KoJ@K Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 No dokładnie - ma wszystko co ja bym chciał, by miała A4, której pomalu szukam.
Karol89 Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 Baaaardzo ładne autko:thumbup1: Powodzenia w dalszych modach
Majkel Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Opublikowano 28 Maja 2014 Baaaardzo ładne autko:thumbup1: Powodzenia w dalszych modach aaa dziękuje, dziękuje Kolejna rzecz jaka zawita w aucie to Bluetooth, wpadł mi w ręce z końcówką S tylko nie mam kiedy go założyć
ucho.77 Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 w sobotę to można ogarnąć,będzie duże grono rezaczy:wink: przy flaszce oczywiście:naughty:
Majkel Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Opublikowano 29 Maja 2014 w sobotę to można ogarnąć,będzie duże grono rezaczy:wink: przy flaszce oczywiście:naughty: Bóg jeden wie co by Nam z tego wyszło... :grin:
Gość Edyta Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 w sobotę to można ogarnąć,będzie duże grono rezaczy:wink: przy flaszce oczywiście:naughty: Bóg jeden wie co by Nam z tego wyszło... :grin: Jak to co sedan :-P a jak dobrze by poszło to nawet cabrio :-D
ucho.77 Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 Cabrio z szyberdachem:grin: pajde pogonimy na rekord w piątek to w sobotę będzie od rana monter:grin:
oprych Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Maniek fura zacna aż się miło jechało widząc tak dopieszczonego furacza co jak co ale CB to już powinieneś mieć
Majkel Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2014 Maniek fura zacna aż się miło jechało widząc tak dopieszczonego furacza co jak co ale CB to już powinieneś mieć Dzięki Soprano! CB musi wpaść, obowiązkowo niebawem się pojawi w aucie
pajda Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Cabrio z szyberdachem:grin:pajde pogonimy na rekord w piątek to w sobotę będzie od rana monter:grin: no niestety rekodru nie było i blutka nie ma PS. auto na drodze prezentuje sie zacnie ino czemu tak na ta autobana ciągniesz ? chyba chcesz się za młodu wyszumieć
Majkel Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2014 Cabrio z szyberdachem:grin:pajde pogonimy na rekord w piątek to w sobotę będzie od rana monter:grin: no niestety rekodru nie było i blutka nie ma PS. auto na drodze prezentuje sie zacnie ino czemu tak na ta autobana ciągniesz ? chyba chcesz się za młodu wyszumieć no baa... tempomat 110 i tak se zasuwaliśmy
Majkel Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Opublikowano 23 Lipca 2014 Przyszedł czas na cieszenie się jazdą Ale spokojnie.... co nieco się dzieje Wszystko to zabiegi kosmetyczne póki co - mi.n wymiana przełącznika świateł na taki co jest nieporysowany, nowe uchwyty wewnętrzne leżą na półce i razem z Blutkiem czekają na montaż, tak samo jak nowe przyciski otwierania szyb i regulacji lusterek z chromem z Be osiym ...o kupnie dwóch nowych opon z Nokiana model z-line nie wspomnę, po tym jak wyskoczyła mi buła na 1/3 obwodu koła na szczęście poprzednie 2 opony były na wykończeniu więc liczyłem się z tą wymianą, teraz przynajmniej wszystkie 4 gumy są z tej samej fabryki a tak poza tym... to auto jeździ i (odpukać) nie sprawia problemów
pajda Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 mi na nokianach w zeszły roku wyskoczyła bojla, na szczecie opona była na gwarancji i wymienili na nówkę bez gadania
Majkel Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Opublikowano 23 Lipca 2014 mi na nokianach w zeszły roku wyskoczyła bojla, na szczecie opona była na gwarancji i wymienili na nówkę bez gadania Ja kupiłem 2 nowe jeszcze w tamtym sezonie i byłem z nich zadowolony, dlatego dobrałem 2 te same sztuki... no niestety pajda.... od 18" w górę każda opona nieźle dostaje po d*pie na naszych drogach....
tomaszstn Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 No i jak, robisz co bo temat ucichł Jeszcze mnie tu nie było więc musiałem coś nabazgrać, tak czy siak furka zacna
Rekomendowane odpowiedzi