keżor Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Często przeglądam ale jakoś ten mnie wyjątkowo poruszył. Zdecydowanie moja pierwsza 8ka. jak dla mnie brakuje Nicolasa Cage i Travolty
neon Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 to faktycznie nowość a gdzie jest napisane że ma być nowość? :>
Sqizzy Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Przeglądałem sobie YT, trafiłem na filmik o Audi RS6. Oczywiście prędkości kosmiczne.... ale spójrzcie na wskaźnik paliwa na początku i końcu :-) W 4 minuty tyle waszki :-)
Tukan Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Zauważ ze to nie jest jazda 4 min,filmik jest poskładany koles jezdzil moze i nawet ze 30 min A rs swoje pali
endriuu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Przeglądałem sobie YT, trafiłem na filmik o Audi RS6. Oczywiście prędkości kosmiczne.... ale spójrzcie na wskaźnik paliwa na początku i końcu :-) W 4 minuty tyle waszki :-) jest osobny wątek dla filmoow YT.
mile_end Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Legion 2010 sceny które miały być (wydaje mi się) przerażające mnie śmieszyły (ale mam nieźle nasrane we łbie wiec mogę się mylić ) ale fabuła mi się nawet podobała
Reggi Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 Wieczny student 3. Poprzednie części były zadziwiająco dobre ...ale w 3 części główny bohater stara się jakby naśladować pierwowzór - niepotrzebnie zresztą bo za dużo kojarzy się z pierwszą częścią , której elementy odnajdujemy prawie na każdym kroku Czyli coś starego w nowym wydaniu..nie złe, ale sutów nie urywa Dobry film do browara z kolegami..cycków dużo..i to takich nawet dość kształtnych
elmo814 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 http://www.joemonster.org/filmy/17698/Obrazy_malowane_sprayem
Gość TrueOgre Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 http://www.joemonster.org/filmy/17698/Obrazy_malowane_sprayem nie ten wątek :gwizdanie:
yarel Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 from Paris with love typowo amerykańskie kino akcji ale świetny Travolta i srebrne Audi S8 w scenie pościgu!!!!polecam
yarel Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 descent 2 dziś w nocy sprawdzę :kox: a jak już jesteśmy w klimacie takim to polecam sorority row
ktokolwiek Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Alicja w Krainie Czarów, prawie zasnąłem, przekombinowane, tylko dla fanów pokrętnej reżyserii Burtona, gdyby nie 3D nie dałoby się oglądać. Bajeczka dla dzieci
endriuu Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Alicja w Krainie Czarów, prawie zasnąłem, przekombinowane, tylko dla fanów pokrętnej reżyserii Burtona, gdyby nie 3D nie dałoby się oglądać. Bajeczka dla dzieci ehe. nie do konca masz racje. w Alicji było za mało Burtona - dlatego jest to kiepski film. Nie mogl rozwinac skrzydel trzymany przez ksiazkowy scenariusz. To gubi ten film.
ktokolwiek Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Spoko, masz prawo sie nie zgadzac ale mimo wszystko slaby. Wilkolak, bylem wczoraj w kinie, wart obejrzenia, fajny, mroczny klimat, oglada sie z przyjemnoscia, polecam w 100 %
endriuu Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 REC 2 - dobrze spreparowana kontynuacja
bulk_1986 Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Droga / Road - dobre kino, niektóre momenty mocne, film naprawdę warty obejrzenia
Rekomendowane odpowiedzi