Kamyk Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 polski świeży film Służby specjalne katastrofa ani formuła, ani sens odradzam, szkoda czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Wild Card czegoś brakło w tym filmie, mogło być dobre kino akcji, ale chyba troche nie wyszło do końca 5/10 http://www.filmweb.pl/film/Wild+Card-2015-645975 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 polski świeży film Służby specjalne katastrofa ani formuła, ani sens odradzam, szkoda czasu a ja sie nie zgadzam, mnie sie bardzo podobal i polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erchi Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Skoro już mowa o polskich, polecam "Fotografa", dobry i dość złożony film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 polski świeży film Służby specjalne katastrofa ani formuła, ani sens odradzam, szkoda czasu a ja sie nie zgadzam, mnie sie bardzo podobal i polecam +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeksc Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Co do formuły Służb Specjalnych się zgadzam, za dużo tego wszystkiego upchane do filmu, co chwile coś innego. Czekam na serial, mam nadzieję, że będzie na miarę Pitbulla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Co do formuły Służb Specjalnych się zgadzam, za dużo tego wszystkiego upchane do filmu, co chwile coś innego. Czekam na serial, mam nadzieję, że będzie na miarę Pitbulla ciezko bedzie pewnie pitbullowi dorownac;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erchi Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgodzę się, Pitbull to kawał dobrej roboty No i ta ścieżka dźwiękowa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Pitbul 100 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Wild Card czegoś brakło w tym filmie, mogło być dobre kino akcji, ale chyba troche nie wyszło do końca 5/10 http://www.filmweb.pl/film/Wild+Card-2015-645975 Jest własnie po filmie i niestety ale musze sie z Toba zgodzic, sceny walk w wersii Statham-a 10/10 i scena w apartamencie tez ciekawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 W weekend obejrzałem WildCard i dla mnie szału nie było, fabuła kiepska, akcji mało a sceny walk może i fajne ale po co te wszechobecne zwolnienia... wczoraj widziałem również Ouija..jesli ma ktos 1,5h godziny zbednego czasu, z którym nie wie co zrobic a chce go zmarnowac to mozna obejrzec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek81 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 polecam film ''Smiec'' film godny uwagi 8/10 http://www.filmweb.pl/film/%C5%9Amie%C4%87-2014-693053 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Wczoraj film ,,Połączenie" do obejrzenia 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 widział ktoś rosyjski Lewiatan ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erchi Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 No właśnie nie, puszczali tylko jeden dzień (jeden seans) a akurat byłem w robocie. W każdym razie znajomi polecają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Wild Card - dla zabicia czasu można obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 chlopaki, banalne pytanie, na jakich stronkach ogladacie filmy? za free oczywisce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fido Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Już o tym tu niedawno pisano. Np. www.cda.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fido Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Polecano jeszcze odtwarzacz Popcor Time w którym można oglądać filny online ale ja się na nim przejechałem. Nie mogłem go odinstalować potem a że za chwilę miałem wgrywać od nowa system więc odpuściłem z nim walkę. Poleciał potem ze wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi