admin20 Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 gwintu się jeszcze nie dorobiłem:-P poza tym to inne opony bym musial wsadzic bo juz na tych mi się obciera każdy błotnik:-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_23 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 ładnie tylko fotki mi się nie pojawiają sam małe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_Quattro Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Wygląda dobrze, ale brakuje mi tu grilla od RS'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Wygląda dobrze, ale brakuje mi tu grilla od RS'a przecież jest założony grill od rs-a ;p Mati te dwa zdjęcia ze str. 4 są poprawione. widać full wersion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_23 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Wygląda dobrze, ale brakuje mi tu grilla od RS'a przecież jest założony grill od rs-a ;p Mati te dwa zdjęcia ze str. 4 są poprawione. widać full wersion ładnie ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 a teraz się przyznać który mi zapalniczkę zajumał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Podobno Cwiara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Na zdjęciu wygląda jakby Arek za coś łapał przy tych a4 moja to koza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 a teraz się przyznać który mi zapalniczkę zajumał...http://images54.fotosik.pl/19/496eb0d9f35e2d96.jpg Zapalniczki już nie miałeś ---------- Post dopisany at 06:48 ---------- Poprzedni post napisany at 06:48 ---------- Na zdjęciu wygląda jakby Arek za coś łapał przy tych a4 moja to koza http://images54.fotosik.pl/19/6f9164c5bc2fcc3e.jpg Sarenka tył coś masz wysoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Na zdjęciu wygląda jakby Arek za coś łapał przy tych a4 moja to koza http://images54.fotosik.pl/19/6f9164c5bc2fcc3e.jpg progi jakieś zakładałes czy to seria bo nie widze jakoś na focie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Nie wiem nawet kiedy ale miałem na aparacie takie zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 I ode mnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Podobno Cwiara Te te. Ja nawet nie pamietam tego auta Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 9 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Na zdjęciu wygląda jakby Arek za coś łapał przy tych a4 moja to koza http://images54.fotosik.pl/19/6f9164c5bc2fcc3e.jpg progi jakieś zakładałes czy to seria bo nie widze jakoś na focie? Progi są zwykłe, brak czasu na rezanie przed ślubem Podobno Cwiara Te te. Ja nawet nie pamietam tego auta Sent from my iPhone 5 using Tapatalk cwiara toć to przy nim stałeś z kompem ---------- Post dopisany 09-10-2013 at 21:38 ---------- Poprzedni post napisany 06-08-2013 at 22:14 ---------- z braku czasu dawno mnie tutaj nie było i zdawałem mało relacji z przeprowadzonych modów doszły dwie nowe rzeczy: Pierwsza to car audio od kolegi z forum: małe rozkładanie czarnulki na części pierwsze przy czym zauważyłem ciekawą rzecz na kompie i wiem już że sprzedawca nie kłamał no i po 3/h spędzonych przy montażu wyszło takie cuś : :banan: :banan: pomalowałem również lusterka i znaczek w kolor felg no i chyba jak na razie na zimę wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 mam mieszane uczucia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 lecisz lecisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 9 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 to jeszcze ni dokończony projekt i może nie wszystkim przypaść do gustu, ale po skończeniu wszystkiego mam nadzieję że będzie się prezentować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_23 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 mi się podoba ten kolorek lusterek i znaczek pomyśl o ramce na czarno doda uroku całości ładnie gra teraz audio ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 9 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 w porównaniu do standardowego nagłośnienia to niebo a ziemia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 mam mieszane uczuciahttp://images63.fotosik.pl/262/37707bf56c32980f.jpg po pomalowaniu lusterek i znaczka zrobiło sie DISCO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi