johnybravo Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 The Collector ciekawy i trzymający w napięciu film , rewelacyjna muzyka oraz zaskakujące zakonczenie polecam
Michał Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 "Mechanik" film ma niezłą atmosferę, Christian Bale nieźle się przygotował do roli http://mechanik.filmweb.pl/
moskal Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 "Mechanik" film ma niezłą atmosferę, Christian Bale nieźle się przygotował do roli http://mechanik.filmweb.pl/ no , porównująć jego budowe w "Mechaniku" i "Batmanie" mozna dojść do wniosku ze w tym pierwszym poszło dużo "białego" zaś w tym drugim duzo "koksów". no ale facet stara sie jak moze zeby swoimi rolami zapaść w pamięć
Michał Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 no ale facet stara sie jak moze zeby swoimi rolami zapaść w pamięć po tym odróżnia się aktorów od "aktorów" ciekawostka:
endriuu Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 buahaha dokładnie. Bale sie zblaznia grajac wszedzie i wszystko. czuje, ze skonczy ja Kilmer - kiedys wytrawane role, dzisiaj aktor klasy B.
Michał Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 buahaha dokładnie. Bale sie zblaznia grajac wszedzie i wszystko. czuje, ze skonczy ja Kilmer - kiedys wytrawane role, dzisiaj aktor klasy B. Nie śledzę tak dokładnie kariery Bale'a, a wszystkie filmy z nim jakie widziałem były całkiem całkiem nie ma go co porównywać do Kilmera i szanuję go za to jak podszedł do tej roli, bo niewiele jest osób w "holiłudzie" które zrobiłyby coś takiego: Producenci filmu twierdzą, że Christian Bale schudł na potrzeby roli z około 82 kg do około 55 kg. Twierdzą również, że Bale chciał schudnąć do 45 kg, ale z obaw o jego zdrowie nie pozwolono mu zejść poniżej 55 kg. Aby zrzucić 'zbędne' kilogramy Bale stosował dietę składającą się z jednej puszki tuńczyka oraz jednego jabłka dziennie!
Thom4s Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Bale to świetny aktor i na pewno nie gra wszystkiego i wszędzie. Po prostu już nie musi.
mile_end Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Adaptation (2002) z początku wydaje się nudny ale mi się podobał
Gość TrueOgre Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 oszukać przeznaczenie 4 - żenada
Michał Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 oszukać przeznaczenie 4 - żenada oglądałeś to w 3D? bo nie ukrywam że liczę tylko na efekty w tym filmie
endriuu Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Bale to świetny aktor i na pewno nie gra wszystkiego i wszędzie. Po prostu już nie musi. paradoks polega na tym, ze nie musialby, a gra wszystko i wszedzie. daje dupska
Michał Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Bale to świetny aktor i na pewno nie gra wszystkiego i wszędzie. Po prostu już nie musi. paradoks polega na tym, ze nie musialby, a gra wszystko i wszedzie. daje dupska no co Ty gadasz? przez ostatnie 5 lat grał w 11 filmach, widziałem 6 z nich i twierdzę że jego kreacje były bardzo przyzwoite :gwizdanie: no może poza ostatnim Terminatorem, ale cały ten film to nieporozumienie...
moskal Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 no może poza ostatnim Terminatorem, ale cały ten film to nieporozumienie... jestem tego samego zdania
endriuu Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 The Collector ciekawy i trzymający w napięciu film , rewelacyjna muzyka oraz zaskakujące zakonczenie polecam Potwierdzam http://www.filmweb.pl/f374529/Collector%2C+The,2009
mile_end Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Sherlock Holmes (2009) jak nie trawie takiego rodzaju filmów to ten był całkiem dobry i oglądałem go z zaciekawieniem efekty tez fajowe
Buba Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Sherlock Holmes (2009) jak nie trawie takiego rodzaju filmów to ten był całkiem dobry i oglądałem go z zaciekawieniem efekty tez fajowe fajnie zrobiony
Tomeks Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Kodeks 46 specyficzny klimat,bardzo mi się podobał
szeryfniko Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Nie wiem czy było ale polecam: Miasto ślepców (2008) http://www.filmweb.pl/f385852/Miasto+%C5%9Blepc%C3%B3w,2008 kozak żadna komercha
Rekomendowane odpowiedzi