Wandej Opublikowano 18 Stycznia 2019 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Ostatnio w TV wpadłem na "Żółtodzioby"(2017). POlecam
Kamyk Opublikowano 21 Stycznia 2019 Opublikowano 21 Stycznia 2019 a opowieść o Queen już ktoś polecał ? dla mnie bomba świetne, wzruszające i pełne wspomnień kino polecam !!!
Viwaldi Opublikowano 21 Stycznia 2019 Opublikowano 21 Stycznia 2019 POPIERAM . Dobry film, choć po sprawdzeniu pewnych wątków odbiega od faktów ale wizja autorów filmu godna polecenia (o ile ktoś gustuje w tej muzyce).
Dev Opublikowano 21 Stycznia 2019 Opublikowano 21 Stycznia 2019 https://www.filmweb.pl/film/Jak+rozbić+bank-2016-760936 skrzyzowanie Gangu Olsena i Vabanku fajna komedyjka
Kamyk Opublikowano 21 Stycznia 2019 Opublikowano 21 Stycznia 2019 2 minuty temu, Viwaldi napisał: POPIERAM . Dobry film, choć po sprawdzeniu pewnych wątków odbiega od faktów ale wizja autorów filmu godna polecenia (o ile ktoś gustuje w tej muzyce). masz rację - tyle że nie wydaje mi się by to miało być film biograficzny ot, dość swobodna interpretacja, lecz czy to ważne ..... Freddie wielki był i basta, drugiej takiej kapeli to już nie będzie nigdy
Kamyk Opublikowano 25 Stycznia 2019 Opublikowano 25 Stycznia 2019 zawsze na Oscarach znajdzie się coś co zupełnie nie trafia do pozostałej części świata tak mi się przynajmniej wydaje po raz kolejny oto żywy przykład, czyli najnowszy film Spike Lee mówiąc krótko, strata czasu nie ma tam nic ciekawego za wyjątkiem suchego faktu, że juesej do dzisiaj z problemem rasizmu sobie nie poradziło a do tego średnie kreacje aktorskie, mało ciekawy scenariusz, napięcia i elementu napięcia tyle co kot napłakał mi się nie podobał, odradzam
Kamyk Opublikowano 30 Stycznia 2019 Opublikowano 30 Stycznia 2019 (edytowane) filmy nieoczywiste są fajne dlatego, że są nieoczywiste .... ot, przez całkowity przypadek, jeden z lepszych thrillerów ostatnich lat a jak jeszcze ktoś ma nastolatka w domu, to w ogóle polecam, nic tylko oglądać do samego końca absolutnie nic nie jest pewne i wiadome - świetny dreszczowiec Edytowane 30 Stycznia 2019 przez Kamyk
annamalinowska12 Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 Ostatnio katuje punishera z netglixa bo jest świetny
kamil-vag Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 Teraz, annamalinowska12 napisał: Ostatnio katuje punishera Drugi sezon w dwa dni poszedł hehe
Dev Opublikowano 6 Lutego 2019 Opublikowano 6 Lutego 2019 https://www.filmweb.pl/film/Kamerdyner-2018-752130 dla mnie jest to mega wazny film w ogromnym stopniu dotyczy mnie i całej mojej rodziny która przeszła wojenną zawieruchę na Kaszubach
Kamyk Opublikowano 23 Lutego 2019 Opublikowano 23 Lutego 2019 zapowiada się coś bardzo dobrego ......
wesz82 Opublikowano 9 Marca 2019 Opublikowano 9 Marca 2019 Mogę z czystym sumieniem polecić nowy produkt Marvela czyli "Kapitan Marvel" Akcjii i humoru jest sporo?
Dev Opublikowano 9 Marca 2019 Opublikowano 9 Marca 2019 https://m.filmweb.pl/film/Kurier-2019-810192 Idę jak tylko wejdzie ma ekrany
kamil-vag Opublikowano 9 Marca 2019 Opublikowano 9 Marca 2019 W dniu 21.01.2019 o 22:36, Kamyk napisał: a opowieść o Queen już ktoś polecał ? dla mnie bomba świetne, wzruszające i pełne wspomnień kino polecam !!! +1 18 godzin temu, wesz82 napisał: Mogę z czystym sumieniem polecić nowy produkt Marvela czyli "Kapitan Marvel" Akcjii i humoru jest sporo? Chętnie zobaczę to w sumie wprowadzenie przed ostatecznym starciem z Thanosem byla w wojnie bez granic, scena po napisach, gdzie Fury wysyła S.O.S właśnie do Pani Kapitan
arturo01 Opublikowano 21 Marca 2019 Opublikowano 21 Marca 2019 beast of no nation - dostępny m.in. na netflix
dekiel 13 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Opublikowano 4 Stycznia 2020 (edytowane) Właśnie 'zaliczyłem "Gwiezdne wojny" --- Odrodzenie. I ....... tak to należy traktować. Bzura, tandeta , masa wątków przedłużanych na siłe ,odrodzenie cudowne gościa, który został uśmiercony a kawaleria pędząca na koniach po Gwiezdnym Niszczycielu to dopełnienie tego gniota. Dobrze ,że skończyli..... P.S. Wiem że być może nie powinienem zapodawać tego filmu w tym temacie bo jest o czym innym ale wielu oszczędzi sobie i czas i kasę a film jak oczekiwano powinien być godny polecenia a nie jest. Edytowane 4 Stycznia 2020 przez dekiel 13
Dev Opublikowano 4 Stycznia 2020 Opublikowano 4 Stycznia 2020 5 minut temu, dekiel 13 napisał: Dobrze ,że skończyli..... Nie licz na to, nikt nie zarżnie kury która znosi złote jajka i na pewno nie będzie to Disney. Jestem pokoleniem "Gwiezdnych wojen" i odbieram ten film trochę inaczej od Ciebie. Gdybym tak patrzył to gniotem była już pierwsza część. 1
Rekomendowane odpowiedzi