marcin j Opublikowano 18 Października 2007 Opublikowano 18 Października 2007 no spoX nawet...:-) a te chromy na lusterkach to malunek czy nakładki? nakładki IN-PRO Rob, musze cię poprawić, masz obudowy in pro, a to różnica, sam musisz przyznać. No i nie widzę fotek nowych lampek????
Gość rob Opublikowano 18 Października 2007 Opublikowano 18 Października 2007 Rob, musze cię poprawić, masz obudowy in pro muszę się z Tobą zgodzić, zresztą nakładek In-Pro nie produkuje
Tony Opublikowano 18 Października 2007 Opublikowano 18 Października 2007 no i avant :gwizdanie: jak wiadomo znacznie lepszy niz sedan (bez urazy dla sedanowcow) No lepszy na pewno, bo więcej się zapakuję, ale niestety jak wiadomo brzydszy (bez urazy dla avantowców) :> No chyba, że w budzie B6 czy B7 To tak tytułem offtopa - wracając do tematu: piękny wóz. Felgi są kozackie, a takie nakładki na lusterka też planuję do siebie wstawić
Tukan Opublikowano 19 Października 2007 Opublikowano 19 Października 2007 No no piekna fele lampki gites..Avant Rulezzz Tylko szkoda ze nie TDI
Gość rob Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 w pierwszym poście kilka fotek tyłu z nowymi czarnymi
Tukan Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 No calkiem calkiem te lampeczki..Fajne masz dwa garaze
Gość gugas Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Rob a to jakieś gotowe kupiłeś czy to poliftowe opieprzone sprajem/folią do lamp ??
schiller Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Rob a to jakieś gotowe kupiłeś czy to poliftowe opieprzone sprajem/folią do lamp ?? gotowe gotowe...
Gość gugas Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Rob a to jakieś gotowe kupiłeś czy to poliftowe opieprzone sprajem/folią do lamp ?? gotowe gotowe... To dobrze , bo już myślałem ....... Boże chroń Królową
Nowak_zg Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 a gdzie takie lampki moge dostac ? I jaka cena ;> ? bo ciekawie sie prezentuje w ciemnej budzie
Gość gugas Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 a gdzie takie lampki moge dostac ? I jaka cena ;> ? bo ciekawie sie prezentuje w ciemnej budzie Prezentują się fajnie , ale ważne jak świecą :> Rob jak będziesz miał czas wieczorową porą to pyknij fotosy , bo jestem ciekaw :gwizdanie:
schiller Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 znalazłem je na niemieckim ebay-u i wygrałem aukcje za jakieś... (to wam rob powie jak będzie chciał) ale juz wcześniej na nie polowaliśmy tylko ze wtedy poszły za duuuzo więcej do kogoś innego Prezentują się fajnie , ale ważne jak świecą :> świeca jak normalne po II lifcie.
Gość rob Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 a gdzie takie lampki moge dostac ? I jaka cena ;> ? bo ciekawie sie prezentuje w ciemnej budzie na ebayu pojawiają się, około 700 zł Rob a to jakieś gotowe kupiłeś czy to poliftowe opieprzone sprajem/folią do lamp ?? takie kupiłem, a co w trawie piszczv :gwizdanie: Rob jak będziesz miał czas wieczorową porą to pyknij fotosy , bo jestem ciekaw :gwizdanie pomyślimy
Gość gugas Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Takkkk zapytałem bo na pierwszy rzut oka myślałem, że wyrezane zwykłe poliftowe, a że sam szukam lamp do sedana a nie Avanta to nie wiedziałem, że ktoś takie robi Hehs i nadal jestem ciekaw jak świecą
schiller Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Hehs i nadal jestem ciekaw jak świecą o przecież już napisałem. były porównywane z takowymi no i może są 1-2 % ciemniejsze sorry rob ze ci tak tu mieszam ale nadal jestem strasznie nimi podjarany.
Flyer Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Te tylnie lampy wygladaja za***iście przy czarnym kolorze. Szkoda tylko, ze te przednie nie sa "zespolone"
ykk Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 rob na maxa! bardzo fajnie ze te lampy maja przezroczyste wsteczne! Kupiles takie, czy malowales..?
TTom3k Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 wpiz*ziec fajnie sobie furacz wyglada
Johnyjurek Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 o zesz kurde furka 1 klasa a ten tył poprostu śliczny
pet3r Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 a gdzie takie lampki moge dostac ? I jaka cena ;> ? bo ciekawie sie prezentuje w ciemnej budzie wrzuć te światła do siebie i zmień przód na Valeo (albo coś ciemnego) to bedziesz miał jedną z najładniejszych B5 na forum!
Rekomendowane odpowiedzi