adadur Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 spanky bierz flaszkę i zabieraj się z Brynią Panie i Panowie termin zaliczek możemy przesunąć do piątku (18 lipca) gdzyż kierownik ośrodka z którym dogaduję sprawy przebywa na urlopie. Przypominam że wpłaty zaliczek przekładają sie na ilość dostępnych miejsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Ja dzis dopiero wplacam, przepraszam za poslizg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 na dzien dzisiejszy nie jestem w stanie zadeklarowac czy napewno bedziemy ... takze prosze zdjac mnie [nas] z listy ... a i dobrze, leszczy na na zlocie nie potrzeba.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 mógłby być juz koniec sierpnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 mógłby być juz koniec sierpnia poco ? i tak będzie kijowo.......................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 mógłby być juz koniec sierpnia poco ? i tak będzie kijowo.......................... właśnie...ja to się zastanawiam czy w ogóle jechać na ten spęd :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 mógłby być juz koniec sierpnia poco ? i tak będzie kijowo.......................... No właśnie po co robić sobie nadzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 mógłby być juz koniec sierpnia poco ? i tak będzie kijowo.......................... Ooooo przemówił , główny prowokator klubowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 no ale przynajmniej się człowiek przewietrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 no ale przynajmniej się człowiek przewietrzy a co w domu nie masz okien ? [br]Dopisany: 15 Lipiec 2008, 13:56 _________________________________________________ mógłby być juz koniec sierpnia poco ? i tak będzie kijowo.......................... Ooooo przemówił , główny prowokator klubowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 no ale przynajmniej się człowiek przewietrzy a co w domu nie masz okien ? [br]Dopisany: 15 Lipiec 2008, 13:56 _________________________________________________ mógłby być juz koniec sierpnia poco ? i tak będzie kijowo.......................... Ooooo przemówił , główny prowokator klubowy powiedziałbym więcej, że to prowokator, gbur i jęczydusza... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 i tak pojade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 i tak pojade to się juz możesz bać i ternować bo jak nie będzie Spangeja to będę ciebie lał... :vava: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 to może zróbmy tak: od dzisiaj przestane trenować i wtedy zawsze masz jakieś szanse - nikłe bo nikłe ale zawsze [br]Dopisany: 15 Lipiec 2008, 14:26 _________________________________________________i jako że Spankego nie będzie musicie podchodzić po dwóch ( nie czwórkami ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 od dzisiaj przestane trenować i wtedy zawsze masz jakieś szanse będzie po prostu bardziej bolało :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 od dzisiaj przestane trenować i wtedy zawsze masz jakieś szanse będzie po prostu bardziej bolało :naughty: Znowu zapowiada sie Mortal Kombat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 takie pytanko .... ktoś zamierza być wcześniej? czy w dzień rozpoczęcia wszyscy przybywają? ja pojechałbym z 1-2 dni wcześniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 takie pytanko .... ktoś zamierza być wcześniej? czy w dzień rozpoczęcia wszyscy przybywają? ja pojechałbym z 1-2 dni wcześniej... ja ze Slawkiem bede tam juz od 23 sierpnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 ja pojechałbym z 1-2 dni wcześniej... :rolleyes spokojnie Piotrek, mozesz pojechac ze mną, wtedy nie bedziesz musiał wyjezdzac wczesniej, zeby zdąrzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 ja pojechałbym z 1-2 dni wcześniej... :rolleyes spokojnie Piotrek, mozesz pojechac ze mną, wtedy nie bedziesz musiał wyjezdzac wczesniej, zeby zdąrzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi