Viwaldi Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Na Geysacie leci Komando z Arnoldem i jego SzwagremKlasyka kiczu tego gatunku... Właśnie się skończyło. Ale chyba zaraz będzie( tak przypuszczam) na specjalne życzenie telewidzów Kevin ....:polew::polew::grin::facepalm::facepalm::facepalm:
miki Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Komando klasyka, oglądałem ale zaraz po tym leci Na linii ognia, też dobry film z Eastwoodem i Malkovichem
Krumak Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 ja polecam Lone Survivor nie jest zły jak ktoś lubi strzelanki, dość ostre, to spoko coś w stylu Black Hawk Down Dobry film Wahlberg daje radę
Wandej Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 ja polecam Lone Survivor nie jest zły jak ktoś lubi strzelanki, dość ostre, to spoko coś w stylu Black Hawk Down Dobry film Wahlberg daje radę Ja jakoś nie lubie tego aktora:kwasny: Na kino polska po raz enty "to ja złodziej":kox: Ostatnio oglądałem "Taken 2" słabe w porównaniu do 1 cześci
oprych Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Nie wiem czy było World War Z - moim zdaniem warty oglądnięcia
dawid2300 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 ja ostatnio oglądałem Labirynt / Prisoners (2013 polecam .... godny
Kamyk Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 ostatnio lecę polskie filmy właśnie skończyłem dwa kolejne Żółty szalik Mój rower pierwszy polecam wielbicielom Gajosa oraz alkoholu naprawdę fajnie się to ogląda, chociaż miałem niedosyt (film mało że trwa tylko godzinę, to zbyt dużo wątków zostawia otwartych) drugi - no nie wiem albo ja jakiś nieczuły jestem albo nie kumam może i ostatnie 2 minuty były jakieś symptomatyczne ale żeby to od razu nazywać "łamaczem męskich serc" (dodatkowo, akcja się dzieje w konwencji dziadek-syn-wnuczek) jakoś tak jakby średniawo ......
H4mm3R Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Coś innego, spodziewałem się więcej ale za efekty 7/10 mogę dać
Kamyk Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Coś innego, spodziewałem się więcej ale za efekty 7/10 mogę dać jacha dałbyś 10, gdybyś poszedł na to do kina 3D, rzecz jasna
Piotrek81 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 22 Jump Street Official Movie Trailer (2014) (HD) (Channing Tatum, Jonah Hill) - YouTube
PABLO Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Właśnie oglądałem, bardzo dobry film i trzyma w napięciu do końca 9/10
Biszczan Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ktoś się wybiera? Ja się wybieram oby tylko nie okazał się niewypałem Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
H4mm3R Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 22 Jump Street Official Movie Trailer (2014) (HD) (Channing Tatum, Jonah Hill) - YouTube No i co z tymi zwiastunami? Nie o to chodzi w tym temacie, że wklejamy linki na pałę
Piotrek81 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 22 Jump Street Official Movie Trailer (2014) (HD) (Channing Tatum, Jonah Hill) - YouTube No i co z tymi zwiastunami? Nie o to chodzi w tym temacie, że wklejamy linki na pałę przeciez kazdy wkleja,jakis linki,czasami film juz jest w kinach,a czasami jest dopiero zapoowiedz,nie widze w tym nic strasznego,ze wklejilem dwa linki, filmow ktore zapowiadaja sie dobrze,jak cos to prosze o usuniecie:facepalm:
Kamyk Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 nie o to chodzi ze kazdy wkleja chodzi o to, co za film czy ciekawy, czy cienki, czy szkoda kasy, czy czasu wklejenie linku czy zapowiedzi troche malo daje widziales, to napisz nie widziales, to obejrzyj, wklej i daj swoja opinie proste watek sie nazywa Ciekawe filmy warte obejrzenia juz, wiesz o co kaman ?
Piotrek81 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 nie o to chodzi ze kazdy wkleja chodzi o to, co za film czy ciekawy, czy cienki, czy szkoda kasy, czy czasu wklejenie linku czy zapowiedzi troche malo daje widziales, to napisz nie widziales, to obejrzyj, wklej i daj swoja opinie proste watek sie nazywa Ciekawe filmy warte obejrzenia juz, wiesz o co kaman ? jak tylko obejrze,to zdam recenzje:hi:
Krumak Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Na 22 Jump Street szkoda czasu. Film jest beznadziejny, dostępny był już w 2012 roku.
Tzieland Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jak ktoś lubi komedie przy których totalnie nie trzeba myśleć to ok Nie jest aż tak zły. Ja z kolei polecam film z Brucem Willisem gdzie też właśnie gra policjanta w duecie z jakimś murzynem. Film z tego roku bodajże. W nazwie coś z "...cop" Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi