ono Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 To dobrze , wódka będzie chłodna Ja będe w środe wieczorkiem .
jarko Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 angela, a jest tam jakiś sklep, bufet, co kolwiek :?: Czy mam sobie z domu targać zaopatrzenie :?:
Kaśka Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 angela napisał(a): Tylko deszczu nie przywiezcie ze soba w piatek Bo jak narazie pogode mamy super tylko niestety wieczory juz sa strasznie zimne Angee mieszkacie w Almie1 czy w Almie2?
malik Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 lukaszr napisał(a): Znowu będę musiał Was pilnować Coooooo? Znowu się wymigujesz od picia? [br][br]Dopisany: 25 Sierpień 2008, 20:38 _________________________________________________ ono napisał(a): To dobrze , wódka będzie chłodna Ja będe w środe wieczorkiem . To zastanę w piątek wrak człowieka
Flyer Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 malik napisał(a): ono napisał(a): To dobrze , wódka będzie chłodna Ja będe w środe wieczorkiem . To zastanę w piątek wrak człowieka hyhyhy, wlasnie to chcialem napisac
angela Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 jarko napisał(a): angela, a jest tam jakiś sklep, bufet, co kolwiek :?: Czy mam sobie z domu targać zaopatrzenie :?: Ja proponuje przytargac ze soba Jest tu jakis sklep........ale nie mieli nawet princesy mlecznej(mojej ulubionej) :polew: [br]Dopisany: 25 Sierpień 2008, 21:18 _________________________________________________ Kaśka napisał(a): Angee mieszkacie w Almie1 czy w Almie2? jestesmy w Almie2.......a od piatku bedziemy w Almie1[br]Dopisany: 25 Sierpień 2008, 21:21 _________________________________________________Ci co przyjezdzaja wczesniej to niech sie kieruja do Almy 2,bo w Almie1 doba kosztuje 180 pln.....bez wyzywienia W Almie 1 jestesmy tylko od piatku do niedzieli.......czyli na czas zlotu.....
Kaśka Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 angela napisał(a): Kaśka napisał(a): Angee mieszkacie w Almie1 czy w Almie2? jestesmy w Almie2.......a od piatku bedziemy w Almie1[br]Dopisany: 25 Sierpień 2008, 21:21 _________________________________________________Ci co przyjezdzaja wczesniej to niech sie kieruja do Almy 2,bo w Almie1 doba kosztuje 180 pln.....bez wyzywienia W Almie 1 jestesmy tylko od piatku do niedzieli.......czyli na czas zlotu..... Własnie o to mi chodziło Dzięki za informacje, przynajmniej już wiemy gdzie sie kierować i jak ubrać.
adamooo Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 stroje w kancik..zero lipy..i pamiętajcie ! ! ! = >śniadania obowziązkowe
angela Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Krzyniu no nareszcie Cie na liscie widze
jarko Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 angela napisał(a): jarko napisał(a): angela, a jest tam jakiś sklep, bufet, co kolwiek :?: Czy mam sobie z domu targać zaopatrzenie :?: Ja proponuje przytargac ze soba Jest tu jakis sklep........ale nie mieli nawet princesy mlecznej(mojej ulubionej) :polew: Nie o takie zakupy mi chodziło :gwizdanie:
slaweq Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 jarko w Sobieszewie jest jeden sklep czynny do 22 takze lepiej wez sobie zaopatrzenie z Kraka :gwizdanie:
jarko Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Dzięki Sławku [br]Dopisany: 25 Sierpień 2008, 22:51 _________________________________________________Byliście może w Almie1 :?: Wiecie jak tam jest :?: Bo cena za dobę robi wrażenie
wit.s Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Oj, ja coś tak właśnie obstawiam efekty tych wszystkich integracji Zlotowych :polew: A swoją drogą - niezły hardkor http://www.freemobo.com/ContentView.aspx?id=441&langid=pl-PL
lukaszr Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 slaweq napisał(a): jarko w Sobieszewie jest jeden sklep czynny do 22 takze lepiej wez sobie zaopatrzenie z Kraka :gwizdanie: Sławciu, spokojnie - do Makro jest blisko - wezmę kartę klienta to będzie można się zaopatrzyć w pewne napoje Jak nie tam to jest jeszcze Carrefour na Morenie
Wihajster Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 lukaszr napisał(a): slaweq napisał(a): jarko w Sobieszewie jest jeden sklep czynny do 22 takze lepiej wez sobie zaopatrzenie z Kraka :gwizdanie: Sławciu, spokojnie - do Makro jest blisko - wezmę kartę klienta to będzie można się zaopatrzyć w pewne napoje Jak nie tam to jest jeszcze Carrefour na Morenie zróbcie impre bezalkoholową
krzyniek Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 angela napisał(a): Krzyniu no nareszcie Cie na liscie widze poważnie
mydlo Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 lukaszr napisał(a): Jak nie tam to jest jeszcze Carrefour na Morenie Tylko na Morene to lekka już wyprawa
Nosfer Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 adadur dzwoniłem dzisiaj do Almy i poza wszystkim dowiedziałem się od Pana Janusza ciekawej rzeczy, mianowicie, że wszystkich nas przenoszą do Almy I i żeby od razu się tam kierować.. Wiesz coś na ten temat ?
hornet Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Było pisane i w pierwszym poście jest
Nosfer Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 A no jest Zawsze tak było ? Słabo śledziłem wątek... _________________________________________________ yyyyy w każdym bądź razie nie macie co panikować... potwierdzam tą informację zawartą w pierszywm poście..
Rekomendowane odpowiedzi