Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A6 C6 3.0 TDi ASB Quattro tiptronic ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

mi też ich brak słów, może a3 wybije jej z głowy jeśli dojdzie do sprzedaży , a pozostaniemy przy a4 b8, przynajmniej ja tak będę celował.

Opublikowano
:facepalm: Ja bym jej kupił jakiegoś Opla Corsa B i problem z głowy, A6 C6 to kawał luksusowej limuzyny dla mnie to niepojęte żeby jeździć Golfem IV jak w garażu stoi A6 3.0tdi q :wink:
Opublikowano
  • Autor

a no widzicie jakie te kobity są ;) ostatnio się pytała czy nie mogliśmy kupić takiej co sama parkuje bo gdzieś w necie zobaczyła asystenta parkowania , to jej powiedziałem że jak dołoży drugie 65 koła to kupimy i było po temacie ;P

Opublikowano

Weź Ty jej z głowy ten durny pomysł wybij :decayed:

Opublikowano

Zmień kobietę nie samochód. :kox:

Opublikowano
Zmień kobietę nie samochód. :kox:

lubię to! :good:

Opublikowano

Nie daj się. Żeby kobieta Ci stawiała warunki... :facepalm::doh:...

Opublikowano
  • Autor

to nie do końca z tymi warunkami, ma mocne argumenty ona też me swój wkład finansowy w to auto ;/ i tu jest cały zonk , no ale cóż nie będziemy tu pisać scenariusza brazylijskiego tasiemca. Sprzeda się to szkoda i tyle. Pójdę do salonu Audi z moją częścią pieniędzy i wezmę sobie nową a4 ;P

Opublikowano

wystaw zaporowa cene i bedziesz miał spokój hehe:naughty:

Opublikowano

Powiem tak, marzy mi się taka A6 i mojej kobiecie też

mam propozycję

możemy się zamienić,

ja dam ci b6 i zamontuje tyle LEDów ile będzie chciała a ty mi oddasz C6 :kox::decayed:

Opublikowano

Nie martw się na alledrogo jest pełno ofert takich C6-tek za 50 tys a czasem i mniej więc jeszcze trochę nia pojeździsz, a teraz niestety każdy tylko na cenę patrzy.

Opublikowano
Nie martw się na alledrogo jest pełno ofert takich C6-tek za 50 tys a czasem i mniej więc jeszcze trochę nia pojeździsz, a teraz niestety każdy tylko na cenę patrzy.

Święte słowa. Ostatnio koleś mi wyskoczył że widział taką jak moja za 43.000 :facepalm:

A sprzedawać bo kobieta tak chce -hmm tego nie będę komentował :wink: to chyba się zwie "pantofel" :naughty:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

"pantofel nie pantofel" gdyby pieniądze które za nią zapłaciliśmy były tylko moje to nie było by gadki ;) , dlatego mam nauczkę żeby w żadne spółki nie wchodzić nawet z narzeczona hehe ;)

---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 15:09 ----------

nowy link do ogłoszenia Audi A6 Quattro 3.0 TDI Tiptr. 233KM, 2006r., 2967cm3, 233 KM - otomoto.pl cena dla klubowiczów 62.000zł infor. priv. lub tel 607-391-997

Opublikowano

masakra jak można tak ulec kobiecie..

Opublikowano

Za ta kase nie bata ze ja sprzedasz:/ to tyle prawie co moja...

Opublikowano

pompon60 - pomęcz kobietę, wytłumacz, że w A3 ciasno i niewygodnie, pupcia będzie obolała, nie to co w A6:kox: A co do spółek, to jak to się mówi: "mówiły jaskółki...":decayed:

---------- Post dopisany at 12:08 ---------- Poprzedni post napisany at 12:08 ----------

Za ta kase nie bata ze ja sprzedasz:/ to tyle prawie co moja...

Marecki - tylko, że to sedan i zawsze chętniej na to patrzą kupujący (chociaż w przypadku C6 sedan to chyba nie pierwyj sort:kox: Avant C6 forever)

Opublikowano
  • Autor

panowie cena dla klubowiczów do oddania za 60.000 i ani złotówki mniej, jeśli się nie sprzeda do końca stycznia to zostawiam ja w rozliczeniu w salonie i biorę nowa a3. dziś byłem na wycenie i takie pieniądze mi zaproponowali w Audi gdy ja zostawię w rozliczeniu. pozdrawiam

Opublikowano

wybacz, ale to jest tak śmieszne, że aż tragiczne :polew::polew::polew:

Opublikowano
wybacz, ale to jest tak śmieszne, że aż tragiczne :polew::polew::polew:

Nie wiem co by mi musiała obiecać albo dać laska żebym zmienił A6 C6 3.0tdi na dużo mniejsze i słabsze A3, co z tego że nowe... to się tak jakoś nazywało, aaa już wiem, pantoflarz :facepalm:

Opublikowano
:facepalm: zmień kobietę ...marnie to widzę ale zmieniać na A3 z A6 C6 z Quattro :doh: Szkoda auta . Ciekawe jak będzie dziecko , to gdzie wózek i toboły włożysz ?? bo A3 to raczej za małe auto ...