olga Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 raz byla i jej wystarczy ło matko! strach sie bac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 No nie... ja tam bym sie cieszyl Szkoda ... bo już zaliczkę wpłaciłem (jakby nie było równowartość 2x 0,7) :polew: Poza tym wyglada, że to już na dobre... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 raz byla i jej wystarczy ło matko! strach sie bac wydaje się delikatna niewiastą...ale jak trzeba to kapciem potrafi trzepnąć więc sam juz się gubię :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 wydaje się delikatna niewiastą...ale jak trzeba to kapciem potrafi trzepnąć więc sam juz się gubię :gwizdanie: one wszystkie takie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 one wszystkie takie ;( JAK SIE DAJECIE POD PANTOFEL WPEDZIć :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Poza tym wyglada, że to już na dobre... Nie ma tego złego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Nie ma tego złego... Taaa... Nie pozostaje mi nic innego, jak tylko ogłosić nabór na stanowisko: nawigatora zlotowego :> (z opcją mozliwej zmany i rozrzerzenia zakresu kompetecji) Wymagania: wiek - 22 - 32 lata wysoka, niebieskooka blondynka (naturalna) inteligenta, rozumna, rozsądna trochę szalona Warunek konieczny NIE WQRWIA NA CODZIEŃ Oferty na priva w terminie nieprzekraczalnym do 19 sierpnia br. :> :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 one wszystkie takie ;( JAK SIE DAJECIE POD PANTOFEL WPEDZIć :gwizdanie: czy kapec,czy pantofel,jeden ...,jak zwał tak zwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Suli takie nawigatorki to tylko ... w filmach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Suli takie nawigatorki to tylko ... w filmach Wyobraź sobie, że się takie w realu też trafiają Ale wymagania uuuuuuuuu.......... Szkoda że nie jestem naturalną blondynką, bo resztę spełniam :> Brynia - dla Ciebie, jestem w stanie uczynić wyjątek i odstąpić od tego jednego warunku Nie wiem tylko co na to Ukcio :gwizdanie: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Nie wiem tylko co na to Ukcio :gwizdanie Ukciowi oddaj ese...tylko zrób czipa najpierw. Niech sobie chłopak w końcu odpocznie od niej i niech ma przy tym trochę frajdy :gwizdanie: :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Nie wiem tylko co na to Ukcio :gwizdanie: Ukciowi oddaj ese...tylko zrób czipa najpierw. Niech sobie chłopak w końcu odpocznie od niej i niech ma przy tym trochę frajdy :gwizdanie: :tongue4: Oddać eSę? Nnno... nie wiem... [br]Dopisany: 14 Sierpień 2008, 15:58 _________________________________________________To chyba jednak tylko za naturalną blondynkę :polew: [br]Dopisany: 14 Sierpień 2008, 15:59 _________________________________________________Brynia - bez urazy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Poź Ty to wiesz co mu trzeba Suli nie ma urazy, za siebie samą to bym nawet mojego 1,8 T nie dała, a co dopiero ese Nie no Brynia, jeśli rozpatrujemy opcję Ty + Twoja furka w roliczeniu, to się zacznę zastanawiać :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Miron78[/b] co do wspomnień z zeszłego roku, to ja miło wspominam powrót ( kreska pod Warszawą) W tym roku, jak się złapiemy już nie będzie tak różowo :gwizdanie: Bo tą w Wiśle przegrałam walkowerem no Bryniu spotkanko było milutkie ( bo niespodziewane ) tym razem zobaczymy co z tego wyjdzie.Bo chyba mam coś z turbawką - ponoć nie pompuje do końca może będzie ktoś w staniemi to na miejscu zdiagnozować - bo nie chcę wywalać 2 tyś zł bo puki nie będę na 200% pewny że turbawka nadaje się do regeneracji - ale będźmy dobrej myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 miron, nie tylko Ty masz problemy z aftem, ja tez drobne ..ale na zlocie przemowimy im do rozsadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 u mnie to w sumie autko zachowuje się normalnie - ale mój magik mówi że mam się przygotować na regeneracje turbawki ( przy tym przebiegu to ponoć normalny zabieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 No, pokoik mam już zarezerwowany Tylko przyznać się, kto pozajmował wszystkie pokoje dwuosobowe z jednym łóżkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Sierpień 2008, 13:35 _________________________________________________Przyznawać sie kto będzie już od Wtorku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Ja ,Cuber i TrueOgre jesteśmy od środy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Fajnie Wam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi