jarko Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 jarko w Sobieszewie jest jeden sklep czynny do 22 takze lepiej wez sobie zaopatrzenie z Kraka :gwizdanie: Sławciu, spokojnie - do Makro jest blisko - wezmę kartę klienta to będzie można się zaopatrzyć w pewne napoje Jak nie tam to jest jeszcze Carrefour na Morenie zróbcie impre bezalkoholową Dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexpar Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 A jak to się stało, że my wszystkie do Almy1? Tam jest dalej do morza :doh1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 A jak to się stało, że my wszystkie do Almy1? Tam jest dalej do morza :doh1: akurat będziesz trzeźwiał przez drogę i jak dojdziesz do morza to już bedziesz mógł sie kąpać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 akurat będziesz trzeźwiał przez drogę i jak dojdziesz do morza to już bedziesz mógł sie kąpać jak tam bedzie takie chlanie jak obiecujecie ,to do gór dojedziem i nie wytrzezwiejem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 akurat będziesz trzeźwiał przez drogę i jak dojdziesz do morza to już bedziesz mógł sie kąpać jak tam bedzie takie chlanie jak obiecujecie ,to do gór dojedziem i nie wytrzezwiejem żadnego chlania...kulturalne spożycie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 poziek spakowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 poziek spakowany? a co mi potrzebne ? szczoteczka do zębów jest, grzebienia brak, skarpetki jedna para di majtki jedna para - będą prane w morzu codziennie...kubki klubowe zabrane...o czymś zapomniałem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 A jak to się stało, że my wszystkie do Almy1? Tam jest dalej do morza :doh1: Jak to się stało - otóż goście weseli (na Almie 2 niedaleko naszej wiatki jest sala weselna) wyrazili chęć noclegu bliżej imprezy weselnej oraz liczba nocujących gości się zwiększyła. Powtarzam dla nas nie jest to problemem oba ośrodki są oddalone od siebie mniejwięcej o 1km a standart w Amie 1 jest ponoć lepszy ale osobiście niego nie widziałem. Pozatym jak ktoś zaglądał na stronę ośrodka to wiata tam jest tak wielka że nasza grupka blisko 70 osób zajeła by tylko niewielką część a wiata w Almie 1 będzie wręcz idealna - jestem zdania że będziecie zadowoleni z zaistniałej zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 ...o czymś zapomniałem ? o dmuchanej lali :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 ...o czymś zapomniałem ? o dmuchanej lali :polew: żywe jadą więc dmuchane są dla singli :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 ja jadę z sokolem , sokolnh szykuj się :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 ja jadę z sokolem , sokolnh szykuj się :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 ja jadę z sokolem , sokolnh szykuj się :naughty: dwójeczka dla panów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 ja jadę z sokolem , sokolnh szykuj się :naughty: mam nadzieję że nam dadzą oddzielne łóżka bo jak nie to będziesz biedny :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 no to dobra Panowie do zobaczenia na miesjcu ja zaraz wylatuje z kraka :gwizdanie: mine Czestochowe i dzownie Poziowaty do Ciebie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 ja jadę z sokolem , sokolnh szykuj się :naughty: mam nadzieję że nam dadzą oddzielne łóżka bo jak nie to będziesz biedny :decayed: spoko, upije sie to nie bede nic czuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 no to dobra Panowie do zobaczenia na miesjcu ja zaraz wylatuje z kraka :gwizdanie: szerokości , bajo zajmij nam pokoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 żywe jadą pysznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Leci ktoś jutro do Sobieszewa trasą Poznań-Bydgoszcz i dalej jedynką - startuje na tej trasie coś ok połunia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Cuberos dryndał Odjazd i do zobaczenia kochani na miejscu. Szerokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi