Ksiadz Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Ziarno Prawdy - http://www.filmweb.pl/film/Ziarno+prawdy-2014-705248# Dobry polski film, nawet nie wiedziałem że jest książka, którą po obejrzeniu tym bardziej trzeba przeczytać. 7/10
bongod Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Oglądam 2 cz. serialu Krzemień produkcji chyba rosyjskiej i powiem wam nie jest źle. Remake Rambo pierwsza krew jak dla mnie . Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
OTom Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Oglądam 2 cz. serialu Krzemień produkcji chyba rosyjskiej i powiem wam nie jest źle. Remake Rambo pierwsza krew jak dla mnie . Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka kurcze, ja natknąłem się któregoś wieczoru na pierwszy odcinek tego serialu i po kilkunastu minutach wyłączyłem bo nie szło oglądać.
bongod Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Hehe mi się pierwszy podobał szkoda że to nie Polska produkcja Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
erchi Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 A ja byłem na "Love", czyli filmie z najbardziej odważnymi scenami erotycznymi w historii kina..
bongod Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Kiedyś z żoną byłem na 9 songs czy coś takiego hahaha genitalia na cały ekran ludzie uciekli po 15 minutach Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
erchi Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 W "9 songs" tak naprawdę nie było żadnego ładnego ciała W "Love" w zasadzie jest wszystko (łącznie z wytryskiem w stronę kamery), ale sposób w jaki film jest sfilmowany i zmontowany.. Duży plus dla reżysera
bongod Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 No tak tylko ja bilety dostałem w prezencie a z moją obecną żoną (wtedy jeszcze nie) byłem pierwszy raz w kinie Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
zybi81 Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Terminator Genesis - Bardzo fajny, lekko się ogląda Ant-Man - bajka, ale można się pośmiać Jurassic world - kupa San Andreas - świetny
Kamyk Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Ziarno Prawdy - http://www.filmweb.pl/film/Ziarno+prawdy-2014-705248# Dobry polski film, nawet nie wiedziałem że jest książka, którą po obejrzeniu tym bardziej trzeba przeczytać. 7/10 książka ????? a trylogia, to nie łaska?
Tzieland Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Na Mad Maxa szkoda czasu. Tak zwalic tak fajny film :/ Porazka Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Yoghurt Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Na Mad Maxa szkoda czasu. Tak zwalic tak fajny film :/ Porazka Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka a mi sie zaje^&*( podobal nowy madmax. fabularnie jest slaby - jada w jedna strone, pozniej jada w druga strone i tyle - ale efekty, cale "uniwersum", dbalosc o szczegoly, klimat stworzony przez Millera - super.
Kamyk Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Ziarno prawdy - extra więcu znowu w topowej formie
erchi Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Na Mad Maxa szkoda czasu. Tak zwalic tak fajny film :/ Porazka Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka a mi sie zaje^&*( podobal nowy madmax. fabularnie jest slaby - jada w jedna strone, pozniej jada w druga strone i tyle - ale efekty, cale "uniwersum", dbalosc o szczegoly, klimat stworzony przez Millera - super. Miller rozwalił system tym filmem! Dawno nie widziałem tak dobrego filmu z tak prostą fabułą.
OTom Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 (edytowane) Ziarno prawdy - extra więcu znowu w topowej formie Pieczyński też za***iście zagrał. Film świetny. Edytowane 5 Września 2015 przez OTom
Gregorski3 Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 (edytowane) Nocny poscig ktos widział Niestety d*py nie urywa. Co do Mad Maxa spodziewałem się czegoś lepszego. Jak macie trochę wolnego czasu to mozna obczaić serial Daredevil od Marvela. Obecnie jest jeden sezon i 13 odcinków. Fajnie sie ogląda choć czasem trochę przeginają. Edytowane 5 Września 2015 przez Gregorski3
Krumak Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 Nocny poscig ktos widział Niestety d*py nie urywa. Powalający nie jest, ale spokojnie da się obejrzeć
Ksiadz Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 Tak, wiem że są trzy części. Napisałem że nie wiedziałem że to na podstawie książki ;-) By nie było OT to: Southpaw - 5/10 nie wiem skąd takie wysokie oceny na imdb, film taki sobie. http://www.imdb.com/title/tt1798684/?mode=desktop&ref_=m_ft_dsk
Kamyk Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) no i znowu mam coś co mogę polecić w końcu, może rozpoczęła się jakaś seria dobrych filmów? The forger, fałszerz ujęły mnie przede wszystkim: doskonałe aktorstwo Travolty, po prostu świetna kreacja; pokazanie Stanów w innym świetle; bardzo fajna melancholijna muzyka, w stylu Forresta; dobrze pokazana relacja ojca z nastoletnim synem ogólnie bardzo bardzo dobrze możę sam motyw przewodni filmu nie powala (podrabianie impresjonistów .... hmmmmmm) ale ... ogólnie, wart obejrzenia Edytowane 6 Września 2015 przez Kamyk
Rekomendowane odpowiedzi