Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AKE] Audi A4 2,5TDi kontra Saab 93 2,2Tid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to bierz brachola i stawaj z nim na kresce :evil:

Opublikowano

no przyykro to stwierdzić, ale czy dobrze operujesz tym autem ? :nabijasie:

:wink4:

Opublikowano

no przyykro to stwierdzić, ale czy dobrze operujesz tym autem ? :nabijasie:

:wink4:

Witek stwierdził że to nic dziwnego ze saab brał audi na starcie , to zasługa tego że jest w manualu a także robił sporo tych silników i mają dużo więcej mocy niż podaje producent. [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2008, 18:27 _________________________________________________

[/quot

kreska będzie jeszcze dziś

Opublikowano

Obys latal bezawaryjnie na tym programie.

Rogal oszacowal przyrost?

Opublikowano

Obys latal bezawaryjnie na tym programie.

Rogal oszacowal przyrost?

0K 200-205 KM I 400Nm[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2008, 12:52 _________________________________________________Udało się, tym razem saab nie dał rady. Ze startu obok siebie odskoczył mi może o 1/2długości auta, po chwil na równo przez 50m, a potem dowidzenia. :evil:

Dziś trochę pojeździłem i auto wydaje się dużo lżejsze i mniej ospałe z dołu.

Było warto.

Opublikowano

:oklaski: :a4fan:

ale mimo wszystko przy takiej mocy powinienes go wziasc odrazu,a wy przez pierwsze 50m jechaliscie rowno :confused4:,

tip tipem,ale ty odbijasz sie z 4 lap + moc,moze masz cos nie tak ze skrzynia :mysli:,albo zle sie nia poslugujesz?

niech koledzy z automatami sie wypowiedza i moze cos doradza,jak optymalnie startowac tipem :evil:

Opublikowano

BRAVO ! W koncu 200 konne audi z napędem QUATTRO objechało 125konnego saaba. Kolejny raz audi pokazało swoją wyższość nad innymi markami :gwizdanie:

Opublikowano

qurfa czytam to i nie mogę uwierzyć...180ps nie dało rady 125, buahahahaha 2,5 to mega kupasy. wnioskuję o publiczne palenie tych kibli... :polew:

Opublikowano

qurfa czytam to i nie mogę uwierzyć...180ps nie dało rady 125, buahahahaha 2,5 to mega kupasy. wnioskuję o publiczne palenie tych kibli... :polew:

Hehe, a na rozpałkę użyc 1.9 wtedy przestanie mnie rano budzić cała sfora sąsiadów jak odpala te klekoty :polew:

:drunk:

Opublikowano

Nie chce wywolywac zadnych flame-warsow, bo nie ma to sensu, ale wez pod uwage, ze porownano 2 zupelnie inne auta. No i skrzynie...

Postaw A4 1.9 i 2.5 bez zadnych modow i bedziesz znac odpowiedz co jest szybsze i jakie wady i zalety.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...