brom Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Witam Po długich poszukiwaniach udało się znaleźć zadbane oooo, audi zostało sprowadzone na zamówienie przez P. Andrzeja polecam go każdemu, auto od Niemca 2 właściciel pierwszym było przez 6 miesięcy miasto Ingolstadt. Książka serwisowa pokrywa się z wydrukami z aso. Wyposażenie takie jak widać esp navi el. roleta sportowa kiera, parktronic doczepiany hak gdyby ktoś mógł rozkodować vin żebym mógł cale wyposażenie mieć z góry dzięki WAUZZZ4BZYN135182, Na wstępie zostały wymienione wszystkie płyny olej filtry(febi MANN Motul) rozrząd cały INA, zamierzam założyć gaz w tym miesiącu u Nowotczyński, kupić zimowe opony to na tyle w tym roku planów:) Poniżej kilka fotek: <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> <br /><br />
Zemis Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Bardzo fajna autko. Jak tylko nadal będziesz dbał to będziesz się nią cieszył
arre Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 He he mam ten sam silnik i ten sam rocznik ale Avanta i Q... za to biedniej w srodku Gaz zaloz dobry... posprawdzaj dobrze przeplywomierz, i odme a bedziesz sie dlugo cieszyl maszynka i a swiatelka mozna fajnie na bixy zrobic, nie mowiac juz o ledach w srodku, polecam 17 225x45 i dystanse przod 15mm tyl 20mm i trzyma sie jak przyklejona przynajmniej moja Q
brom Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2012 zaraz po zakupie włożyłem ponad 2k na rozrząd płyny itd. także w tym roku jeszcze tylko kupić nowe opony na zimę no i ten gaz, o światłach już mi chłopaki mówili w nowym roku będę się za to zabierać, masz może fote jaki efekt jest tych ledów?
arre Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zalezy o ktore ledy pytasz mam ledy jako drl-e w lampach z przodu jako ze miejsce po dlugich mi zostalo. i kompleksowo ledy w calym wnetrzu - od podswietlania nog i w drzwiach po cala gore - podsufitke... foty mozna zrobic... a koszt moda smieszny
brom Opublikowano 17 Października 2012 Autor Opublikowano 17 Października 2012 Miesiąc temu założony gaz u Nowotczyński w Mławie, montaż trwał 4h zgrana ekipa, widać ze znają się na robocie. Na gazie zrobiłem 2000k i zero problemów żadnych szarpań praca silnika jest identyczna zarówno na gazie jak i benzynie moc silnika również identyczna w obu przypadkach , polecam ich każdemu. Podzespoły: Stag 4 Reduktor AC R-01 Wtryskiwacze pojedyncze Hana zielone Zbiornik w koło 53 litry Faro Wlew gazu pod klapką obok PB <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> Zamówione zostały amortyzatory tył firmy sachs, klocki ate i tarcze trw i czekają na montaż <br /><br />
cacek89 Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 jaki koszt instalacji? ile ci spala?
brom Opublikowano 21 Października 2012 Autor Opublikowano 21 Października 2012 3k pln do 120km pali mi 11L
Dev Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 teraz rób chip-sa i zmieniaj przednie hamulce na 312-ki
brom Opublikowano 22 Października 2012 Autor Opublikowano 22 Października 2012 chip będzie w lato, i światła też trzeba zmienić i zacząć bawić się w detaling, dużo jeszcze pracy i kasy trzeba wyłożyć wczoraj zakupione zostały opony od klubowicza, Dunlop 16 8-8,5mm 2 latki
Rekomendowane odpowiedzi