wladi Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Uuu Panowie co to za nagonka na nowego forumowicza:grin: dajcie mu się wykazać a nie od razu do gleby:polew:
addassko Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Włodziu "jak się bawić to się bawić, drzwi wy***ać okno wstawić" :naughty:
wladi Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Nono to jest w porządku:polew: zawsze jest jakaś alternatywa i widocznie koleś ma swoją wizje i jak to się mówi "o gustach się nie dyskutuje":decayed:
H4mm3R Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Chyba bity z boków bo tylko przód na fotkach... A co B7 na 16" nie widziałeś kolega pisał że felgi szuka:decayed: ---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ---------- Jeżeli przednie lampy dymione to dowód za nie leci.... takie rzeczy to w golfach się robi i BMW z 89r. Lepsze to niż angel eyes albo led z metra
Kowi87 Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Zrób porządnie wątek to i komentarze będą na rzeczy:whistling: bo póki co jaj nie urywa
AmadeuszA4 Opublikowano 10 Września 2012 Autor Opublikowano 10 Września 2012 dzieki co nie ktorym za wsparcie mam 32 lata i sam zapracowalem na to auto nie pozyczam od taty kazdy rbi auto po swojemu wystarczy spojrzec na sasiadow z Niemiec ... kolorowo przynajmniej na ulicach ,a nie ori i ori ... Wstawie pare fajnych fotek z boku i na zime na innych kolach a takze opis tpo moze mnie tak nie zaatakuja koledzy ... Forum jest po to aby zespalac ludzi z ta sama pasja a nie jechac po nich PozdrowieniA Z 3 -MISTA
H4mm3R Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Zrób porządnie wątek to i komentarze będą na rzeczy:whistling: bo póki co jaj nie urywa popieram
wladi Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 dzieki co nie ktorym za wsparcie mam 32 lata i sam zapracowalem na to auto nie pozyczam od taty kazdy rbi auto po swojemu wystarczy spojrzec na sasiadow z Niemiec ... kolorowo przynajmniej na ulicach ,a nie ori i ori ... Wstawie pare fajnych fotek z boku i na zime na innych kolach a takze opis tpo moze mnie tak nie zaatakuja koledzy ... Forum jest po to aby zespalac ludzi z ta sama pasja a nie jechac po nich PozdrowieniA Z 3 -MISTANie dygaj, tu tak zawsze ale ważne że Tobie furka się podoba a reszta przyjdzie sama:thumbup1:
pablo_ua4 Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 dzieki co nie ktorym za wsparcie mam 32 lata i sam zapracowalem na to auto nie pozyczam od taty ......... Kolego 90% albo i wiecej zapracowalo ciezko na swoje autka wiec nie ladnie z takimi hasłami bo pamietaj ze nie tylko ty ciezko pracujesz:facepalm: furka ladna ale dopracuj watek:wink:
kkam Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 kiedy wpadasz na spota w 3mieście? czym malowałeś lusterka? zwykła farba?
AmadeuszA4 Opublikowano 14 Września 2012 Autor Opublikowano 14 Września 2012 kiedy wpadasz na spota w 3mieście? czym malowałeś lusterka? zwykła farba? oryginall lakier z palety audi glut orange (kolega ma mieszalnie lakierow a slaskiej w Gdyni;) ) lakier-baza+utwardzacz pół matt effect dobry lakiernik;)
AmadeuszA4 Opublikowano 14 Września 2012 Autor Opublikowano 14 Września 2012 Jaką folią albo sprayem ściemniłeś przednie lampy ? Jest jakaś różnica w świeceniu ? Fajne auto mi się osobiście podoba Folia
AmadeuszA4 Opublikowano 16 Września 2012 Autor Opublikowano 16 Września 2012 a malowane są w środku? tylko folia zewnetrzna
MAT1000 Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 Wygląda ciekawie, a jak boki wyglądają ? Ja bym widział pomarańczowe 19" i może do tego pas (ten niebieski) w podobnym stylu: W końcu jak ma się wyróżniać z tłumu to niech to robi krzykliwie (autko)
MARCIN607 Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 a malowane są w środku? tylko folia zewnetrzna podeślij pw z folią :decayed: ---------- Post dopisany at 20:43 ---------- Poprzedni post napisany at 20:41 ---------- Wygląda ciekawie, a jak boki wyglądają ? może do tego pas (ten niebieski) w podobnym stylu no co Ty Chłopie :thumbdown: ale Pani fajna
seves Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 cieakwy projekt ciekawy tylko tych fotek brakuje
Młody_drog Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 No i jest następny z black& orange:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi