Luka3s Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Pluję na twój grób - Zwiastun [HD] I Spit On Your Grave Trailer (2010) youtube Stary, ale rycie bani omg, chyba nigdy żaden film nie wywarł na mnie takich emocji myślałem że wyłącze go podczas gwałcenia Dobrze dała sku wielom!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandzior Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Pluję na twój grób - Zwiastun [HD] I Spit On Your Grave Trailer (2010) youtube Stary, ale rycie bani omg, chyba nigdy żaden film nie wywarł na mnie takich emocji myślałem że wyłącze go podczas gwałcenia Dobrze dała sku wielom!! Obejrzyj "Nieodrwacanle". Tam jest dopiero scena gwałtu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka3s Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Nie mogę oglądać takich filmów Co chwilę sobię wkręcałem, że to tylko film, aby go dalej oglądać. Nienawidze takiego skurwysynstwa, a przeklada mi sie zaraz to na rzeczywistosc, co bym zrobil gdyby to byla np. moja dziewczyna, lub jakas przyjaciolka Buba mi zryl banke tym filmem i juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Zassałem właśnie Mgłę w 1080p, przypomnę sobie ten film, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Pluję na twój grób - Zwiastun [HD] I Spit On Your Grave Trailer (2010) youtube A gdzie go kupić koledzy warto widzę obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcus Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Zassałem właśnie Mgłę w 1080p, przypomnę sobie ten film, polecam Podobał mi się I ta dramaturgia w zakończeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Pluję na twój grób - Zwiastun [HD] I Spit On Your Grave Trailer (2010) youtube Stary, ale rycie bani omg, chyba nigdy żaden film nie wywarł na mnie takich emocji myślałem że wyłącze go podczas gwałcenia Dobrze dała sku wielom!! Obejrzyj "Nieodrwacanle". Tam jest dopiero scena gwałtu. Nieodwracalnie to stary film ale delikatnie przesadzony. Koncowka to ju w ogole jazda. Byl jeszcze jeden ktory w tamtych latach sie ukazal ale tam to ostre jazdy ze zygac sie chce i bez zadnego sensu logicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raker Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Obejrzyjcie 2 girls in 1 cup to zobaczymy kto dotrwa do konca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Zassałem właśnie Mgłę w 1080p, przypomnę sobie ten film, polecam Oprócz zakonczenia slaby byl :gwizdanie: jak wnosicie Immortal?? Bylem w kinie ale spodziewalem sie raczej walki i duzo slow motion po 300 tam byla dopiero sieka 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Zassysam kaca teraz w takiej samej jakości : Nie oglądałem drugiej części jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterex Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 "Drive" 2011 r. - jak dla mnie 10/10 Poza tym muzyka - rewelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Jak ktoś lubi filmy z Van Dammem to polecam, myślałem że ostatnie jego filmy to kaszanka, w tym ostatnim jednak zmieniłem zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 "Drive" 2011 r. - jak dla mnie 10/10 Poza tym muzyka - rewelacja. właśnie muzyka stworzyła ten specyficzny klimat filmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 polecam efekty mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Obejrzyjcie 2 girls in 1 cup to zobaczymy kto dotrwa do konca :facepalm:[br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 20:36_________________________________________________A ja polecam "Piekielne zastępstwo" :good: The Devils Double - Official Trailer [HD] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 A ja polecam "Piekielne zastępstwo" :good: The Devils Double - Official Trailer [HD] Oglądałem ostatnio, również polecam No to się nieźle zapowiada, więcej nie trzeba mówić http://www.filmweb.pl/news/FOTO+Wszyscy+Niezniszczalni+twardziele+na+nowym+plakacie-79691# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 "Drive" 2011 r. - jak dla mnie 10/10 Poza tym muzyka - rewelacja. Poza dobrą muzyką film strasznie ociągały, na niektórych scenach można przysnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 A ja polecam "Piekielne zastępstwo" :good: The Devils Double - Official Trailer [HD] Masz to gdzieś na pendi czy cuś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 A ja polecam "Piekielne zastępstwo" :good: The Devils Double - Official Trailer [HD] Masz to gdzieś na pendi czy cuś ? W razie potrzeby by się znalazło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 A ja polecam "Piekielne zastępstwo" :good: The Devils Double - Official Trailer [HD] Masz to gdzieś na pendi czy cuś ? W razie potrzeby by się znalazło To dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi