Nosfer Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 No właśnie miałem to napisać Będzie rodzynek.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Miejsca jeszcze sa jak widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Kasa poszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olga Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 no prosze - i mamy na zlocie B8 - Paweł no i sa szanse Miron ze nie zgine po drodze bo kolega jest z twojego ulubionego miasteczka :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 no prosze - i mamy na zlocie B8 - Paweł no i sa szanse Miron ze nie zgine po drodze bo kolega jest z twojego ulubionego miasteczka :> Olga nie pisz tego na forum bo się wszyscy domyslą że coś nas łączy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olga Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 no prosze - i mamy na zlocie B8 - Paweł no i sa szanse Miron ze nie zgine po drodze bo kolega jest z twojego ulubionego miasteczka :> Olga nie pisz tego na forum bo się wszyscy domyslą że coś nas łączy hmmmmmmmmm czy to sa francuskie filmy i zgaga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 wiesz dobrze że nie .................................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olga Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 no to teraz cała polska mysli ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Kasa poszla i ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Flyer zapłacone już mamy - powspominamy przy piwku jak to na ostatnim letnim napalałem się na Twojego s-lina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Taaa... Ledwo wyszedlem z samochodu, a Ty juz stales obok mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Taaa... Ledwo wyszedlem z samochodu, a Ty juz stales obok mnie a Ty nie chciałeś do domu wracać autobusem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Taaa... a u mnie się zapowiada, że na zlot będę musiał jechać sam Wygląda na to, że zwalnia się jedno miejsce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 No nie... ja tam bym sie cieszyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 No nie... ja tam bym sie cieszyl mam nadzieję że ktoś doniesie o tym pani flyer`owej , będzie krótka piłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 No nie... ja tam bym sie cieszyl mam nadzieję że ktoś doniesie o tym pani flyer`owej , będzie krótka piłka Konfidentom mówimy NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ja na letnie jezdze sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ja na letnie jezdze sam a kiedy się lepiej bawisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ja na letnie jezdze sam I ,,kolenduje" po wszystkich domka w środku nocy, ale przynajmniej własny kieliszek ma Szkoda, ze tego kolendowania z Kaletki nie pamietam :decayed: Trzeniu, we'll see Moja juz na zloty raczej nie bedzie jezdzic, raz byla i jej wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi