kolunio1 Opublikowano 10 Września 2012 Autor Opublikowano 10 Września 2012 no to jak dobrze świeci to teraz zamawiać hurtowo i montować ---------- Post dopisany 10-09-2012 at 22:27 ---------- Poprzedni post napisany 03-09-2012 at 22:17 ---------- małe zakupki komplet filtrów, olej, łożysko przód, i kompletny rozrząd z pompą wody itp a tu kilka fotek z wczoraj dolne listwy oklejone folią 3M na próbę czy będzie ładnie wyglądało
pablo_ua4 Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 listwy nie ładnie wygladaja chyba ze dasz jakies czarne kolo to bedzie git:wink:
kolunio1 Opublikowano 10 Września 2012 Autor Opublikowano 10 Września 2012 planuję swoje BBS pomalować na czarny połysk a ranty zostawić wypolerowane
pablo_ua4 Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 no powinno fajnie wygladac bo teraz ta listwa nie ma sie z czym zlapac i troszke kiszka jest:wink: ale moje zdanie jest takie ze jak juz dajesz czarny to nie powinno byc chromu a jak jest to wywal czarny czyli zostaw listwy czerwone kolo normalne srebrne z ranetem w polysku+lusterka od s4 + grile S4 z pionowym chromem i bedzie pieknie wygladac:jerk: jedno z dwoch opcji i bedzie git malinka moim skromnym zdaniem oczywiscie:wink:
jarek_ns Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Jak już robić czarne listwy to tylko w mat. Bo połysk średnio wygląda. Sent from my iPhone using Tapatalk
Fr0styyy. Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Listwy w black mat, tak samo grill i jest petarda. Jeszcze gdybyś czarne koło założył to papę z dachu zrywa fura:slina:
jozek726 Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 listwy bym od razu pomalował, mimo ze koło by miało być czarne
marcin_o23 Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 listwy w czerni kompletnie mi się tu nie widzą, czerwone były
Fr0styyy. Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 Zmień to końcówki wydechu, bo mega paździerz jest
seves Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 jeśli chodzi o moje skromne zdanie to tak jak napisał pablo - jeśli idziesz w czarny to przede wszystkim relingi, ramki szyb, grile - wszystko w czerń - trochę z tym roboty Cię czeka - ale jest warto bo już widzę jak efekt zmiażdzy co do dupki i tylnego zderzaka to moje zdanie się nie zmienia od lat nie widzi mi się jakoś to ori malowanie zderzaka a konkretnie te wywijasy nad wydechem ale to tylko moje zdanie nie zastanawiałeś się jakby wygladała cała ta dokładka wokól wydechu w czerń? może byłby efekt:kox: a może byłoby za dużo czerni najważniejsze że dzieje się z furką
laser32 Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Popieram sevesa czrny "dyfuzor" na pupce powinien być oki + oczywiście pakiet czerń. Powstało by coś na kształt bajk'owego B7 tyle, że to był sedan ale moim skromnym i tak był piękny.
Wąski Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 zacny kolorek bardzo psuje do avanta osobiście jestem przeciwny listwami w chromie ale .... super autko :oklasky:
seves Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 PacNW Photog Mike Kippen Produces Video Feature of Mark Lambert's Stanced B6 A4 - Blogs - VWVortex.com tak delikatnie pakiet czerń można sobie zobrazować kolega trochę wyszedł z serii ale generalnie tylko o wyobrażenie czerwieni bez chromów chodzi
turzol Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 PacNW Photog Mike Kippen Produces Video Feature of Mark Lambert's Stanced B6 A4 - Blogs - VWVortex.comtak delikatnie pakiet czerń można sobie zobrazować kolega trochę wyszedł z serii ale generalnie tylko o wyobrażenie czerwieni bez chromów chodzi Ja też jestem za pakietem czerń, do tej czerwieni aż się prosi
szczawik Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 faktycznie, bez chromow na oknach i relingach wyglada zadziornie:banan:
jedrekx Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 kupuj Plasti Dip i maluj, a jak się znudzi to zawsze można powrócić do chromu
Ralph53 Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Czerwony kolor rzuca się w oczy (jechałeś dzisiaj z rana radzymińską Czarne listwy na drzwiach za mocno się błyszczą. Ogólnie piękne audi Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi