Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Vectra C GTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Nowy nabytek vectra c gts 1.8 125ps oczywiście zagazowana.Ogólnie chodziło mi o auto nie bite i znalazłem.Odpuściłem diesla ponieważ rocznie nie zrobię więcej jak 7-8 tysięcy.A vectra mi się podoba.Następne będzie b7 bo przesiadać się z b6 na b7 to dla mnie nieporozumienie,a tak pośmiga się ze dwa lata to się trochę odzwyczaję od wnętrza b6/b7.Kilka fotek.dsc00638py.jpg

Uploaded with ImageShack.usdsc00639bm.jpg

Uploaded with ImageShack.usdsc00640bu.jpg

Uploaded with ImageShack.usdsc00641ty.jpg

Uploaded with ImageShack.usdsc00642gb.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

ładna mi się podoba, szkoda że nie lift. żeby dobrze się śmigało. !!

Opublikowano

Vectry C to bardzo wdzięczne auta. ja byłem ze swojej bardzo zadowolony (sedan, 2.2 DTI). GTS mi się bardziej podoba! a silniczek podobno bezawaryjny :whistling: tylko ta gałka :doh: wymień na ORI, można już kupić za jakieś 100-120 zł i będzie od razu lepiej. bezawaryjności!

Opublikowano

no gałkę zmienię,polift hm dużo droższy generalnie mi się ta podoba a nie chciałem dokładać tak jak pisałem auto przejściowe w oczekiwaniu na b7 wtedy się dołoży.

Opublikowano

Jak auto mi się z zewnątrz podoba, to środek tragedia :decayed:

Ale powodzenia w użytkowaniu życzę, przynajmniej tanio sie naprawia :wink:

Opublikowano

Ogólnie ładna fury, oby służyła i sie nie psuła. Ale na drodze jak taką wyprzedzam to mam mieszane uczucia

:decayed::grin:

Opublikowano

pewnie takie samo ma uczucie vectra 3.2 jak Ciebie wyprzedza a234.gif ale nie o tym temat ciężki.

Opublikowano

Koledze chodziło pewnie o to, że takie vectry często spotyka sie jako nieoznakowane auta milicji:wink:

Opublikowano

Tak to był taki żarcik. Chodziło mi o niebieskich którzy w moich terenach jeżdżą takimi :naughty:

Opublikowano

no to jeszcze muszę koguta zakupić i jakąś odznakę na alledrogo a115.gif

---------- Post dopisany at 17:28 ---------- Poprzedni post napisany at 17:25 ----------

Koledze chodziło pewnie o to, że takie vectry często spotyka sie jako nieoznakowane auta milicji:wink:
no faktycznie teraz skojarzyłem.
Opublikowano

Trzy latka jeździłem taką srebrną tylko 2,2 DTH , trochę twardawe zawieszenie trzeba się przyzwyczaić ale fajna przygoda, a i uważaj na przedni spoiler szczególnie zimą i na krawężnikach można go gdzieś zostawić:gicior:

Gość -makaveli-
Opublikowano

z zewnątrz jeszcze to jakoś wygląda ale środek wogóle nie pasuje do tej klasy auta :facepalm:

Opublikowano

a mi się środek podoba. ogólnie VC jest udanym autem :good:

Opublikowano

właśnie jedynie co mnie martwi to ten przedni spoiler jest baaaardzo nisko

Opublikowano

spoiler spoilerem,ale na bocznych nieodśnieżonych drogach kilka razy się na śniegu zawiesiłem podwoziem:grin:

Opublikowano

to mnie pocieszyłeś.

Opublikowano

z tego co słyszałem to w tym silniku trzeba dbać o zawory w sensie ich ustawianie bo jest manualne - w szczególności trzeba dbać gdy się ma gaz :whistling:

a tak w ogóle ładnie się prezentuje :kox:

Opublikowano

Sam z Chudziakiem [bratem] ją przyprowadziliśmy jest super i śmiga jak tralala, mi się z zewnątrz bardzo podoba takie sportowe zacięcie a środek to kwesta gusty niech śmiga bezawaryjnie

Opublikowano

opel i ford jest .....

w niektórych kręgach auto gm to po prostu cwel.

Piękna deska, kulturalne diesle, super zawieszenie, wykończenie i zegary.

Opublikowano

To się czesio obudziles...

wysłane z Commodore 64

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...