arre Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Opublikowano 24 Lutego 2013 He he do kalendarza mowisz? watpie by a6 chcieli ;P ale sie kur... wyszalalem przez te pare dni... w sumie jakies 1k km w sniegu i blocie posniegowym i zadnych zagrzeban mimo ze pchalem zderzakiem snieg nie raz
arre Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Opublikowano 27 Lutego 2013 Ledy na dupci wg wlasnej koncepcji jest jeszcze maly problem ale mysle ze tez sie ogarnie
arre Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Opublikowano 27 Lutego 2013 Dzieki Foty takie sobie... ale daje rade w sumie na zywo co ciekawe po podlaczeniu diody mam przy hamowaniu info o spalonej zarowce... wczoraj na sciemnionej pozycji i stopie malym nie mialem ;P
matyss___ Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 witaj w klubie ..mam to samo w astrze.....zamały pobór pradu...musisz jedna żarówke gdzies w bagazniku walnac zeby zaswiecała sie podczas hamowania i to Ci zniknie (albo co 15km bedziesz kasowal bład jak ja w astrze;P)
arre Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2013 hehe moze masz i racje ale co ciekawe na wylaczonych swiatlach i hamowaniu (swieca swiatla stopu) nie mam sygnalizacji spalonej zarowki a na wlaczonych mijania i hamowaniu mam ;P ---------- Post dopisany 03-06-2013 at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany 12-03-2013 at 22:18 ---------- Swiatla ogarniete z tylu na tip top juz dawno ogarnieta zawiecha z przodu ogarniete hamulce z tylu: plus malowanie zaciskow przod tyl przed: po: Na chwile obecna do ogarniecia: sprezynki z przodu na jakies -30 sciema przednich szyb sterownik abs do wymiany :/ olej filtry itp - mysle ze w tym tygodniu zastanawiam sie nad zmiana felgi temp oleju plus blad olej min co 100km :/ no i chyba wezme sie za zderzaki
Reggi Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Sterownik abs padł i u mnie . Gdzie będziesz regenerował ?
Gość cwiara Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Arek mam nadzieje ze bedziesz na zlocie w Ostrowie? Wysyłane z mojego GT-P5110 za pomocą Tapatalk 2
bidzio1 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Arek powiedz mi w jaki sposób rozwiązales ten błąd żarówki spowodowany ledami? Do masy dałeś kontrolę żarówek?
arre Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2013 Sterownik abs padł i u mnie . Gdzie będziesz regenerował ? Wiesz dalem d*py z tym sterownikiem... rozebralem sam ale za kiepski ze mnie lut majster dalem do dobrego lutmajstera z gsmu polutowal i zagadal ale blad byl obu czujnikow z tylu i prawego przedniego, dalem mu do poprawki i umarl chyba... bo wyslalem do ologsm z forum asix i stwierdzil ze nic z niego juz nie bedzie... szukam teraz nowego w dobrej cenie ale jakis rzadki mam Arek mam nadzieje ze bedziesz na zlocie w Ostrowie? Grzesiu zajade zapewne albo w piatek albo w sobote na jeden wieczor a przekimie sie w autku a6 w avancie z ciemna szyba i mozna kimac Arek powiedz mi w jaki sposób rozwiązales ten błąd żarówki spowodowany ledami? Do masy dałeś kontrolę żarówek? rezystory dalem takie duze ceramiczne i przykleilem je do blachy by sie nie grzaly i dziala to to w dzien na pozycjach nie jezdze bo mam drla z przodu a w nocy tez duzo nie smigam wiec jest pelen luzik Matys zolte zaciski bo zolte sa gekonki Quattro i zolty pasuje do szarego/grafitu... czerwony za nic mi do mojego lakieru nie podchodzi
Reggi Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 dalem do dobrego lutmajstera z gsmu polutowal i zagadal ale blad byl obu czujnikow z tylu i prawego przedniego, dalem mu do poprawki i umarl chyba... bo wyslalem do ologsm z forum asix i stwierdzil ze nic z niego juz nie bedzie... szukam teraz nowego w dobrej cenie ale jakis rzadki mam hmm..jak podłączam VAG'a to pokazuje mi tylko.. 01203 - Electrical Connection betweenABS and Instrument Cluster 03-10 - No Signal –Intermittent
arre Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2013 Reggi Ja mialem ze modul abs mi sie wogole nie laczyl z vag-ina Tu masz nr do goscia z forum asix - ologsm co regeneruje za 200zl 609 187 455 powie co i jak zdjagnozowac, jak zabezpieczyc wysylke i czy to napewno modul
kaju Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Sterownik abs padł i u mnie . Gdzie będziesz regenerował ? Wiesz dalem d*py z tym sterownikiem... rozebralem sam ale za kiepski ze mnie lut majster dalem do dobrego lutmajstera z gsmu polutowal i zagadal ale blad byl obu czujnikow z tylu i prawego przedniego, dalem mu do poprawki i umarl chyba... bo wyslalem do ologsm z forum asix i stwierdzil ze nic z niego juz nie bedzie... szukam teraz nowego w dobrej cenie ale jakis rzadki mam Arek mam nadzieje ze bedziesz na zlocie w Ostrowie? Grzesiu zajade zapewne albo w piatek albo w sobote na jeden wieczor a przekimie sie w autku a6 w avancie z ciemna szyba i mozna kimac Arek powiedz mi w jaki sposób rozwiązales ten błąd żarówki spowodowany ledami? Do masy dałeś kontrolę żarówek? rezystory dalem takie duze ceramiczne i przykleilem je do blachy by sie nie grzaly i dziala to to w dzien na pozycjach nie jezdze bo mam drla z przodu a w nocy tez duzo nie smigam wiec jest pelen luzik Matys zolte zaciski bo zolte sa gekonki Quattro i zolty pasuje do szarego/grafitu... czerwony za nic mi do mojego lakieru nie podchodzi Powodzenia.
arre Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Opublikowano 17 Lipca 2013 Dobra troszke odswieze bo sie dzialo i dzieje: Oliwa swieza zalana 3 tygodnie temu,o abs-ie juz dawno zapomnialem i w zeszlym tygodniu lakiernia byla w takim zestawieniu : A tu takie male spy foto bo juz kozy nie ma - jest polkoza Plany? - korekta calego lakieru, glinkowanie, woskowanie itp (klamoty w drodze) -po tym jakas porzadna sesja - walka z licznikiem - temp oleju i olej min co 100km - zastanawiam sie nad sciema przodu caly czas - dokonczenie bose? - i chyba w sierpniu do sprzedania
kaju Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 - i chyba w sierpniu do sprzedania Info na PW poproszę.
arre Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Opublikowano 17 Lipca 2013 Tak myslalem ze bedziesz komentowal Karolu moja polkoze a tu prosze za taka duza landara sie bedziesz rozgladal? Jak juz bede wystawial to napewno info pojdzie na forum w pierwszej kolejnosci...
Rekomendowane odpowiedzi