Dżordż Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Powinien dobrze warczeć ;D końcówki 2,5 czy 3 cale?
Wajsik86 Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Opublikowano 2 Maja 2015 Wracamy po małej przerwie Wziąłem się za polerowanie parcha,by na koniec położyc zestaw crystal serum i exo v2 jeszcze trochę pracy zostało ale już bliżej końca Koło na ten sezon zostaje,ale,żeby nie było nudno poszło w kolor budy A tak to wygląda na aucie(gwint jeszcze zimowy ) Wstępnie ogarnięty lakier jeszcze bez powłoki
a4-freunde Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 ładne auto i koło ale kolor kola nie pasi
Sqizzy Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 A ja bym bardzo poprosił zdjęcie lakieru pod słońce zobaczymy jak kolega wyprowadził lakier po futrze Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Wajsik86 Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Opublikowano 3 Maja 2015 ładne auto i koło ale kolor kola nie pasiWiem,ze nie każdemu podejdzie w kolorze budy,ale na żywo jest zdecydowanie lepiej no i jakas zmiana zawszeA ja bym bardzo poprosił zdjęcie lakieru pod słońce zobaczymy jak kolega wyprowadził lakier po futrze Chetnie zrobie bo jest ok.Za drogie auta robie na codzien zeby lipę odwalać Najgorsze jest to,ze przy samym docieraniu pw i cs robią sie mikroryski,no ale taki urok tego lakieru
Sqizzy Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Oryginalny lakier w starym audi rysujesz mikrofibrą? Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Wajsik86 Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Opublikowano 11 Maja 2015 Tak,robi sie kilka "kolorowych" które widac pod lampą,serum je wypełnia.Moze jestem na tyle zboczony,ze je widze,ale lakier bez ziarna,do tego ciemny wiec wszystko ładnie widac. Fibry nowe,prane bez roznicy. Ten lakier tak ma,ze łatwo sie rysuje i ciezko oddaje Jeszcze nie ostateczny ale jakiś efekt jest,kilka dni po fotkach wpadło jeszcze exov2 A tak z bliska w słońcu,Sqizzy specjalnie dla Ciebie ,kropki widoczne na foto to syf bo auto nie myte kilka dni
luty2502 Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 Kurczę jakoś te srebrne lepiej mi leżały. Ale fura zadbana
Wajsik86 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2016 dobra,żeby nie było,że się nic nie dzieje.Przyszedł czas na zmianę koła.Na razie w chromie ale przez zimę coś się z nim zrobi.Następne zmiany się szykują ale to niebawem.
Swir3k Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 pięknie zrobiona, też mam AHU w kolorze lz5l ale niestety nie wygląda tak kozacko powiem Ci felgi daj na gruboziarnisty grafit w słońcu za***isty wygląda bynajmniej mam takie u sibie
enczu Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 To żeś wyskoczył teraz, jutro będziesz? Trzeba obczaić kto ma szerzej Jakie parametry rolki
GorylTST Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Ostatnio wysyp ciemnych B5 na kole z rantem Dobrze, że każdy ma inny rotor MAM MT1? Ładnie siadły. I tak jak Enczu pisał - dawaj parametry rolki
Wajsik86 Opublikowano 1 Września 2016 Autor Opublikowano 1 Września 2016 Bez szału 19 8,5 et30 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
enczu Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Mogłeś naciągi srogie porobić chociaż Widziałem chyba gdzieś te mamy, ale były za wąskie właśnie
Wajsik86 Opublikowano 2 Września 2016 Autor Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) Nie ma co naciągnąć na 8.5 w 19. Ale jest opcja ze uda się opony schować w błotniku Strzał ze styled Edytowane 4 Września 2016 przez Wajsik86
Rekomendowane odpowiedzi