony

tzn

Opublikowano

Stary to jest wątek o twoim aucie a nie galeria zdjeć:whistling: a galeria zdjeć też jest, ale nnie słuzy do chwalenia sie swoim autkiem:whistling:

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością na bbs rs i air :whistling:

a sticery... moim skromnym zdaniem, odpuść. Szkoda lepić to na taki ładny lakier :wink:

Opublikowano

a ty masz cienki lakier??:kwasny:

Opublikowano

Mała zmiana planów. Nie będzie aira ani bbs. Pozostanie oryginał. Może jak sianko będzie to stosownie zmienie lakier. Widzę u nie którwych kolegów świetne pomalowane wozy. Może warto zrobić upgrade

Opublikowano
:facepalm: twoje wypowiedzi w innych watkach oraz tutaj daja duzo do zrozumienia dlaczego twoj nick ma cos wspolnego z bmw
Opublikowano

nie na czyims tylko na forum uzytkownikow audi a4 .......wielbicielu dresow i bmw :polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

a foty gdzie