Skyliner89 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Wiele pozytywnych opinii słyszałem na temat tego filmu. Czytałem recenzje, więc w końcu go obejrzałem, ale to nie jest ten film, który mógł bym oglądać co jakiś czas. Ogólnie 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fido Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ocalony. 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 było, nascie stron wstecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fido Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ups. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) 13 Grzechów polecam jeśli jeszcze tu nie było tytułu p.s widze było ale pore poprzednika polecam tez arka przyszłości The Signal Mi się podobał, dał bym 8/10 to były najgorzej zmarnowane dwie godziny mojego życia ... nie polecam Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez krzysiekvtec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fido Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 to były najgorzej zmarnowane dwie godziny mojego życia ... nie polecam No cóż,są gusta i guściki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Jak ktos lubi medyczne hardcore to polecam "The Knick" z Clive Owenem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Widział ktos ? https://www.youtube.com/watch?v=FUIo2Pi5sd8 Przez weekend obejrzane: 7/10 7/10 7/10 no i wypad do kina w niedziele 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Oglądał ktoś Jack Strong? Warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 wg mnie warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viwaldi Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Oglądał ktoś Jack Strong? Warto? Pamiętając te czasy - warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Do obczajenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 podpowie ktos gdzie mozna zasac: 72 godziny / 3 Days to Kill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fido Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Np.tutaj z torrentów http://tnttorrent.info/torrent/72_godziny_3_Days_to_Kill_2014_THEATRICAL_BRRip.XviD-BiDA_Lektor_PL_uUpload_by_Pablo_TnT__854044 Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez fidotp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 podpowie ktos gdzie mozna zasac: 72 godziny / 3 Days to Kill Dev szkoda na to czasu daruj sobie - wylaczylem po kwadransie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 podpowie ktos gdzie mozna zasac: 72 godziny / 3 Days to Kill Dev szkoda na to czasu daruj sobie - wylaczylem po kwadransie Mnie tam sie podobalo i polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiadz Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 EDGE OF TOMORROW - http://www.imdb.com/title/tt1631867/?ref_=nv_sr_1 daje radę - 7-10 Frontera - http://m.imdb.com/title/tt2510028/Bardzo dobry film - 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Jako fan marvela wszystko co z nim związane , każdy film z kazda możliwa postacią, prócz ostatniego strażnicy galaktyki, nie mogę się przekonać do tego , nie rusza mnie to jakoś W tym momencie zdradzę marvela i powiem ze bane i jego glos w Dark Night Rises powalił mnie na kolana i nie warto oglądać filmu z lektorem bo film straci urok Ostatnio w kinie: Lucy - 7/10 Niezniszczalni 3 6/10 tylko i wyłącznie za sceny i teksty , fabuła jak zwykle dno, ale na zwale dobry I jako powrót do dzieciństwa Wojownicze Żółwie Ninja , dla mnie 9/10 i tyle, odwzorowanie, teksty Mikey'ego poprostu nie przesadzili, fajnie się oglądało , szkoda ze taki krótki Cos ze starych filmów Wróg u bram Czarne komedie aby Przekręt i Porachunki , naprawdę ostry humor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Przekret fajny a Porachunki bieda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi