bialas14 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Nie uważam żeby Przebudzenie Mocy było gniotem, mi tam podobały się wszystkie częsci Jak oceniacie Łotra?
erchi Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Inaczej - lepszy od Przebudzenia czy jeszcze gorszy?
Kamyk Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 ja polecam ten film,nie jest to Amerykanskie kino akcji ale waro obrjrzec,dobry thiller. https://www.youtube.com/watch?v=fPc0SQyD-ac Właśnie skończyłem Dobre kino, również polecam
Frimuś Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Nie uważam żeby Przebudzenie Mocy było gniotem, mi tam podobały się wszystkie częsci Jak oceniacie Łotra?Kolego oglądamem wszystkie części Gwiezdnych Wojen łącznie z Łotrem..... 2 lata temu jak widziałem którąś z części (leciało w tv) w połowie olałem a dziś szaleństwo co się pojawi oglądam i jestem zachwycony. Zawsze wiem czego się spodziewać i nie oczekuję bóg wie czego. Poprostu siadam oglądam i jestem zawsze zadowolony.Mi z wiekiem gust się zmienia. Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
erchi Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Byłem ostatnio na trzech filmach, pierwszy w zwykłym kinie, dwa kolejne w Heliosie. Niestety w Heliosie mają włączone upłynnianie obrazu rodem z telewizorów LCD, które - poprzez wprowadzaną sztuczność - psuje odbiór każdego filmu. W domu w TV mam wyłączone wszystkie algorytmy odpowiedzialne za upłynnianie, by w trybie 24 klatek osiągnąć rezultat zbliżony jak najbardziej do efektu z kliszy filmowej. No ale widać w kinie wiedzą lepiej jak to powinno wyglądać.
bongod Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ksiądz na Polsacie Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Ksiadz Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jestem mordercą - http://www.imdb.com/title/tt6104058/?mode=desktop&ref_=m_ft_dsk 7/10
bongod Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) ja polecam ten film,nie jest to Amerykanskie kino akcji ale waro obrjrzec,dobry thiller. https://www.youtube.com/watch?v=fPc0SQyD-ac Właśnie skończyłem Dobre kino, również polecam no faktycznie kozak dawno nie oglądałem czegoś lepszego szczerze mówiąc Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Stycznia 2017 przez bongod
bongod Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Polskie kino jest równie dobreMi np Belfer się podobał Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Nie tylko seriale. Każda sensacja czy thriller trzyma poziom. Za chwilę Konwój, będzie jazda
Fido Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Kto nie oglądał to polecam Jack Reacher - Jednym strzałem (2012) Jack Reacher - Nigdy nie wracaj (2016) W roli głównej Tom Cruise
RumJanek Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Co do udanego filmu z Tomem - Jack Reacher, czekam na jego kolejną część, nie mówiąc już, że w podobnym klimacie są Ludzie honoru. Godny polecenia.PozdrawiamRum
Kamyk Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Porównanie Jack Reacher do takiego filmu jak Ludzie honoru to chyba jakiś żart?
afroo. Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Ktoś był na Powidoki albo Konwoju? Warto?
RumJanek Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Porównanie Jack Reacher do takiego filmu jak Ludzie honoru to chyba jakiś żart? Mi chodziło o to, że to film z cyklu gdzie Tom Cruse wciela się w postać prawnika/śledczego, bo tematyka zupełnie nie mająca wiele wspólnego ze sobą.PozdrawiamRum
Krumak Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Kto nie oglądał to polecam Jack Reacher - Jednym strzałem (2012) Jack Reacher - Nigdy nie wracaj (2016) W roli głównej Tom CruiseSłabizna straszna...
Rekomendowane odpowiedzi